Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سوادرسانه خبرگزاری فارس، مرکز پژوهشی بتا با توجه به آمار کاربران فارسی زبان تلگرام، اینستاگرام و توییتر در سال ۱۴۰۰ به بررسی میزان محبوبیت این شبکه‌های اجتماعی در میان مردم پرداخته است. این داده‌کاوی‌ها نشان می‌دهد تلگرام، اینستاگرام و توییتر به ترتیب بین مردم محبوب‌تر و پراستفاده‌تر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینستاگرام

این شبکه‌ی اجتماعی که مختصِ به اشتراک گذاشتن عکس و فیلم کوتاه است در ایران بر خلاف سایر برنامه‌ها مانند توییتر و یوتیوب مسدود نشده است. محبوبیت این برنامه در ایران سبب شده رشد آن همچنان ادامه داشته باشد. طبق آمار مرکز پژوهشی بتا تعداد کاربران اینستاگرام از ۲۴ میلیون کاربر در سال ۹۶ (۲۰۱۷) به ۴۸ میلیون کاربر در سال ۱۴۰۰ (۲۰۲۱) رسیده است. یعنی در طی ۴ سال رشد دو برابری داشته. بررسی‌های دقیق‌تر نشان می‌دهد که رشد فالوور کاربران برتر شامل سلبریتی‌ها و اینفلوئنسرهای اینستاگرام نسبت به کاربران معمولی این برنامه، افزایش قابل توجهی داشته است. به طوری که دنبال‌کنندگان سلبریتی‌ها در طی دو تا سه سال اخیر گاها به ۵تا۱۰ برابر هم رسیده‌اند.

 

مقایسه آمار منتشر شده از سوی مرکز پژوهشی بتا اینستاگرام در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ نشان داده شده است. بر اساس نمودار تعداد کل کاربر از ۴۷ میلیون به ۴۸ میلیون افزایش یافته است. همچنین تعداد کاربرانی که یک میلیون و بیش از یک میلیون فالوور دارند از ۶۰۰ کاربر در سال ۹۹ به یک هزار کاربر در سال ۱۴۰۰ رسیده است. بر اساس این آمار میزان کاربران پرفالوور افزایش یافته است. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت کاربران جدید اغلب به دنبال پیگیری صفحات جذاب و کاربران پرفالوور و حتی برای خرید از پیج‌های فروش وارد این اپ شده‌اند درنتیجه اغلب کاربران جدید به دنبال تولید محتوا و ارتباط‌گیری با کاربران دیگر و تاثیرگذاری بر سایر کاربران نیستند.

تلگرام

در ایران، تلگرام تا پیش از فیلتر شدن، محبوب‌ترین پیام‌رسان بین ایرانیان بود. به‌گونه‌ای که در سال ۱۳۹۶، ۶۲٫۲ درصد ایرانیان عضو آن بوده‌اند. سال ۱۳۹۶ برای مدت کوتاهی این شبکه‌ی اجتماعی در ایران فیلتر شد. در ۱۰ اردیبهشت ۹۷ مجدداً به دستور قضایی به طور کامل از دسترسی کاربران خارج شد.

هرچند با فیلترینگ تلگرام در سال ۹۷، کاربران فعال در این بستر با مشکلاتی مواجه شدند اما به سرعت با فراگیر شدن استفاده از فیلترشکن‌ها رونق خود را پیدا کردند تا جایی که فروش و راه‌اندازی فیلترشکن خود به یکی از خدمات درآمدزا تبدیل شد.

 

مقایسه آمار تلگرام در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ توسط مرکز پژوهشی بتا نشان می‌دهد تعداد کاربران تلگرام در طی یک سال گذشته تغییری نکرده است. با این حال بر اساس آمار مرکز پژوهشی بتا تعداد گروه فعال از ۲ میلیون گروه به ۵/۲ میلیون گروه و تعداد کانال از ۲ میلیون کانال به ۸/۲ میلیون کانال افزایش یافته است.

 

توییتر

توییتر یک شبکه اجتماعی متن‌محور است که مخاطبان خاص خود را دارد. این شبکه اجتماعی از سال 88 تاکنون در ایران فیلتر است. یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد توییتر «محدودیت کلمات» در آن است. توییت‌ها در ابتدا به ۱۴۰ حرف محدود شده بودند، اما در نوامبر سال ۲۰۱۷، این محدودیت به ۲۸۰ حرف در هر توییت (به جز زبان‌های چینی، ژاپنی و کره‌ای) افزایش یافت. این بستر هم از طریق اپلیکیشن موبایل و هم از طریق نسخۀ وب قابل دسترس برای کاربران است. به هر نوشته‌ای که در این شبکه منتشر شده یک توییت گفته می‌شود.

 

مقایسه آمار توییتر در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ توسط مرکز پژوهشی بتا نشان می‌دهد تعداد کل کاربران فارسی زبان از ۲ میلیون کاربر در سال ۹۹ به ۳.۲ میلیون در سال ۱۴۰۰ رسیده است. همچنین تعداد پست‌ها نیز از ۵۰۰ میلیون به ۷۹۰ میلیون پست افزایش داشته است. در این بین تعداد کاربرانی که بیش از ۱۰۰ هزار فالوور دارند ۱۷۰ و بیش از ۲۰ هزار فالوور حدود ۱.۳ هزار کاربر بوده است. توییتر به تعداد انگشت‌شماری کاربر میلیونیِ فارسی زبان داشته است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شبکه اجتماعی توییتر اینستاگرام تلگرام داده کاوی تعداد کاربران کاربر در سال سال ۱۴۰۰ نشان می دهد سال ۹۹ ۲ میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۳۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران

میان‌رده‌های سامسونگ را در بازار ایران افراد زیادی می‌شناسند. البته چند سالی هست که شیائومی بازار میان‌رده را در بیشتر نقاط جهان در دست گرفته و ایران هم از این قاعده مستثنی نیست. چون می‌توان با هزینه کمتری سخت‌افزار بهتری را حداقل روی کاغذ از شیائومی خرید.

اما طرفداران سامسونگ به‌خوبی می‌دانند که کیفیت محصولات تولید برند خودشان به مراتب بهتر است و هزینه‌ای که می‌پردازند ارزشش را خواهد داشت. همراه ما باشید تا بهترین و محبوب‌ترین محصولات میان‌رده سامسونگ در دسته تلفن هوشمند را در بازار ایران بررسی کنیم.

گلکسی A54: هوشمند جدید خوش‌ساخت

A54 یکی از خوش‌ساخت‌ترین گوشی‌های سری A سامسونگ است که مشخصات بسیار خوبی هم دارد. پنل پشتی آن بسیار جذاب است و برآمدگی لنز‌های دوربین چیز دیگری از آن نمی‌بینید. این نوع طراحی جدیدترین نسل سری A محسوب می‌شود. به‌لحاظ ظاهری و متریال می‌توانیم به این گوشی نمره بسیار بالایی بدهیم.

ای 54 در اندازه یک میان‌رده بسیار زیباست. این گوشی می‌توان یک روز و نیم شارژ نگه دارد و 90 دقیقه هم طول می‌کشد تا دوباره 100درصد شارژ داشته باشد. قدرت پردازشی آن قدری هست که بتوانید روی آن بازی-های سنگین کنید. بدون اینکه افت فریم داشته باشید یا گوشی شما داغ شود.

گلکسی A14 5G: اقتصادی و کارآمد

نباید از سامسونگ میان‌رده انتظار گوشی با بدنه‌ای غیرپلاستیک را داشته باشیم. خصوصا A14 که میان‌رده ضعیفی هم هست. محبوبیت اصلی این گوشی به‌دلیل ارزان‌بودنش است. نسبت به کیفیتی که دریافت می‌کنید واقعا هزینه بسیار کمی خواهید کرد. اما خب طراحی آن نیز همانند تمام طراحی‌های جدید سامسونگ تخت است.

نسخه‌هایی که در داخل ایران هستند معمولا از مدیاتک Dimensity 700 5G استفاده می‌کنند که پردازنده معمولی خوبی است. نباید از آن انتظار زیادی داشته باشید. این گوشی برای استفاده روزمره یه‌عنوان یک محصول ارزان‌قیمت اما به‌روز گزینه بسیار مناسبی است.

گلکسی A53 5G: زیبا و محبوب

ای 53 به جرات یکی از محبوب‌ترین میان‌رده‌های سامسونگ در ایران و البته بازار‌های جهانی است. طراحی این گوشی به نسل قبلی مربوط می‌شود و ما در پنل پشتی تنها برآمدگی ماژول دوربین را می‌بینیم. پنل مات و بدنه پلاستیکی از ویژگی‌های طراحی‌های این سری هستند.

مشکل این سری از طراحی‌های سامسونگ ماندگاری جای اثر انگشت روی آن‌ها است. اگر این گوشی را خریداری می‌کنید باید آداپتور آن را جداگانه بخرید. پردازنده این گوشی می‌تواند با گرافیک ضعیف بازی‌های سنگین را برای شما اجرا کند اما مشکل اصلی آن این است که بسیار داغ می‌شود.

گلکسی M52 5G: قدرتمند اما بدترکیب!

سری ام به‌طور اختصاصی برای بازار هند ساخته شده اما محبوبیتی که کسب کرد سبب شد تا به دیگر نقاط جهان نیز راه پیدا کند. سری ام نیز در واقع میان‌رده دیگری از سامسونگ است که نسبت به سری ای قیمت بیشتری در ایران دارد با اینکه گاهی حتی سخت‌افزار مشابهی را ارائه می‌دهد. طراحی این گوشی توسط بسیاری از متخصصان ضعیف شناخته شده به‌طور که متریال و پنل پشتی آن به شما حس یک گوشی رده‌پایین را منتقل می‌کند.

صفحه نمایش این پنل نسبتا به سری ای کمی بزرگ‌تر است. باتری آن می‌تواند یک روز کامل شارژ نگه دارد و برگ برنده‌اش هم سخت‌افزار قوی آن است. این گوشی می‌تواند خیلی خوب بازی‌های سنگین را بدون لگ باکیفیت بالا اجرا کند و تنها مشکلش این است که در چنین پردازشی داغ می‌کند.

گلکسی A73 5G: همه‌چیز تمامی که داغ می‌کند

این گوشی واقعا بدنه‌ای چشم‌نواز و زیبا دارد. با اینکه هنوز هم سامسونگ از متریال پلاستیک دل نکنده اما متریال در پنل پشتی آن طوری یک‌دست به‌کار رفته که کمتر احساس می‌کنید یک گوشی میان‌رده در دست دارید. صفحه‌نمایش این گوشی فوق‌العاده باکیفیت است.

باتری آن خوب نیست اما عملکرد قابل قبولی دارد. امنیت گوشی نسبت به مدل‌های قبلی به‌نسبت بهتر شده و عکاسی با آن تجربه فوق‌العاده‌ای را به شما ارائه می‌دهد. پردازنده آن هم توانایی اجرای هر بازی و برنامه‌ای را بدون مشکل خواهد داشت اما باید این ایراد را برایش در نظر بگیرید که به‌شدت داغ می‌شود.

گلکسی M32: پرانرژی‌تر پیش هندی‌ها!

طراحی ام 32 را می‌توانیم نسبت به دیگر گوشی‌های سری ام خوب برآورد کنیم. با اینکه هنوز هم متریال پلاستیکی و شیار‌های همیشگی سری ام را شاهد هستیم اما می‌توانیم دل‌مان را به هفت‌رنگ بودن این شیارها خوش کنیم و از ظاهر آن تا حدودی لذت ببریم.

نسخه هندی این گوشی 1000میلی‌آمپر گنجایش بیشتری نسبت به سری‌های 5000هزار میلی‌آمپری جهانی برای باتری‌اش دارد. بهترین عملکرد مربوط به باتری را می‌توانید در سری‌های ام سامسونگ پیدا کنید. Mediatek Helio G80 به‌عنوان پردازنده این گوشی می‌تواند همه‌کار برای شما بکند.

از پردازش برنامه‌های سنگین گرفته تا بازی‌های روز با بالاترین کیفیت ممکن. خبر خوب این است که در استفاده‌های مکرر از این گوشی متوجه این شدیم که دمای آن هنگام کار شدید سی‌پی‌یو تنها یک درجه افزایش پیدا می‌کند که یعنی هیچ مشکلی از بابت داغ‌کردن با این موبایل پیدا نخواهید کرد. دوربین‌های فوق‌العاده نه اما قابل قبول هستند.

گلکسی A34: گوشی اقتصادی لاکچری!

تنها جمله‌ای که می‌تواند A34 را به خوبی وصف کند همین است، گوشی اقتصادی لاکچری! طراحی آن می‌تواند به شما حس یک گوشی بالارده را القا کند با اینکه قیمت زیادی ندارد. با اینه بدنه از پلاستیک است اما این‌طور القا می‌کند که یک گوشی فلزی در دست شماست.

این گوشی می‌تواند با بالاترین فریم‌ریت صفحه 1 روز برای شما شارژدهی داشته باشد. تراشه Dimensity 1080 در آن یک تراشه همه‌کار است و می‌تواند بازی‌ها را برای شما در بالاترین کیفیت ممکن بدون هیچ مشکل و افزایش دمایی اجرا کند. ارزش خرید این گوشی بسیار بالاست و همین هم سبب شده تا یکی از محبوب‌ترین‌های لیست ما باشد.

جمع‌بندی

میان‌رده‌های سامسونگ از محبوب‌ترین گوشی‌های دنیا هستند. چون درصد کمی از مردم جهان حاضرند به‌اندازه یک پرچم‌دار برای خرید موبایل بودجه در نظر بگیرند. آن‌ها در نهایت با خرید یک میان‌رده نیازشان را برطرف خواهند کرد. در این مقاله ما بهترین و محبوب‌ترین میان‌رده‌های این کمپانی شرقی را معرفی کردیم.

تعداد زیادی از آنها هنوز هم ارزش خرید دارند و می‌توان از آنها استفاده کرد. خصوصا مدل‌هایی 2023 که طراحی جدید سامسونگ همراه خود کرده‌اند. از شما ممنونیم که تا انتهای مقاله همراه ما بودید. امیدواریم از این مطالب بیشترین استفاده را کرده باشید.

دیگر خبرها

  • فیلتر شکست خورد / حضور بیش از 40 میلیون ایرانی در اینستاگرام
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • خداحافظی شوکه کننده سلنا گومز با ۴۲۹ میلیون کاربر
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ
  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند
  • واکنش کاربران شبکه های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی | کاش شرایطی فراهم شود تا ...
  • عملیات نجات نفس‌گیر در سیل عربستان؛ مهارت این جوان ستودنی است! | فیلم
  • عاقبت رؤیافروشی؛ واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان