Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، «روجا رحیمی»، دبیر کمیته علمی دومین جشنواره طب ایرانی اظهار نظر‌های غیرکارشناسی و به‌کارگیری شیوه‌های نادرست در پیشگیری و درمان بیماری‌ها توسط افراد غیر علمی و غیر دانشگاهی را یکی از معضلات عمده مورد مواجهه در حیطه طب ایرانی دانست و تاکید کرد: قطعا یکی از راهکار‌های مناسب در برخورد با این‌گونه مسائل، معرفی دستاورد‌های حاصل از فعالیت علمی فعالان این حوزه به دست‌اندرکاران نظام سلامت و مردم است تا مورد بهره‌برداری صحیح قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: جشنواره طب ایرانی که به‌ منظور تحقق این اهداف از سال ۱۳۹۷ پایه‌گذاری و نخستین دوره آن توسط دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در شهریورماه همان سال در شهر همدان برگزار شد، فرصت معرفی و قدردانی از تلاش‌های روشمند و علمی این حوزه را در سطح ملی و بین‌المللی فراهم می‌سازد.

رحیمی با اشاره به انتصاب اعضای کمیته علمی پس از دریافت حکم انتصاب دبیری خود در این کمیته از سوی دبیر جشنواره، گفت: تا کنون در جلسات متعددی برای بحث و بررسی در خصوص محور‌ها و زیرمحور‌های این دوره از جشنواره و شرایط، ملاک‌ها و شاخص‌های شرکت‌کنندگان و معرفی برگزیدگان در هر یک از محور‌ها برگزار شده که نتایج قطعی آن‌ها نیمه نخست تیرماه، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد.

او افزود: بر اساس هدف اصلی جشنواره، تمامی فعالان حوزه طب ایرانی، داروسازی سنتی، تاریخ پزشکی و ... می‌توانند آثار خود را براساس محور‌های جشنواره برای بررسی شاخص‌های تعیین‌شده ارسال کنند که علاوه‌بر محور‌های جشنواره قبل، بخش‌های جدیدی هم برای این دوره از جشنواره در نظر گرفته شده است.

مجازی‌بودن ثبت نام و دریافت مستندات شرکت‌کنندگان در دومین جشنواره طب ایرانی

دبیر کمیته علمی دومین جشنواره طب ایرانی در خصوص نحوه ثبت نام و دریافت مستندات شرکت‌کنندگان در جشنواره، گفت: این فرایند به‌صورت مجازی و از طریق وب سایت جشنواره صورت می گیرد که پس از ارائه اطلاعات کامل در این زمینه، علاقه‌مندان می‌توانند در فرصت مقرر برای ثبت نام و ارسال مستندات خود اقدام کنند.

رحیمی با تاکید بر اینکه براساس مقررات جشنواره، اعضای شورای سیاستگذاری و کمیته علمی نمی‌توانند در هیچ‌یک از محور‌های جشنواره شرکت کنند، افزود: برگزیدگان هر یک از محور‌های دوره پیشین جشنواره نیز نمی‌توانند مجددا  در همان محور شرکت کنند، اما ورود آن‌ها به عرصه رقابت در دیگر محور‌ها مانعی ندارد.

او با بیان اینکه داوری این دوره از جشنواره توسط اعضای کمیته علمی و داوران منتخب آن‌ها در هر یک از محور‌ها انجام می‌گیرد، اظهار امیدواری کرد: با حضور پررنگ مخاطبان بتوانیم شاهد برگزاری هرچه پربارتر و باشکوه‌تر دومین دوره از جشنواره طب ایرانی باشیم.

انتهای پیام / 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره طب سنتی جشنواره طب ایرانی دوره از جشنواره یک از محور ها کمیته علمی شرکت کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در مشهد با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • معرفی نفرات برتر جشنواره کیش بهشت خانواده
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ایران اکسپو فرصتی برای معرفی طرح‌های سرمایه‌گذاری کرمان است
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر