Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد پنجعلی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد تغییرات در آکادمی باشگاه پرسپولیس و کنار گذاشتن او از عنوان مدیر آکادمی این باشگاه اظهار داشت: من از زمان آقای انصاری فرد در این باشگاه به عنوان مدیرآکادمی حضور پیدا کردم اما اکنون هم به تصمیم مسئولان این باشگاه احترام می گذارم، هر چند که معتقدم دلایل آنها برای این تصمیمات منطقی نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدیران پرسپولیس معتقد بودند که چون در فصل گذشته تیم های پایه خوب نتیجه نگرفته اند باید تغییرات صورت می گرفت. من هم نمی گویم که نتایج راضی کننده بوده اما این را نباید فراموش کرد که تیم های پایه پرسپولیس از نظر مالی شرایط خوبی نداشت.

پنجعلی ادامه داد: ۸۰ درصد قراردادها پرداخت نشده است. کادرفنی از فصل گذشته ۳۰ درصد و از فصلی که امسال به پایان رسیده ۵۰ درصد پول طلب دارند. خیلی مواقع ما برای تامین نیازهای تیم ها مجبور بودیم از جیب خودمان هزینه کنیم و حتی باشگاه تنخواه هم در اختیار من نمی گذاشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این مشکلات به باشگاه منتقل شده یا خیر اظهار داشت: بله باشگاه در جریان مشکلات بود. خیلی مواقع حتی آب هم سر تمرینات نبود. حتی در همین زمستانی که گذشت بازیکنان لباس گرم نداشتند و با پیراهنی های آستین کوتاه بازی می کردند و من خودم توانستم برای تیم لباس بگیرم. به هر حال همه توجه باشگاه به تیم بزرگسالان است و از طرفی هم هر موقع مشکلات را به باشگاه منتقل می کردم صحبت از این بود که اسپانسر پول نداده است.

پنجعلی تاکید کرد: به هر حال در چند نوبت پول به باشگاه رسید اما تیم های پایه سهمی در این پول ها نداشتند. دست باشگاه هم بابت اینکه اجازه دهم خود آکادمی دنبال در‌آمدزایی باشد بسته بود. با توجه به قراردادی که با کارگزار دارند اجازه به ما داده نشد که برای در‌آمدزایی اقدامی کنیم.

مدیرسابق آکادمی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که کل هزینه های پایه این باشگاه چقدر هست، گفت: کل قرارداد تیم های پایه مبلغی حدود یک میلیارد و نیم می شود. متاسفانه در باشگاه پرسپولیس طلب تیم های پایه از مدیری به مدیر بعدی منتقل می شود. تیم های پایه هم خرج های خودش را دارد. هر بازی خرج حضور نیروی انتظامی و آمبولانس و این مسائل با خود باشگاه هست. اگر ما این پول ها را تامین نمی کردیم بازی ها برگزار نمی شد.

پنجعلی در مورد اینکه گفته می شود در تیم های پایه پرسپولیس برخی رفتارها مثل پول گرفتن از خانواده ها صورت می گرفته و حرف و حدیث هایی در این خصوص هست، تاکید کرد: هیچ کدام از این صحبت ها به کادرهای فنی تیم های پایه پرسپولیس نمی خورد. ما از پاک ترین مربیان استفاده کردیم. سعی من بر این بود از خود بچه های پرسپولیس برای کادرها انتخاب کنم . آنها زحمت خود را کشیدند. این حرف و حدیث ها کار کسانی است که می خواستند در کار ما سنگ اندازی کنند. این انگ ها به مربیان پایه پرسپولیس نمی چسبد .

وی در این خصوص که آیا از باشگاه پرسپولیس ناراحت است، عنوان کرد: نه ناراحت نیستم اتفاقا نجات پیدا کردم. واقعا بدون پول کار کردن خیلی سخت است. بچه ها از مدیر انتظار دارد. من هم دیگر برایم خوب نبود با این سن و سال به باشگاه بروم و دست خالی برگردم. با این شرایطی که داشتیم خدا را شکر می کنم که تیم ها در لیگ های خود باقی ماندند و تیمی سقوط نکرد. ما با همین شرایط بازیکنان خوبی پرورش دادیم.همین مهدی عبدی محصول آکادمی باشگاه هست. بازیکنی مثل حسین پور که به صورت قرضی به پیکان رفته یکی دیگر از بازیکنانی است که در آینده از آنها بیشتر خواهید شنید. تیم های پایه بازیکن مستعد زیاد دارد اما تیمی که نتیجه می خواهد باید بودجه آن مشخص شود و برای آن هزینه شود.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: پایه پرسپولیس تیم های پایه تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۶۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص هایی طراحی شد تا در دانشگاه ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

دکتر حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی شود و گاهی این مسئله موجب می شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه ها ایجاد کنیم می توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه های سیستم کاهش می یابد.

وی طرح ایده ها و برنامه های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کارهای جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیندها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیندهای خوب بتوانند اجرایی شوند.

کد خبر 6098180

دیگر خبرها

  • یک گل خیلی بد و خیلی زیبا خوردیم
  • بازیکنان استقلال شایسته قهرمانی هستند/ از آکادمی استقلال بی خبرم
  • تغییرات تاکتیکی پوچتینو چگونه فصل چلسی را نجات می‌دهد؟
  • رویکرد منطقی، احترام به حقوق ملت‌ها در استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای است
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • پرسپولیس با این 4 ستاره عوض می‌شود
  • تغییرات احتمالی پرسپولیس در صورت غیبت اورونوف
  • پیدا شدن فرد گمشده در ارتفاعات شهر بار نیشابور پس از ۳۶ ساعته
  • طلسم ۳۰ ساله در پرسپولیس؛ دومین کاپیتان هم در حسرت می ماند؟
  • نفرین محمد پنجعلی پشت سر دو کاپیتان پرسپولیس!