Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ «بهزاد باباخانی» عصر شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان ضمن تأکید بر تقویت ساز و کارهای نظارتی جهت عرضه مطلوب مرغ به نرخ مصوب اظهار داشت: با بررسی آخرین وضعیت برنامه ریزی، تأمین و تولید مرغ در استان مقرر شد با استقرار سامانه امکان رهگیری هوشمند نحوه توزیع فراهم شود.

وی افزود: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته و با استفاده سامانه نظارتی از کشتارگاه تا خرده فروشی رصد و پایش می شود تا امکان عرضه آسان با قیمت مناسب به صورت مستمر فراهم و در بازار آرامش وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر باباخانی با بیان اینکه برای تأمین نهاده های دامی و انتقال به انبارهای استان برنامه ریزی انجام شده است، تأکید کرد: در صورت لزوم از ظرفیت بخش دولتی نیز برای انتقال به موقع نهاده ها شامل جو، سویا و کنجاله به استان استفاده می شود تا دغدغه ای در این خصوص نداشته باشیم.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه خاطرنشان ساخت: کشتارگاه ها و عاملین فروش موظف هستند در چارچوب سیاست ها و دستورالعمل های ابلاغی وزارت صمت  در سامانه جامع تجارت و اداره پست اطلاعات لازم را وارد و ثبت نام کنند و عملاً رهگیری هوشمند در تمامی فرآیندهای توزیع تا فروش انجام و با استقرار صندوق مکانیزه از هرگونه تخلف احتمالی یا عرضه با قیمت غیرمصوب نیز جلوگیری می شود.

باباخانی به دستور استاندار کرمانشاه مبنی بر تلاش مضاعف و برگزاری مستمر جلسات ستاد تنظیم بازار در بازه زمانی تا تغییر دولت خبر داد و گفت: مردم باید احساس کنند مدیران با جدیت پیگیر مطالبات آنها هستند و نباید کوچکترین قصوری در این خصوص انجام شود.

فعالیت ۵۷۶ واحد مرغداری در استان کرمانشاه

رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه اکنون ۵۷۶ واحد مرغداری گوشتی در استان فعال است، گفت: در این تعداد مرغداری سالانه ۷۲هزار تن گوشت مرغ تولید می شود.

«نوربخش حاتمی» با اشاره به افزایش ۲۲ درصدی تولید مرغ در سال ۹۹ به نسبت سال ۹۲، افزود: میزان تولید گوشت مرغ در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۲، در حدود ۵۸ هزار و ۸۵۷ تن بود که اکنون به بیش از ۷۲ هزار تن رسیده است.

به گفته او در سال ۹۲ تعداد ۴۹۵ واحد مرغ گوشتی در استان کرمانشاه فعال بود که این تعداد اکنون به ۵۷۶ واحد افزایش یافته است.

وی اظهار داشت: استان کرمانشاه یکی از قطب های تولید گوشت مرغ در کشور است و در صورت هماهنگی بین بخش های تولید و توزیع شاهد نظم بخشی و رفع مشکلات در بازار خواهیم بود.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه گوشت مرغ ستاد تنظیم بازار کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه گوشت مرغ ستاد تنظیم بازار استانداری کرمانشاه گوشت مرغ ستاد تنظیم بازار کرمانشاه استان کرمانشاه گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۲۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی گفت: با توجه به آمار تولید گوشت قرمز استان توسط جهاد کشاورزی میزان ۱۵ درصد تولید گوشت متعلق به عشایر است.

محمدحسین جعفری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تولید گوشت قرمز توسط عشایر خراسان رضوی طی سال گذشته اظهار کرد: تولید گوشت قرمز عشایر استان طی سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۲ هزار و ۷۱۸ تن بوده است.

وی افزود: میزان تولید گوشت قرمز توسط عشایر خراسان رضوی نسبت به سال قبل ۱۱۷۲ تن افزایش داشته است.

مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی درخصوص اینکه چند درصد تولید گوشت استان با عشایر است، تصریح کرد: با توجه به آمار تولید گوشت قرمز استان توسط جهاد کشاورزی میزان ۱۵ درصد تولید گوشت متعلق به عشایر است.

جعفری همچنین با اشاره به استقبال عشایر استان از طرح تولید قراردادی گوشت قرمز که از سال گذشته آغاز شده است بیان کرد: استقبال عشایر از طرح فوق بسیار زیاد بود، به گونه‌ای که با پیگیری‌های صورت گرفته مقدار ۵۰۰۰ تن جو مدت دار (۶ ماهه) در اسفندماه از شرکت پشتیبانی امور دام اخذ و تعداد ۱۱۰ راس دام عشایر تحت پوشش قرار گرفت. همچنین مقرر شد با توجه به محدویت نهاده و متقاضی زیاد به ازای هر راس ۴۵ کیلو گرم جو اختصاص پیدا کند.

وی درباره میزان تحویل علوفه در قالب طرح تولید قراردادی دام سبک عشایر خراسان رضوی گفت: در قالب طرح تولید قراردادی دام سبک عشایر استان در آذر ماه ۱۴۰۲ مقدار ۹۰۰۰ تن جو ۴ ماهه به سررسید ۱۵ فروردین‌ماه سال جاری بین ۶۸۲ نفر از عشایر توزیع شد. رقم ریالی  این طرح ۹۲۷ میلیارد ریال بوده است. با این میزان نهاده تعداد ۵۰ هزار راس دام عشایر تحت پوشش قرار گرفت که ۲۰ درصد دام طرح، یعنی ۱۰ هزار راس دام را عشایر پروار و مقدار حدود ۲۰۰ تن گوشت روانه باز مصرف شده است. ضمنا در طی سال ۱۴۰۲ مقدار ۴۷ هزار تن انواع علوفه تامین و برای تغذیه و تعلیف دام بین عشایر استان توزیع شده است. 

جعفری ادامه داد: ۸۲۰۰ خانوار عشایر در خراسان رضوی شناسایی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • دادستان کل کشور: لازمه فسادزدایی نظارت هوشمند است
  • نظارت هوشمند لازمه فسادزدایی است
  • لازمه فسادزدایی نظارت هوشمند است
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود