Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از البرز؛  «کیانوش جهانپور»  در آیین رونمایی از واکسن اسپوتنیک در البرز در جمع خبرنگاران افزود: به دنبال همه برنامه ریزی‌ها و مجاهدت و تلاش ایثارگرانه شبانه‌روزی محققان و فناوران و صنعتگران در عرصه دارو، توانستیم افتخار بزرگی را برای کشور در زمینه تولید واکسن رقم بزنیم.

وی با اشاره به صدور مجوز مصرف اضطراری اولین واکسن کرونایی ایرانی اظهار کرد که مقام معظم رهبری به صنعتگران این افتخار را دادند که واکسن ایرانی را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز شاهد رونمایی از اولین محموله واکسن اسپوتنیک وی هستیم که به صورت مشترک بین شرکت گاملیا روسیه و شرکت اکتوور در البرز تولید شده که به زودی صدور مجوز مصرف آن صادر خواهد شد.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: در همین هفته شاهد صدور مجوز مصرف اضطراری دیگر واکسن تولید داخلی شرکت انستیتو پاستور ایران خواهیم بود.

جهانپور افزود: اتفاقی که در کشور روی داده و شاهد آن هستیم عملا مسیر تولید فناوری چه تبادل اطلاعات و فناوری امروز به سمتی رفتیم که می توان به جرات گفت: یکی از واکسن‌سازان بزرگ دنیا خواهیم بود.

 وی تاکید کرد که سال آخر قرن چهاردهم شاهد این خواهد بود که ایران به عنوان هاب منطقه در تولید واکسن قلمداد خواهد شد و ما این روزها را به عنوان نقطه عطفی می دانیم و می دانیم با ادامه این روند با تولید واکسن کرونا ودیگر واکسن خواهیم بود

وی ادامه داد: هر هفته ما درخواست تولید واکسن مشترک و یا انتقال فناوری از سوی کشورهای مختلف داریم.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: تقریبا در منطقه نمی‌بینید که یک کشور این امکان و زیر ساخت را داشته باشد که یک واکسن‌ها هایتک را حداقل در ۴ موسسه بتواند تولید کند و این اولین شرکت است که توانایی داشتن مراحل کشت سلولی فناوری تا تولید واکسن را طی کند.
وی افزود: این واکسن را درپلتفرم مختلف در کشور توسعه داده‌ایم و این مهمترین رویداد علمی و فناوری همه سال‌های اخیر در کشور ما باشد که با حمایت وزارت بهداشت با مشارکت بخش خصوصی و دولتی با زیر ساخت های غنی منابع انسانی رقم خورد.

وی تصریح کرد: ایران جز ۶ و یا ۷ کشور تولید کننده واکسن کرونا است.

کد خبر 1529653

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان البرز تولید واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۹۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی