Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@09:15:49 GMT

ورودی پرونده به دادگستری رفسنجان کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۷۱۰۳۲

ورودی پرونده به دادگستری رفسنجان کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی پورمحمدی پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضائیه با تبریک هفته قوه قضائیه و گرامیداشت یاد شهید آیت الله بهشتی اظهار داشت: سیستم قوه قضائیه به سمت الکترونیک پیش می‌رود و همه افراد می‌توانند در «سامانه ثنا» ثبت نام کنند. فضایی ایجاد شده است که تمامی ابلاغ‌ها، آرا و رسیدگی به پرونده‌ها، لوایح، شکایت‌ها، دادخواست‌ها، گواهی عدم سو پیشینه و… در این سامانه ثبت می‌شوند که نیاز به حضور افراد نیست و نوبت‌گیری از طریق سیستم انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورمحمدی با بیان اینکه شهرستان رفسنجان در دریافت گواهی عدم سوءپیشینه از طریق سامانه الکترونیک رتبه اول در استان کرمان را دارد، تصریح کرد: تمام خدمات الکترونیک قضائی در سایت adliran.ir در دسترس است و اشخاص می‌توانند با توجه به نیازهایشان مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه بررسی پرونده‌ها و رسیدگی‌ها از طریق ارتباط ویدئو کنفرانس انجام می‌شود، بیان کرد: پرونده‌های الکترونیکی بدون حضور افراد و بروکراسی اداری و همچنین دادرسی‌ها از طریق ارتباط مستقیم و ویدئویی صورت می‌گیرد و اظهارات طرفین ثبت می‌شود که در ادامه، دستورهای لازم و رأی صادر می‌شود.

رئیس دادگستری رفسنجان بیان کرد: با تشکیل پرونده‌های الکترونیکی، مراجعات به دادگستری کم می‌شود و این روند سبب شده که افرادی که باید از راه دور به دادگستری بیایند، رسیدگی به پرونده آن‌ها تسهیل شود و ۷۰ درصد از این رویه احساس رضایت کرده‌اند.

پورمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: سال ۱۳۹۹ تعداد ۴۷ هزار و ۷۰۰ پرونده ورودی دادگستری رفسنجان بوده و ۴۹ هزار و ۳۶۰ پرونده مختومه داشتیم. نسبت به سال ۱۳۹۸ کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری داشتیم به‌طوری که سال ۱۳۹۸ تعداد ۵۰ هزار پرونده ورودی داشتیم که سال بعد حدود سه هزار پرونده کمتر شده است.

رئیس دادگستری رفسنجان در ادامه به طرح معلمین و حَکِمین قرآنی در راستای طرح تحول قوه قضائیه و گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: افرادی در این طرح آموزش دیده و پرونده‌هایی که مربوط به خانواده و دعاوی کیفری هستند، در کنار مراکز مشاوره و شورای حل اختلاف برای صلح و سازش اقدام می‌کنند که به دادگاه و دادرسی‌ها کمک کرده و خیلی از دعاوی ریشه‌ای حل می‌شود. بخش اتباع در این خصوص فعال‌تر است و بیش از ۹۰ درصد پرونده‌ها به صلح و سازش منجر شده است.

پورمحمدی با بیان اینکه از کارخانه‌ها و واحدهای صنعتی که مشکلاتی دارند، بازدید می‌کنیم، افزود: در این مدت از ۹ واحد صنعتی بازدید شده است، وقتی مشکلات کارخانه‌ها کاهش پیدا کند، ورودی پرونده‌ها به دادگاه کم خواهد شد.

رئیس دادگستری رفسنجان همچنین به کلاهبرداری‌های الکترونیکی اشاره کرد و گفت: یکی از شکایات در دادگاه‌ها مربوط به درگاه‌های جعلی اینترنتی است و هر روز مراجعه کننده به دادگاه داریم. مردم از سایت‌های غیر معتبر خرید نکنند چرا که ۹۰ درصد این سایت‌ها، کلاهبردار هستند. این افراد حساب‌های افراد کارتن خواب را اجاره کرده و کلاهبرداری می‌کنند.

پورمحمدی به موضوع جمعیت اشاره و آمار را در این خصوص نگران‌کننده دانست و تصریح کرد: اولویت اصلی کشور فرهنگ‌سازی برای ازدواج آسان است، با توجه به اینکه در دوران کرونا آمار ازدواج در رفسنجان بالا رفته است، نشان می‌دهد که جوانان به دنبال ازدواج آسان و ارزان هستند و تشریفات و خرج‌ها مانعی برای ازدواج است.

کد خبر 5245385

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب دادگستری کرمان رفسنجان پرونده قضایی ویروس کرونا انتخابات 1400 کرمانشاه بوشهر آمار کرونا گرگان خطبه های نماز جمعه اردبیل قوه قضاییه واکسن کرونا ایلام شیوع کرونا سازمان تبلیغات اسلامی عکس استانها دادگستری رفسنجان قوه قضائیه پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۱۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشکستگی

رئیس کل دادگستری استان خوزستان گفت: سال گذشته و با تلاش اداره تصفیه امور و ورشکستگی، سه شرکت استان از ورشکستگی نجات یافت و به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا علی دهقانی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: هدف از راه‌اندازی اداره تصفیه امور و ورشکستگی در دادگستری‌ها، انجام بهتر امور پرونده شرکت‌هایی است که با این مسئله روبرو هستند.

وی افزود: در همین راستا سال گذشته اداره تصفیه امور و ورشکستگی در دادگستری‌ها در استان تشکیل و پس از رسیدگی به پرونده‌های واصله، سه شرکت ورشکسته در شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و دزفول که تولید آن‌ها متوقف شده بود و هزینه‌های زیادی صرف نگهداری تأسیسات آن‌ها می‌شد، با قرارداد اجاره به تولیدکنندگان سپرده و به چرخه تولید در آمدند که با این اقدام، زمینه اشتغال ۸۹ نفر فراهم شد.

رئیس کل دادگستری خوزستان ادامه داد: در این مدت از ۴۵ پرونده وارده، تعداد ۱۴ فقره مختومه شد و سایر پرونده‌ها نیز در دست رسیدگی است. همچنین چهار فقره مزایده نیز برگزار شده است.

کد خبر 748372

دیگر خبرها

  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشکستگی
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • مدیرعامل مس رفسنجان: مشخص شد مشکل تیم بازیکنان نبودند/ با نویدکیا در فصل آینده به دنبال تیمی خوب هستیم
  • مدیرعامل مس: مشخص شد مشکل ما بازیکنان نبودند!
  • پورمحمدی: مس رفسنجان الگوی ادب و اخلاق در فوتبال ایران است
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه
  • سیلاب ورودی شهر صفائیه رفسنجان مهار شد