Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-03@22:49:11 GMT

بورس بدون ریسک با سود حداقل 40 درصدی

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۶۶۹۳۸

بورس بدون ریسک با سود حداقل 40 درصدی

ایران اکونومیست- اشتیاقی سودهای تقسیمی مجامع را برای بازار مثبت ارزیابی کرد و گفت: در حال حاضر خرید سهام هیچگونه ریسکی ندارد و طی افقی یکساله می تواند بازدهی ۴۰ درصدی را برای خریداران این سهام فراهم کند.

احمد اشتیاقی کارشناس بازار سرمایه با اشاره به صحبت های اخیر آیت الله رییسی رییس جمهور منتخب مردم در خصوص بازار سرمایه  گفت: رییس دولت سیزدهم بر ۵ محور مهم و اساسی درباره بازار سرمایه اشاره کرد که می توان به بازگشت اعتماد به بازار سرمایه، عدم تامین کسری بودجه از بازار سرمایه، جبران ضرر و زیان سهامداران خرد با فراهم کردن ساز و کاری مناسب، تقویت عوامل نظارتی بازار سرمایه و استفاده بیشتر از ظرفیت های صندوق توسعه و تثبیت اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه در صورتیکه به این ۵ محور توجه شود، برای بازار سرمایه راهگشا خواهد بود، افزود: اعتماد سازی به عنوان مهمترین محور بایستی در دستور مسئولان و دست اندرکاران بازار قرار گیرد تا نتوان با گرفتن تصمیمات کلان اقتصادی باعث متضرر شدن شرکت های پذیرفته شده در بورس شویم.

اشتیاقی اظهار داشت: به طور حتم اتخاذ سیاست هایی در جهت مدیریت نرخ ارز، مدیریت نرخ سود و عدم قیمت گذاری دستوری می تواند به تدریج جذابیت شرکت های پذیرفته شده در بورس را به لحاظ سودآوری ارتقا داده و اعتماد مردم را به بازار سرمایه برگرداند.

وی در ادامه درباره راهکارهای حمایتی از بازار سرمایه گفت: بحث عدم فروش سهام توسط دولت جهت تامین کسری بودجه از دیگر مباحثی است که می تواند برای بازار سرمایه راهگشا باشد بدین صورت که راههای جایگزینی برای تامین کسری در نظر گرفته شود.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه افزود: چنانچه بتوانیم مالیات شرکت های تولیدی را از ۲۵ درصد به ۱۰ درصد کاهش دهیم اقدام قابل توجهی را در بازار سرمایه و رسیدن به نتیجه ای مطلوب را شاهد خواهیم بود.

وی در پاسخ به این سوال که راهکاری مناسب برای تامین کسری بودجه چیست، عنوان داشت: دو راهکار در سالهای گذشته انجام می شده که می توان به انتشار اوراق اشاره کرد که در صورت انتشار اوراق با نرخ سود زیر ۲۰ درصد، اقدامی مناسب جهت رونق بخشی به بازار سرمایه خواهد بود.

اشتیاقی در ادامه به راه دوم جهت تامین کسری بودجه اشاره کرد و افزود: فروش دلارهای نفتی از دیگر اقدامات به شمار می آید بدین شکل که با احیای برجام، کشور با درآمدهای ارزی مواجه شده و فضا برای صادرات نفتی فراهم و بخشی از دلارهای بلوکه شده بانک مرکزی آزاد می شود.

این فعال بازار سرمایه با تاکید بر آنکه برای کسری بودجه نیازمند مدیریت ارزی هستیم، تصریح کرد: در راستای تامین بودجه لازم در کشور نباید بازاری آسیب ببیند و تولید کنندگان و صادرکنندگان از ناحیه کسری بودجه دچار آسیب نشوند.

به گفته این کارشناس بورسی برنامه تلویزونی پیش گشایش؛ عمق بخشی بر بازار سرمایه از دیگر مباحث مهم به شمار می رود به طوری که همزمان با بالا رفتن سطح شناوری سهام، نقدینگی کافی وجود داشته باشد تا بازار پویا و صف فروش نداشته باشیم.

وی خاطر نشان کرد: استفاده از صندوق توسعه و تثبیت برای آنکه بازار دچار نوسان های شدید نشود از مباحث مهمی است که به آن توجه خاص صورت می گیرد .

اشتیاقی در بخش پایانی گفتگو با سنا سودهای تقسیمی را برای بازار مثبت ارزیابی کرد و گفت: در حال حاضر خرید سهام هیچگونه ریسکی ندارد و طی افقی یکساله می تواند بازدهی ۴۰ درصدی را برای خریداران این سهام فراهم کند.

*خبرنگار: پروین خدادای

سنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تامین کسری بودجه بازار سرمایه برای بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۶۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، پس از مدت‌ها بحث و گفت‌وگو برای واگذاری سهام دو باشگاه ورزشی بزرگ تهران، اواخر فرودین امسال سازمان خصوصی‌سازی آگهی واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را منتشر و قیمت پایه و شرایط عرضه سهام این باشگاه‌ها را اعلام کرد.

در همین راستا مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت؛ اگرچه واگذاری این باشگاه چندان به فرآیند واقعی خصوصی سازی شبیه نبود و بیشتر به نظر می رسید که آن‌ها صاحبان فرمایشی جدیدی یافته اند؛ اما به هر جهت در این مزایده هلدینگ بزرگ خلیج فارس ۸۵ درصد سهم باشگاه استقلال را خریداری کرد و کنسرسیوم بانکی، صاحب سهام پرسپولیس شد.

واگذاری سرخابی‌ها تأثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد

برای بررسی تأثیر این واگذاری بر این دو باشگاه و بازار سرمایه، حمید میرمعینی، کارشناس بازار سرمایه درباره فروش دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به صاحبان جدید آنها در بورس به خبرنگار آنا گفت: واگذاری سرخابی‌ها تاثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد؛ اما خریداران آنها که از شرکت‌های بورسی می‌توانند دوران جدیدی از نظر شفافیت در پیش بگیرند.

وی ادامه داد: این باشگاه‌ها اگرچه بورسی هستند؛ اما شفافیت لازم و افشای اطلاعاتی که در مقررات بورسی هستند را رعایت نکرده اند. به همین دلیل اگر ساختار مدیریتی این باشگاه‌ها بتوانند دستخوش تغییرات مثبت شوند و بر اساس دستورالعمل‌های تیمداری اداره شوند و سیاسی‌کاری از آنها حذف شود، ممکن است که اتفاقات خوبی برای این دو باشگاه و مالکان جدید آنها رخ دهد.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: از جمله مهترین تغییراتی که می‌تواند در روند این دو باشگاه تغییرات مثبتی را پدید آورد، این است که نسبت به دریافت حق پخش بازی‌های این دو تیم اقدام شود. همچنین لازم است که مدیران این تیم‌ها رایزنی‌های لازم برای دریافت حق اتخاذ مستقیم تصمیمات اقتصادی را پیگیری کنند.

مانور‌های مدیریتی دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج می‌کند

وی تصریح کرد: با انجام این نوع مانور‌های مدیریتی می‌توان این دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج کرد. شایان ذکر است که شرکت‌هایی که این دو باشگاه را خریداری کرده اند از نظر توانایی مالی و نیروی انسانی متخصص در شرایطی هستند که می‌توانند وضعیت تأمین سرمایه پولی و نیاز کادر مدیریتی ماهر در این مجموعه‌ها را برطرف کنند؛ از این رو تحول این دو باشگاه کاملاً در دسترس است.

میرمعینی گفت: باید دید که دست مدیران شرکت‌های جدیدی که صاحب این دو باشگاه شده اند تا چه حد در بنگاهداری باز است؛ در غیر این صورت تحول خاصی را در شرایط و درآمد و ارزش سهام این دو باشگاه نخواهیم دید؛ البته طبیعی است که از طرف مالکان جدید با توجه به این‌که بخشی از منابع آنها برای این خرید صرف شده، دخالت‌های ساختاری صورت گیرد.

وی ادامه داد: این دو باشگاه حالا مالکان پولداری دارند که اگر بتوانند مدیریت مناسبی را اعمال کنند، اتفاقات خوبی خواهد افتاد. حالا فقط می‌توان یک دوره منتظر ماند تا ببینیم مالکان جدید از نظر مدیریت باشگاه و مدیریت مالی چه می‌کنند. مدیر استراتژیک و مدیر مالی مناسب در بدنه مالکان این باشگاه‌ها هست، اما این‌که چقدر دست آنها برای ایجاد تغییر باز باشد، هنوز محل سؤال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • نیکبخت: نوسانات بازار را با تولید به حداقل می‌رسانیم
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/کمترین حقوق آن ها ۱۰ میلیون تومان می شود
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی