Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@21:46:35 GMT

کمیسیون اروپا: ویروس دلتا تهدیدی واقعی است

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۶۲۶۳۸

کمیسیون اروپا: ویروس دلتا تهدیدی واقعی است

یکی از مشاوران دولت آلمان خواستار تحریم سفرها از انگلیس به اتحادیه اروپا به دلیل شیوع ویروس دلتا در آن شده و سازمان بهداشت جهانی هم درباره بی‌احتیاطی اروپایان در روند کاهش محدودیت‌ها هشدار داده است.

به گزارش مشرق، کرونا همراه با همه عواقب وخیم آن همچنان بحرانی حل نشده در اتحاددیه اروپا باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام آلمانی قرنطینه در صورت وقوع موج چهارم کرونا را لازم ندانست

جدیدترین اخبار کرونا در اروپا حاکی از آن است که "مارکوس زودر"، نخست وزیر ایالت بایرن آلمان و رئیس حزب سوسیال مسیحی اعلام کرد که مخالف قرنطینه مجدد در صورت وقوع موج چهارم کرونا است. وی تاکید کرد که در صورت وقوع موج چهارم کرونا با ویروس جهش یافته دلتا باید ابزارهای جدیدی شکل گیرد. وی خواستار تسریع واکسیناسیون و تمرکز بر مقابله با این بحران در مدارس شد.

درخواست آلمان برای تحریم سفر به اتحادیه اروپا برای انگلیسی ها

به دلیل شیوع گسترده ویروس جهش یافته هندی موسوم به دلتا در انگلیس "کارل لایترباخ"، مشاور دولت آلمان ممنوعیت سفر برای انگلیسی ها در این اتحادیه را درخواست کرد.

وی در گفتگویی با نشریه "بیلد" آلمان تاکید کرد که این کاملا غیر قابل فهم است که چرا هیچ محدودیتی برای ورود مسافران از انگلیس در سراسر اتحادیه اروپا وجود ندارد.

وی با توجه به تحول دراماتیک کرونایی در انگلیس درست در اواسط فصل اصلی سفر، تحریم سفر از انگلیس را خواستار شد.

کمیسیون اروپا: ویروس دلتا تهدیدی واقعی است

کمیسر امور بهداشت سلامت اتحادیه اروپا هم با تاکید بر اینکه ویروس جهش یافته دلتا در اروپا می تواند در اواخر آگوست عامل ابتلای ۹۰ درصد مبتلایان به کرونا باشد خواستار سرعت واکسیناسیون بالاتر در کشورهای عضو این اتحادیه شده و اعلام کرد که در غیر این صورت اقدامات سیاسی هدفمند ضرورت دارد.

این مقام اروپایی همچنین از کشورهای عضو اتحادیه اروپا درخواست کرد که تلاش های خود برای واکسیناسیون را دو برابر کنند.

وی ویروس جهش یافته را تهدیدی واقعی برای افراد واکسینه نشده و نیمه واکسینه شده دانسته و گفت: تا وقتی که نرخ بالایی در واکسیناسیون دوم افراد بدست نیامده باید همه اقدامات لازم انجام شود تا زنجیره سرایت ویروس جهش یافته دلتا متوقف شود.

تداوم روند کاهشی مبتلایان به کرونا در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان از ابتلای حدود ۵۹۲ مورد جدید به کرونا در عرض ۲۴ ساعت خبر داده که حدود ۵۱۶ مورد کم تر از این روز در هفته گذشته است. به این ترتیب میزان مبتلایان جدید به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در یک هفته اخیر در این کشور به ۵.۹ کاهش پیدا کرده است. ۶۸ نفر دیگر هم در این مدت در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.

هشدار سازمان بهداشت جهانی درباره بی احتیاطی اروپاییان در کاهش روند محدودیت ها

سازمان بهداشت جهانی هم با توجه به شیوع ویروس جهش یافته دلتا درباره بی دقتی ها در اروپا هشدار داده است. "ماریا ون کرخووه"، از کارشناسان برجسته سازمان بهداشت جهانی روز جمعه گفت که در حال حاضر بسیاری از رویدادهای مهم ورزشی و اجتماعات در حالی در این اتحادیه برگزار می شود که بسیاری از شهروندان هنوز از محافظت کامل علیه کرونا با واکسیناسیون برخوردار نیستند.

وی افزود: این رویدادها عواقبی خواهد داشت. ویروس دلتا یک ویروس خطرناک است و خطر سرایت بالاتری دارد. این کارشناس سازمان بهداشت جهانی افزود: اقدامات بهداشتی، واکسیناسیون و درمان به خوبی علیه این ویروس موثر است، اما بعد از جهش های بعدی می توان به نقطه ای رسید که دیگر تمام این اقدامات کافی نیست.

این مقام بهداشتی در اروپا تاکید کرد: با وجود کاهش شمار مبتلایان مردم اروپا باید با احتیاط در قبال آزادی های جدید رفتار کنند. کارهای زیادی وجود دارد که ما همه می خواهیم انجام دهیم، اما چیزهای زیادی وجود ندارد که ما واقعا باید انجام دهیم.

روسیه و پرتغال در لیست پرخطرترین مناطق کرونایی در آلمان

به دلیل گسترش ویروس جهش یافته هندی در پرتغال و روسیه دولت آلمان این کشورها را در لیست مناطق خطر با ویروس های جهش یافته قرار داده و محدودیت های سخت برای مسافران از این کشورها اعمال می کند. انستیتو رابرت کخ آلمان روز گذشته خبر داد که این دو کشور از روز سه شنبه در لیست مناطق با خطر بالای کرونایی آلمان قرار می گیرند.

آلمان در مقابل کشورهای هلند، دانمارک و لوکزامبورگ را از روز یکشنبه از لیست مناطق خطر کرونایی خود خارج کرده و محدودیت ها برای مسافران از این کشورها را لغو کرد.

ایتالیا واکسن آمریکایی "جانسون اند جانسون" تولید می کند

آژانس دارویی اروپا یک مرکز تولید واکسن جانسون اند جانسون در ایتالیا را تصویب کرده است.

حدود ۶ ماه بعد از شروع واکسیناسیون سراسری در آلمان بیش از نیمی از شهروندان این کشور حداقل یک بار علیه کرونا واکسینه شده و بیش از یک سوم هم هر دو دوز از این واکسن را دریافت کرده اند. این خبر را انستیتو رابرت کخ آلمان روز شنبه اعلام کرده است.

تشدید قواعد سفر برای انگلیسی ها در کشور مالت

کشور مالت هم به دلیل گسترش ویروس جهش یافته هندی قواعد سفر برای شهروندان انگلیسی را تشدید می کند. این محدودیت ها از ۳۰ ژوئن اجرایی خواهد شد. انگلیس برای کشور مالت بزرگترین بازار توریستی محسوب می شد. دولت انگلیس البته کشور مالت را در لیست کشورهای سبز کرونایی خود قرار داده بود و محدودیت های سفر علیه این کشور را لغو کرده است.

گام بزرگ هلند در مسیر بازگشت به زندگی نرمال

کشور هلند هم یک گام بزرگ بازگشت به زندگی معمول بدون محدودیت های کرونایی را برداشته است. تقریبا تمام محدودیتهای کرونایی از قبل اتخاذ شده از روز شنبه در این کشور لغو می شود. تنها قاعده رعایت فاصله گذاری یک متری همچنان وجود خواهد داشت.

در عین حال دولت هلند با توجه به شیوع ویروس جهش یافته هندی شهروندان را به رعایت جوانب احتیاط فراخوانده است.

جدیدترین آمار کرونایی در کشورهای مهم اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه در عرض ۲۴ ساعت ۱,۹۸۶ کرونا مبتلا شده‌اند و ۳۳ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم در عرض ۲۴ ساعت ۱۵,۲۹۶ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۸ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در ایتالیا هم در عرض ۲۴ ساعت ۷۵۳ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۵۶ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند

در اسپانیا هم بر اساس جدیدترین آمارها در عرض ۲۴ ساعت ۴,۹۲۴ نفر به کرونا مبتلا شده و ۱۳ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده اند.

به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه ۵,۷۶۶,۳۱۵ نفر از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده‌اند و ۱۱۰,۹۳۹ نفر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در انگلیس هم تاکنون ۴,۶۹۹,۸۶۸ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۲۸,۰۶۶ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال ۴,۲۵۶,۴۵۱ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۲۷,۴۱۸ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

آمارها نشان می‌دهد که در اسپانیا هم تا به حال ۳,۷۸۲,۴۶۳ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۸۰,۷۷۹ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در آلمان هم تا به حال ۳,۷۳۳,۶۶۵ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۹۱,۲۸۱ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند ...

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اتوبوس خبرنگاران جانسون اندجانسون سازمان بهداشت جهانی اتحادیه اروپا دولت آلمان دولت انگلیس نفر به کرونا مبتلا شده اند ویروس جهش یافته هندی ویروس جهش یافته دلتا سازمان بهداشت جهانی عرض ۲۴ ساعت اتحادیه اروپا ویروس دلتا محدودیت ها کشور مالت تا به حال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۲۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران

پارلمان آلمان، پیشنهاد تحریم‌های جامع‌تر اتحادیه اروپا و قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست تروریسم را رد کرد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: به گزارش دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»

لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

دیگر خبرها

  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • حمله خشن بوندسلیگا به کفش طلای اروپا
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان
  • پرفسور کروس آلمان را قهرمان اروپا می‌کند
  • بورل: تخریب شهر‌های غزه از تخریب شهر‌های آلمان در جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟