Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: فعالیت اوقات فراغت دانش آموزان از اول تیرماه با ایجاد پایگاه‌ها به صورت رسمی کار خود را آغاز کرده و اکنون در سامانه همگام بیش از یک میلیون دانش‌آموز ثبت نام کردند و بخش مهم ظرفیت‌های ما تشکل‌های دانش‌آموزی است.

به گزارش برنا؛ علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در جریان مراسم افتتاحیه فعالیت‌های تابستانی دانش‌آموزان گفت: اوقات فراغت مهم ترین بستر برای رشد و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان است که سبب تقویت هویت ملی و دینی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: امروز با آغاز این برنامه در سطح کشور به دو مسئله توجه می‌شود یکی از مهم ترین برنامه‌های آموزش و پرورش آغاز می‌شود و جایگاه آموزش و پرورش در استمرار جریان تربیت در شرایط سخت کرونایی اهمیت پیدا می‌کند.

کاظمی تصریح کرد: با تجربه سال گذشته امسال با برنامه تر و هم افزاتر ورود پیدا کردیم و امروز در صفحه اول شاد پایگاه «تابستانی من» باز شده و فعالیت دانش‌آموزان شروع شده همچنین سرویس‌های جدیدی در شاد اضافه خواهد شد.

او با بیان اینکه امسال سامانه همگام را به شبکه شاد وصل کردیم که نشان از ارتقای حوزه فناوری بود و هم افزایی با بخش‌های برون  سازمانی و درون سازمانی شکل گرفت، گفت:  امسال ۱۵۰ مسجد برتر و فعال را به شبکه شاد و سیستم پایگاه‌های اوقات فراعت وصل کردیم و هر مسجد را به ۳ پایگاه ارتباط می‌دهیم که اتفاق مبارکی است.

کاظمی شعار فعالیت‌های تابستانی را هر دانش‌آموز یک نقش اجتماعی دانست و افزود: مهم ترین سیاست ما تحقق شعار سال رهبری و ایجاد جذابیت و نشاط با تمرکز بر ساحت‌های ۶ گانه است. اقدامات وسیعی را انجام دادیم که بخش مهمی از آن در زنجان است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: فعالیت اوقات فراغت دانش آموزان از اول تیرماه با ایجاد پایگاه‌ها به صورت رسمی کار خود را آغاز کرده و اکنون در سامانه همگام بیش از یک میلیون دانش‌آموز ثبت نام کردند بخش مهم ظرفیت‌های ما تشکل‌های دانش‌آموزی است.

او  طول فعالیت پایگاه‌ها را ۶ هفته و زمان برگزاری کلاس‌ها را ۳۰ دقیقه دانست و درباره نحوه ثبت نام در این فعالیت‌ها گفت: از طریق صفحه اول شاد تمام دانش‌آموزان می‌توانند ثبت نام کنند.

کاظمی ضمن اشاره به تقویم اجرایی فعالیت‌های تابستانی عنوان کرد: کلاس‌ها از امروز تا شنبه آغاز می‌شود و اول شهریورماه کلاس‌ها تمام خواهد شد.

معاون وزیر گفت: محورهای برنامه اوقات فراعت براساس ساحت‌ها است‌. تعداد پایگاه‌ها را ۲۵ هزار پایگاه پیش بینی کردیم که تاکنون ۳۰ هزار پایگاه شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اوقات فراغت رشد آموزش و پرورش فناوری مسجد وزارت آموزش و پرورش تقویم علیرضا کاظمی زهرا سلیمانی فعالیت های تابستانی آموزش و پرورش سامانه همگام اوقات فراغت دانش آموزان فعالیت ها پایگاه ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۷۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟

محسن زارعی؛ درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع  نباید به صورت مقطعی بررسی شود، پس از اعلام میانگین نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم در خرداد ۱۴۰۲ برداشت جامعه این بود که این میانگین بیانگر اُفت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش تصمیم دارد مبتنی بر شفافیت نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش وپرورش گفت: نمرات امتحانات نهایی را شفاف اعلام کردیم تا برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد و معلمان برای ارتقای کیفیت آموزشی تلاش کنند. در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود چراکه این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

زارعی درباره تاثیر دشواری سؤالات امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان گفت: در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سؤالات نبودیم. در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است به گونه‌ای که دانش‌آموزان از حفظیات و محفوظات دور باشند بنابراین جمع‌بندی این نیست که سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده، اما قبول دارم که سؤالات مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟