Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران،  مصرف انبه معمولا به خانم های باردار توصیه می‌شود، چرا که غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله آهن، اسید فولیک، ویتامین ث، ویتامین A، ویتامین B۶، پتاسیم و منیزیم است که برای زنان باردار ضرورت دارند.

انبه یکی از خوراکی هاست که از بهترین مواد مغذی سرشار است و مصرفش به خانم های باردار بخاطر تاثیر ات چشمگیرش، توصیه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشگیری از کم خونی در دوران بارداری 

کم خونی از جمله اختلالاتی است که معمولا زنان باردار تجربه می‌کنند. زنان باردار برای پیشگیری از بروز کم خونی باید از مکمل‌های آهن استفاده کنند، اما به جای استفاده از این مکمل‌ها، انبه می‌تواند رژیم غذایی خانم‌های باردار را غنی از آهن کند. مداومت بر مصرف روزانه دو عدد انبه باعث افزایش تعداد گلبول‌های قرمز خون زنان باردار می‌شود؛ به این ترتیب، آن‌ها می‌توانند از فواید انبه برای پیشگیری از کم خونی بهره‌مند شوند.

اسید فولیک 

از مهمترین فواید انبه در دوران بارداری که برای رشد جنین بسیار ضروری است، غنی بودن آن از اسید فولیک است. انبه غنی از اسید فولیک است که برای بهبود رشد مغز جنین و دستگاه عصبی آن در سه ماهه نخست بارداری ضروری است. اسید فولیک به پیشگیری از بروز نقص لوله‌ عصبی در جنین که ممکن است در مراحل اولیه‌ بارداری ایجاد شود، کمک کند.

مانع یبوست می‌شود

انبه سرشار از فیبر غذایی است که برای سلامت کارکرد دستگاه گوارش ضروری است. انبه به دلیل میزان بالای فیبر موجود در خود، می‌تواند به غلبه بر علائم یبوست که معمولا زنان باردار با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، کمک کند. به این ترتیب، کارکرد دستگاه گوارشی با کمک انبه بهبود می‌یابد، و اجابت مزاج نیز بدون هیچ ناراحتی انجام می‌شود. با وجود این، زنان باردار نباید در یک وعده مقدار زیادی انبه مصرف کنند، زیرا ممکن است باعث ایجاد گاز بیش از حد در معده، و بروز ناراحتی معده و احساس ناخوشایند شود. 

انبه غنی از ویتامین C است

انبه دارای ویتامین C است که به عنوان یک آنتی‌اکسیدان، از اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد بر بدن پیشگیری می‌کند. رادیکال‌های آزاد مولکول‌های ناپایداری هستند که به دلیل اشعه‌ی خورشید یا تاثیر هرگونه ماده‌ شیمیایی در محیط زندگی ایجاد می‌شوند. رادیکال‌های آزاد علاوه بر افزایش احتمال بروز سرطان، می‌توانند فرایند رشد جنین را در دوران بارداری مختل کنند. مصرف ویتامین C به عنوان آنتی‌اکسیدان می‌تواند به رشد جنین و حفظ آن در وضعیت مناسب کمک کند. به علاوه، با مصرف انبه می‌توانید از خاصیت دیگر ویتامین C برای کاهش احتمال خطر زایمان زودرس نیز بهره‌مند شوید.

انبه سرشار از ویتامین A است

از دیگر خواص انبه برای دوران بارداری می‌توان به میزان ویتامین A موجود در این میوه اشاره کرد. ویتامین A یکی از ویتامین‌های مهمی است که می‌تواند تاثیر ویژه‌ای بر رشد جنین در دوران بارداری داشته باشد. این ویتامین به تشکیل استخوان‌ها و دندان‌های کودک کمک می‌کند و برای رشد مناسب و سلامت قوه‌ بینایی و دستگاه ایمنی بدن کودک نیز ضروری است. اگر زنان در دوران بارداری‌ به اندازه‌ی کافی ویتامین A مصرف نکنند، کودک‌شان دچار مشکلات بینایی خواهد شد. با وجود این، به میزان مصرف ویتامین A نیز توجه کافی داشته باشید، زیرا مصرف بیش از اندازه‌ی ویتامین A می‌تواند باعث مسمومیت کبدی کودک شود. چنانچه از مکمل‌های ویتامین A استفاده می‌کنید، باید درباره‌ میزان مناسب مصرف آن با پزشک مشورت کنید.

به رشد مغز و دستگاه عصبی جنین کمک می‌کند

دلیل خاصیت انبه در دوران بارداری در کمک به رشد مغز و دستگاه عصبی جنین، علاوه بر غنی بودن آن از اسید فولیک، وجود مقادیری از ویتامین B۶ در این میوه نیز هست. این ویتامین برای رشد دستگاه عصبی و همچنین گلبول‌های قرمز خون جنین ضروری است.

انبه از بروز پری اکلامپسیا پیشگیری می‌کند

پری اکلامپسیا نوعی اختلال مربوط به فشار خون بالا در دوران بارداری است که می‌تواند به تشنج زن باردار منجر شود. انبه حاوی منیزیم است که به عنوان یک داروی موثر و طبیعی برای کاهش فشار خون بالا در دوران بارداری شناخته می‌شود. به علاوه، ویتامین E موجود در انبه نیز می‌تواند به تشکیل ماهیچه‌ جنین کمک کند؛ این مورد نیز یکی دیگر از فواید انبه برای پیشگیری از پری اکلامپسیا در دوران بارداری به شمار می‌رود.

به پیشگیری از تهوع بارداری کمک می‌کند

انبه با آن طعم تازه و دلپذیر به پیشگیری از بروز حالت تهوع بارداری یا ویار کمک می‌کند. ترکیب طعم شیرین و ترش این میوه برای زنان باردار دلپذیر است. این میوه، علاوه بر طعم تازه‌اش، حاوی ویتامین B۶ است و از این طریق نیز می‌تواند به کاهش علائم تهوع صبحگاهی کمک کند. 

به تعادل مایعات بدن زنان باردار کمک می‌کند

از دیگر خواص انبه برای زنان باردار تاثیر آن در برقراری تعادل مایعات است. انبه حاوی پتاسیم است؛ ماده‌ای که برای حفظ تعادل مایعات بدن موثر است. اگر میزان مایعات در بدن بیش از اندازه باشد، سلامت زن باردار با خطر مواجه می‌شود. در این وضعیت، قلب دچار بار اضافه می‌شود و مایعات اضافه در پا‌ها تجمع می‌کنند و باعث ایجاد ورم در پا‌ها می‌شوند؛ این وضعیت راه رفتن زنان باردار را با مشکل مواجه می‌کند.

هرچند انبه برای زنان باردار مفید است، اما باید این نکته را نیز در ذهن داشته باشید که قند زیادی دارد. هر ۱۰۰ گرم انبه حاوی ۱۵ گرم قند است که این میوه را به طور طبیعی شیرین می‌کند. اگر دچار دیابت بارداری هستید باید از مصرف این میوه اجتناب کنید. اگر دچار دیابت بارداری نیستید، حداکثر می‌توانید روزی دو عدد انبه نوش جان کنید.

برخی از انبه‌ها به صورت مصنوعی رسیده می‌شوند. در این فرایند از ماده‌ای به نام کلسیم کاربید استفاده می‌شود که برای مادر و نوزاد مضر است. به نشانه‌های انبه‌هایی که به صورت مصنوعی رسیده شده‌اند، دقت کنید؛ این نشانه‌ها شامل موارد ذیل هستند:

بوی آن اندکی شبیه بوی سیر است، پودر سفید رنگی روی آن را پوشانده است، هنگامی که به آن دست می‌زنید احساس می‌کنید گوشته‌ نرمی دارد، لایه‌ی بیرونی آن رسیده، اما داخل آن هنوز نرسیده است، و معمولا زودتر از انبه‌های طبیعی وارد بازار می‌شود.

پربیننده ترین ۱۲ نکته ساده برای جلوگیری از افزایش قند خون سطح طبیعی ویتامین D چقدر است؟ خواص گیاه دارویی پونه + عکس چرا احساس می کنم چیزی در چشمم است؟ این خوراکی ها استرس را کم می‌کند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انبه تغذیه زنان برای زنان باردار دوران بارداری خانم های باردار دستگاه عصبی اسید فولیک ی ویتامین ویتامین A ویتامین C رشد جنین کم خونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۸۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام

طرح یسنا به منظور تامین امنیت غذایی مادران و نوزادان سراسر کشور اجرایی شد و در مرحله جدید آن، مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی که جمعیت آن‌ها به یک میلیون نفر می‌رسید، مشمول این طرح شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اعلام معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کاهش میزان کالری مصرفی مردم در طی سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۹ باعث شد دولت بسته کلانی در حوزه امنیت غذایی تدوین کند و یکی از بخش‌های مهم آن به حمایت از مادران شیرده و دارای کودکان زیر دو سال اختصاص یابد.

این طرح یارانه مضاعف ۶۰۰ هزار تومانی برای مادران با فرزند زیر دو سال است که برای سه دهک اول کم‌درآمد به اجرا درآمده است و در مرحله نخست این طرح، ۲۷ هزار مادر شناسایی شدند که از این میان ۲۲ هزار نفر مشمول دریافت این یارانه مضاعف بودند.

طرح یسنا به شکل پایلوت (آزمایشی) در هشت استان ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی، در راستای اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به مرحله اجرا درآمده است.

در مرحله جدید مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی در سراسر کشور که جمعیت آن‌ها به یک میلیون نفر می‌رسید، مشمول این طرح شده‌اند.

مادران سه دهک اول درآمدی برای اطلاع از اینکه مشمول طرح هستند یا نه می‌توانند با ورود به برنامه کاربردی «شما» مراجعه کنند و پس از واردکردن کد ملی سرپرست خانوار از وضعیت خود مطلع شوند.

یارانه ۴۰۰ هزار تومانی مادران در مرحله دوم طرح، به ۶۰۰ هزار تومان افزایش یافته است و مادران مشمول طرح یسنا، می‌توانند از بسته‌های حمایتی پیش‌بینی‌شده که شامل لبنیات، پروتئین، حبوبات، روغن، غلات، مغزی‌جات، میوه‌جات و سبزی‌ها و بسته بهداشتی شامل پوشک، شامپو، صابون و شوینده‌های بهداشتی برای کودک و مادر است تا مبلغ حدود ۶۰۰ هزار تومان به صورت رایگان خرید کنند.

طرح یسنا از سال گذشته به شکل پایلوت (آزمایشی) در هشت استان ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی به مرحله اجرا درآمد و تا الان نیز ادامه دارد.

طرح یسنا که با زیرپوشش قراردادن مادران دهک اول درآمدی جامعه آغاز به کار کرده بود، در طرح جدید قرار است مادران سه دهک اول درآمده جامعه را تحت پوشش قرار دهد تا امنیت غذایی تعداد بیشتری از مادران و نوزادان تأمین شود؛ وزیر رفاه در این باره گفت: اعتبار خرید بسته‌های غذایی و بهداشتی به ۶۰۰ هزار تومان برای مادران دارای فرزند شیرخوار در سه دهک اول درآمدی در تمام استان‌های کشور تأمین شده است و افراد شامل این طرح می‌توانند اقدام به خرید کنند، این طرح برای مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی که جمعیتی حدود یک میلیون (۹۳۵ هزار و ۷۲۴) نفر هستند در تمام استان‌های کشور اجرایی می‌شود.

کد خبر 749105

دیگر خبرها

  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • فتوای رهبر انقلاب درباره مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری و استشمام بوی خوش در اعتکاف
  • فواید فوق العاده انجیر در دوران بارداری (فیلم)
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • آب انبه کاملاً تازه بدون دخالت دست (فیلم)
  • با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
  • نحوه پرورش درخت انبه با کمک میوه آن در گلدان خانگی (فیلم)
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • با مصرف این میوه جوان شوید