Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا خدابخش‌پور گفت: تولید آب در استان ۳۴۰ میلیون متر مکعب است و به صورت لحظه‌ای ۱۲ هزار لیتر در ثانیه تولید آب می‌شود و با توجه به محدودیت‌های موجود بحث مدیریت مصرف باید عملیاتی شود.

به گزارش برنا؛ حمیدرضا خدابخش‌پور، معاون بهره‌برداری و توسعه آبفار مازندران صبح امروز در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته صرفه‌جویی در مصرف آب با اشاره به تنش آبی که در کشور و حتی جهان وجود دارد، گفت: در حال حاضر با توجه به مشکلاتی که وجود دارد بحث مدیریت مصرف و صرفه‌جویی باید مورد توجه خانواده‌ها قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اعلام اینکه مازندران با کاهش بارندگی در سال آبی گذشته تولید برق آبی ما کاهش می‌یابد، گفت: تداوم قطعی برق زمینه چالش‌های را در زمینه تداوم فعالیت تولید آب استان ایجاد می‌کند اما پیش‌بینی‌ها در این زمینه انجام شده است.

معاون بهره‌برداری و توسعه آبفار مازندران، خاطر نشان کرد: برای تداوم خدمات نیاز به برق پایدار داریم و با توجه به کاهش بارندگی و کاهش برق آبی،۲۳ درصد منابع تامین آب مجهز به دیزل ژانراتور است که پاسخگوی نیازهای این مجموعه نیست.

او میزان تولید آب در مازندران را ۵۲۲ میلیون متر مکعب اعلام کرد و گفت: این آب از ۷۲۰ حلقه چاه ،۳۵۳ دهنه چشمه و بهره‌گیری از سه سد تامین می‌شود.

خدابخش‌پور اضافه کرد: این میزان تولیدی آب به مصرف مصرف ۴ میلیون و ۶ هزار نفر می‌رسد که هزار و ۶۷۸ روستا هم تحت آبفار استان مازندران قرار دارد.

او با اعلام اینکه طول شبکه آب مازندران بیش از ۲۹ هزار کیلومتر است،گفت: نزدیک ۵ هزار و ۳۰۰ کیلومتر شبکه آب و فاضلاب استان فرسوده است که برای اصلاح آن نیاز به یک‌میلیون تومان برای هر متر مربع است.

خدابخش‌پور ادامه داد: تولید آب در استان ۳۴۰ میلیون متر مکعب است و به صورت لحظه‌ای ۱۲ هزار لیتر در ثانیه تولید آب داریم و با توجه به محدودیت‌های موجود بحث مدیریت مصرف را عملیاتی کنیم.

او با اعلام اینکه در حال حاضر هزار و ۷۰۰ متر مکعب برای هر نفر در کشور سرانه مصرف آبداریم، گفت: باید در مصرف مدیریت کنیم و فرهنگ‌سازی مناسبی انجام شود.

معاون بهره‌برداری و توسعه آبفا مازندران درباره اقدامات انجام شده برای مدیریت مصرف آب در استان ،اظهار کرد: ستاد پایش تنش آبی در استان به صورت هفتگی برگزار می‌شود در این ستاد نقاط قوت و ضعف مورد بررسی قرار می‌گیرد.

او خاطر نشان کرد: در بحث قطعی برق دیزل ژانراتورها را بازسازی کردیم و تاب‌آوری را افزایش داده و ۱۹۰ دستگاه دیزل ژانراتور داریم که حدود ۲۰ درصد نیاز به بهسازی و بازسازی دارد.

خدابخش‌پور یادآور شد: تفاهم‌نامه‌ای با شرکت توزیع برق منعقد شد که فیدرهای حساس این مجموعه قطع نشود و یا فیدرها را دسته‌بندی کردیم که کمتر از یک ساعت قطع شوند.

او با اعلام اینکه ۱۸ دستگاه تانکر آبرسانی در سطح مازندران در زمان اضطراری پیش‌بینی کردیم، گفت: ۱۸ حلقه چاه را بهسازی شد و در بحث کاهش هدر رفت توزیع با یک پیمانکاری قرارداد منعقد شده که با شرکت ماهواره‌‌ای قرارداد منعقد شده تا نشت آبی را اعلام می‌کند که ۲۵۰ لیتر در ثانیه در این بخش صرفه‌جویی می‌شود.

خدابخش‌پور با اعلام اینکه در بحث تامین آب از لحاظ میزان تامین در نقطه سر به سر هستیم، افزود: به دلیل وابستگی آب‌رسانی به سیستم برق شاید و در صورت قطع برق تاسیسات ممکن است در سیستم آبرسانی اخلال ایجاد شود و همکاران ما آمادگی دارند با تانکر آبرسانی کنند، برنامه‌ای برای قطعی آب برنامه‌ریزی شده نداریم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهان برق برق استان مازندران آب و فاضلاب مازندران آب رسانی او با اعلام مدیریت مصرف تولید آب متر مکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۸۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود

مدیرکل اداره نظارت و هماهنگی بر خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: هر ثانیه بیش از ۲۰ کیلوگرم پسماند در شهر مشهد تولید می‌شود. - اخبار استانها -

احسان نجاری مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد اظهارداشت: افزایش ورود زائران به شهر مشهد مقدس و میزان ماندگاری آن ها، تقارن ماه مبارک رمضان با ایام نوروز باعث افزایش میزان تولید زباله در شهر مشهد نسبت به سال گذشته همزمان با اولین ماه سال بوده است.

وی تصریح کرد: طی فروردین ماه سال جاری 54 هزار و 800 تن پسماند از سطح شهر مشهد جمع‌آوری شده است و 2 هزار و 800 تن فقط زباله خانگی جمع‌آوری شده در اولین روز سال جدید بوده که در سال‌های گذشته در این کلانشهر بی‌سابقه بوده است.

نجاری‌مقدم با بیان اینکه بصورت روزانه 1767 تن زباله از سطح شهر مشهد جمع‌آوری می‌شود، خاطرنشان کرد: هر ثانیه بیش از 20 کیلوگرم پسماند در مشهد تولید می‌شود.

مدیرکل اداره نظارت و هماهنگی بر خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: میزان زباله جمع‌آوری شده در فروردین ماه سال گذشته حدود 50 هزار تن بوده است و کل پسماند جمع‌آوری شده سال 1402 بیش از 650 هزار و 300 تن اعلام شده است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی استحصال ۱۰ تُن گُلاب از مزارع گل‌محمدی در شهر مرزی کُرَند
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار آغاز شد
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • آبی که از سرچشمه گل آلود می شود ؛ داستانی تکراری این بار در روستای سرکلاته کردکوی
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق از ۷۶ تانکر سوخت‌رسان
  • امام تعمیرات پروژه آبرسانی به کرمانشاه از سد گاوشان
  • بهسازی چاه‌ روستای کرخنگان مروست
  • کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در گمرک پرویزخان