Web Analytics Made Easy - Statcounter

قانونگذاران آمریکایی درباره برنامه کاخ سفید برای خارج ساختن ده‌ها هزار تبعه افغان که به نیروهای آمریکایی در افغانستان کمک کردند، سوال پرسیدند. اصلی‌ترین پرسش‌ها در این زمینه بی‌جواب مانده است.

به نقل از پایگاه خبری هیل، انتظار میرود آمریکا شهروندان افغان را که به عنوان مترجم، راننده، مامور امنیتی و کارمند سفارت برای نیروهای آمریکایی کار می‌کردند و همچنین خانواده‌های آنها را به یک کشور ثالث منتقل کند تا از خطر حمله طالبان دور باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته قانونگذاران آمریکایی، این مساله هر روز مهمتر میشود چرا که تنها سه ماه تا ضرب‌الاجل یازده سپتامبر برای خروج کامل سربازان آمریکایی از افغانستان زمان باقی مانده است. در همین حال، مقامها پاسخ درستی درباره زمان و مکان و چگونگی تخلیه این اتباع افغان نداده‌اند.

مایکل مک‌کال، عضو جمهوریخواه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفت: سوالات مهمی وجود دارد؛ از جمله اینکه کدام درخواست برای تخلیه در اولویت خواهد بود، ما چطور باید آنها را از این کشور خارج کنیم، آنها را کجا باید بفرستیم، این کار چقدر هزینه دارد و پول آن از کجا باید تامین شود. اینها فقط تعدادی از آن سوالات است و فرصت ما هم رو به اتمام است.

مک‌کال در ادامه از تعهد دولت بایدن به صدور ویزاهای مهاجرتی ویژه قدردانی کرد اما گفت: تا زمانی که این حرفها به مرحله اجرا درنیایند، معنای چندانی ندارند. اگر آنها میخواهند ما باور کنیم که به حرفشان پایبند هستند، باید به تعدادی از این سوالات کلیدی پاسخ دهند.

این مساله از آن نظر حائز اهمیت است که افغان‌های یاری‌دهنده آمریکا در افغانستان از جانب طالبان تهدید به مرگ میشوند یا حتی بدون دریافت هشدار کشته میشوند. نفوذ این شبه‌نظامیان در این کشور رو به رشد است و به نظر میرسد ویزاهای مهاجرتی ویژه تنها گزینه برای عبور از خطر باشد.

قانونگذاران و کارشناسان آمریکایی نگرانند که فقدان حضور نظامی کشورشان مساله تخلیه افغان‌ها را پیچیده کند، به خصوص اگر این خروج، احتمال تخلیه افراد از طریق هواپیماهای نظامی را از بین ببرد.

پیش از این هم نماینده دموکرات مجلس نمایندگان از ماساچوست از تصمیم خارج کردن مترجم‌ها از افغانستان استقبال کرده بود اما گفت: هنوز تا پایان راه مسیر زیادی باقی مانده است و دولت باید یک استراتژی مشخص ارائه کند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد

یک سناتور دموکرات آمریکایی ارزیابی دولت بایدن درباره منطبق بودن اقدامات اسرائیل با قوانین بین‌المللی در جنگ غزه را زیر سوال برد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در پی انتشار گزارشی مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی قوانین بین‌المللی را در غزه نقض می کند، سناتور دموکرات کریس ون هولن در بیانیه‌ای، ارزیابی دولت بایدن درباره منطبق بودن اقدامات اسرائیل با قوانین بین‌المللی در جنگ غزه را مورد تردید قرار داد.

براساس یک گزارش کوتاه داخلی وزارت امور خارجه آمریکا، برخی مقامات ارشد آمریکا به آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه توصیه کردند که تضمین‌های معتبر و قابل اطمینانی از اسرائیل نیافتند که نشان دهد این رژیم از سلاح‌های آمریکایی طبق قوانین بین‌المللی حقوق بشر استفاده کرده و ممکن است قوانین بین‌المللی در غزه را نقض کرده باشد.

در این گزارش که به دست رویترز رسیده است، مقامات افزودند: برخی بخش‌های مطلوب در این وزارت‌خانه، تضمین‌های اسرائیل را پذیرفتند و برخی بخش‌های دیگر آنها را رد کردند و برخی دیگر هیچ موضعی اتخاذ نکردند.

براساس تفاهم‌نامه امنیت ملی که در ماه فوریه به امضای جو بایدن رسیده است، بلینکن باید تا تاریخ 8 مه گزارشی را به کنگره ارائه دهد مبنی بر اینکه آیا او تضمین‌های معتبری را از سوی اسرائیل یافته است که نشان دهد استفاده این رژیم از تسلیحات آمریکایی در جنگ غزه، قوانین آمریکا یا قوانین بین‌المللی را نقض کرده است.

در ارزیابی مشترک 4 اداره تحت نظر وزارت امور خارجه گفته شده که تضمین‌های اسرائیل قابل اطمینان و معتبر نیست. در این ارزیابی همچنین به 8 نمونه از اقدامات نظامی اسرائیل اشاره شده است که مقامات معتقدند سؤالات جدی را درباره نقض احتمالی قوانین بین‌المللی حقوق بشر، ایجاد کرده است.

این سناتور آمریکایی اظهار کرد این گزارش تردیدهای جدی درباره وحدت رویه در دولت بایدن برای ارزیابی عملکرد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در غزه برطبق قوانین بین‌المللی ایجاد کرده است.

در بخش دیگر این گزارش داخلی هشدار داده شده است که بلینکن با معلق کردن ارسال کمک‌های آمریکا، توانایی اسرائیل برای رویارویی با تهدیدات احتمالی بیرون از حریم هوایی خودش را محدود کرده است و مستلزم آن است که واشنگتن فروش سلاح به کشورهای دیگر منطقه در زمان حاضر و در آینده را بار دیگر مورد ارزیابی قرار دهد.

ون هولن تصریح کرد در گزارش رویترز مشخص شده که پیشنهادات اداره های ارائه دهنده این گزارش، به دلیل امتیازات سیاسی نادیده گرفته شده است.

وی تصریح کرد تصمیم برای درنظر گرفتن تطابق اقدامات اسرائیل با قوانین بین المللی، یک حقیقت و یک قانون است. این حقایق و قوانین نباید برای دستیابی به یک نتیجه سیاسی از پیش تعیین شده، نادیده گرفته شود. اطمینان ما در معرض خطری بزرگ است.

در همین حال ون هولن و برخی دیگر قانون گذاران دموکرات، جو بایدن را برای تحمیل شروط بر کمک های نظامی به رژیم صهیونیستی تحت فشار قرار داده‌اند تا این رژیم برای کاهش کشتار غیرنظامیان در غزه تحت فشار قرار گیرد. تاکنون دولت بایدن کاری در این باره انجام نداده است.

تاکنون بر اثر تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از 34 هزار نفر که بیشتر آنان زنان و کودکان هستند، جان خود را از دست داده‌اند.

مقامات آمریکا: اسرائیل قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تنگنای معیشتی کارگران در سال ۱۴۰۳/ جامعه کارگری مخالف ورود مجلس به موضوع تعیین مزد است
  • حمایت نمایندگان از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی حامی غزه
  • ببینید | درخواست معاون حقوقی رئیسی از نمایندگان مجلس آینده برای رفع مسائل اقتصادی!
  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • درخواست نتانیاهو از بایدن فاش شد
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود