Web Analytics Made Easy - Statcounter

«دامداران مخالف افزایش قیمت شیر خام هستند.» مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی کشاورزی دامداران ضمن بیان این جمله گفت: افزایش ۷۰ درصدی محصولات لبنی غیر منطقی است و لبنیات گران به دست مردم می‌رسد را باید مسئولان نظارتی در وزارت صمت آن را بررسی کنند

خبرگزاری میزان - راه دانا نوشت: مجتبی عالی مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی کشاورزی دامداران کشور در مورد افزایش قیمت شیرخام، اظهار کرد: در همین باره روز گذشته جلسه‌ای در وزارت جهاد کشاورزی برای بررسی مشکلات دامداران در مورد در عدم دریافت نهاده‌های دامی با حضور طهماسبی مدیرعامل سازمان تعاون روستایی کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جلسه روز گذشته مشکلات به وجود آمده را در حوزه کمبود نهاده و گرانی چند برابری علوفه به علت خشکسالی و مصوبه دولت در مورد آزادسازی قیمت سبوس مطرح شد؛ که همه این مسائل باعث گرانی شیر (افزایش قیمت تمام شده) شده و امروز دامداران با زیان زیادی مواجه هستند که انگیزه خود برای افزایش تولید را از دست داده‌اند.

با افزایش قیمت شیر خام مخالفیم/ علت مشکلات سوء مدیریت و تصمیمات سلیقه‌ای دولت است

عالی گفت: همه مسائل ناشی از سوء مدیریت و تصمیم گیری‌های لحظه‌ای و سلیقه‌ای دولت است؛ لذا فعلا تفاهم‌هایی در راستای رفع این مشکلات و برداشتن موانع تولید انجام شده است و منتظر اجرای آن هستیم که چه قدم‌هایی برداشته خواهد شد.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی کشاورزی دامداران ادامه داد: بار‌ها اعلام کردیم که با افزایش قیمت شیر خام مخالفیم، ولی برای جبران زیان تولیدکنندگان حتما نیاز است تا نهاده با حمایت دولت به دامداران تعلق گیرد.

وی تاکید کرد: با موج گرانی جدید، دامداران کاه را به قیمت هر کیلو ۴ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند؛ یعنی در شرایط کنونی قیمت کاه با شیر برابری می‌کند، از طرفی امروز آب معدنی از شیر گران‌تر است، در حالی که اگر دامدار با این هزینه‌ها بخواهد تولید را ادامه دهد، قیمت تمام شده هر لیتر شیر برای او ۱۰ هزار تومان تمام می‌شود.

دامداران به دولت یارانه می‌دهند/ بی تدبیری دولت علت اصلی فاسد شدن نهاد‌های مانده در گمرک است

عالی با بیان اینکه امروز دامداران به دولت یارانه می‌دهند نه دولت به دامداری‌ها، با اشاره به دپو نهاده‌های دامی در گمرک، گفت: این نهاده‌ها در حال فاسد شدن و از بین رفتن است.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی کشاورزی دامداران اضافه کرد: بی تدبیری و ناهماهنگی اعضاء دولت و وزارتخانه‌ها باعث شده نهاده‌های دامی از گمرک ترخیص نشود و این نهاده‌ها کپک بزند که در شرایط کنونی حتی در صورت ترخیص هم، مشکلی را از دامدار کم نمی‌کند بلکه بر مشکلات می‌افزاید.

وی ادامه داد: مشکل دامداران این است که سیلو‌های گمرک پر از نهاده در حال فساد است و دامدار باید نهاده را چند برابر قیمت واقعی از بازار آزاد تهیه کند.

محصولات لبنی گران به دست مردم می‌رسد

عالی گفت: در جلسه روز گذشته در وزارت جهاد کشاورزی، مشکلات خود را گفتیم، ولی هیچ قولی برای مرتفع کردن آن ندادند و تصمیم گرفته شد با برگزاری جلساتی برای ترخیص نهاده و حل مشکل حمل و نقل و رساندن آن به دامدار اقدام‌هایی انجام شود هر چند مسئولان پاسخگوی ما نبودند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی کشاورزی دامداران در مورد بحث افزایش ۷۰ درصد لبنیات، گفت: با افزایش ۴۰ درصدی قیمت شیر خام شیر، افزایش ۷۰ درصدی محصولات لبنی غیر منطقی است البته همین الان هم لبنیات گران به دست مردم می‌رسد را باید مسئولان نظارتی در وزارت صمت آن را بررسی کنند و این وظیفه و تخصص دامدار نیست.

بیشتر بخوانید: شیر خام ۴۲ درصد گران شد؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: لبنیات اخباراقتصادی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لبنیات تعاونی کشاورزی دامداران گران به دست مردم می رسد مدیرعامل اتحادیه افزایش قیمت شیر قیمت شیر خام نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۷۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود

سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، دمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است.

وی گفت: باید دید چه تعاریفی انجام خواهد شد، چه محدودیت هایی به ویژه… اعمال می شود.

پسکوف افزود: در واقع، تلاش‌ها برای بیرون راندن روسیه از بازارهای انرژی ادامه دارد؛ البته تغییر به سمت بازارهای گران‌تر قبل از هر چیز برای ایالات متحده و برخی کشورهای دیگر سودآور است.

بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا تعطیل شداحتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه

سخنگوی دولت روسیه در ادامه گفت: برای مصرف‌کنندگان نهایی وعمدتاً بخش‌های صنعتی اروپا، این (تحریم‌ها) به معنای گاز گرانتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: بدیهی است که ما به دنبال راه هایی برای عبور از این موانع غیرقانونی خواهیم بود؛ این یک رقابت ناعادلانه و غیرقانونی است.

بلومبرگ پیشتر به نقل از منابع خود اعلام کرده بود که اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال ممنوعیت صادرات مجدد گاز ال‌ان‌جی روسیه از طریق بنادر اروپایی به کشورهای ثالث به عنوان بخشی از پیش نویس چهاردهمین بسته تحریم های ضد روسیه است. هرچند که اتحادیه اروپا قصد ندارد کشورهای عضو را از خرید آن برای استفاده در قلمرو خود منع کند.

پیش از این، مدیرعامل غول انرژی فرانسه یعنی شرکت توتال نیز طی اظهاراتی اعلام کرده بود که اگر اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه عرضه گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه اعمال کند، این شرکت از بند فورس ماژور در قرارداد پروژه ال‌ان‌جی یامال استفاده خواهد کرد و از آن خارج خواهد شد.

قیمت گاز در اروپا پس از جنگ اوکراین و کاهش شدید واردات این محصول از روسیه در سال 2022، به شدت افزایش یافت.

در پی افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و شرکت‌های اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را بسیار کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تامین آن، تحت فشارهای شدیدی از سوی افکار عمومی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳