Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی ساروخانی روز یکشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: این طرح با هدف توانمندسازی زنان روستایی و عشایری و تقویت اقتصاد روستاییان از طریق کشت گیاهان دارویی براساس ظرفیت های موجود کشاورزی در مناطق برگزار شد.

وی اظهار داشت: در این دوره آموزشی ۲۰ تن از بانوان علاقه مند به فعالیت های کشاورزی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول گفت: شرکت‌کنندگان در این دوره آموزشی به شکل عملی با اصول کشت زعفران شامل شاخص‌های انتخاب پیاز سالم زعفران، انواع روش‌های کشت و انتخاب بهترین روش کشت، نیازهای غذایی گیاه، زمان مناسب کاشت و نحوه داشت، مدیریت آبیاری  روش و زمان مناسب برداشت محصول و خشک کردن زعفران آشنا شدند.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: با هماهنگی واحد زنان روستایی این مدیریت و مشارکت زنان روستایی شرکت کننده در این دوره،، پیاز زعفران مرغوب و مورد تأیید مرکز تحقیقات، از خراسان رضوی خریداری و جهت کشت در اختیار زنان روستایی قرار گرفت و آنان با توجه به فراگیری اصول کشت زعفران، نسبت به کاشت پیاز آن در مزارع خود اقدام کردند.

ساروخانی در ادامه گفت:  مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین برای تداوم این دوره های آموزشی آمادگی لازم را دارد.

برچسب‌ها کشاورزی زعفران استان قزوین آموزش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی زعفران استان قزوین کشاورزی زعفران استان قزوین آموزش زنان روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۵۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا علافی بابیان اینکه این دوره در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود افزود: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت ارشاد در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است و کمک به افزایش مهارت‌های کتابخوانی کودکان و نوجوانان، تقویت کتاب فروشی‌ها از مسیر نوسازی و بهسازی رابطه کودکان و نوجوانان با کتابفروشی‌ها شهر و روستا، برقراری ارتباط بین اهالی قلم و کودکان و نوجوانان کتابخوان، کمک به گسترش، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، حمایت و توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها با ارائه آموزش‌های مهارتی و ایجاد رقابتی سازنده و تشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.. وی تصریح کرد: مربیان باشگاه‌های کتابخوانی در این کارگاه‌ها علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیار‌های انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفتگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

براساس این گزارش: این دوره‌ها مطابق شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

گفتنی است، آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

دیگر خبرها

  • ببینید | پیام مقاومت به شیوه بانوی فلسطینی
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • پیام مقاومت به شیوه بانوی فلسطینی + فیلم
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی