Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@03:46:14 GMT

تامین نهاده‌های دامی مورد نیاز فارس

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۷۱۳۱۲

تامین نهاده‌های دامی مورد نیاز فارس

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس در خصوص تامین نهاده‌های دامی تا شروع فصل بارش‌ها، گفت: نهاده‌های دامی مورد نیاز برای دامداران درقالب ذخایر استراتژیک تامین شده و روند واردات برای تامین این نهاده‌ها توسط وارد کنندگان نیز تسهیل و عملیاتی شده است.

طمرسی افزود:در حال حاضر این نهاده‌ها به میزان نیاز وارداتی در بنادر وجود دارد و در حال تامین خودرو و تجهیزات انتقال این نهاده‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به تاثیر منفی خشکسالی سال زراعی جاری بر نهاده‌های دامی، گفت: از ابتدای امسال نهاده‌های مورد نیاز در بخش طیور به طور ۱۰۰ درصد از طریق سامانه تامین نهاده‌ها تامین شده است.

طمرسی افزود: در بخش دام‌های بزرگ و مرتعی نیز در حال تامین نهاده‌های مورد نیاز هستیم و از ابتدای امسال تاکنون ۱۲۰ هزارتن انواع نهاده از جمله ذرت، سویا، جو در اختیار دامداران و واحد‌های صنعتی و نیمه صنعتی قرارگرفته شده و بعلاوه وزارت جهاد کشاورزی به منظور حمایت در شرایط ویژه استان فارس نزدیک به ۷۰ هزارتن نیز بر این میزان اضافه شد.

او به دام‌های ریز و مرتعی در بخش روستایی و عشایری استان هم اشاره کرد و گفت: به دلیل تاثیر پذیری بیشتر این قشر از خشکسالی مراتع، و به منظور حمایت از آنان، خرید دام مازاد از این قشر از ۲۰ روز پیش آغاز شده وهمچنان ادامه دارد.

این مقام مسئول افزود: در این برنامه حمایتی، عشایر دام مازاد خود را در اختیار شرکت پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی قرار می‌دهند و به ازای هر کیلو دام زنده، وجه دریافت و مجدد ۳ کیلو گرم نهاده جو با قیمت ارز ترجیحی در اختیار دامدار قرار می‌گیرد تا علاوه بر نگه داری دام موجود، بار فشار بر مراتع کاهش یابد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس بر مراقبت و حفظ ذخایر کاه و یونجه توسط دامداران، برای جلوگیری از خروج آن از استان تاکید کرد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین نهادهای دامی جهاد کشاورزی فارس تامین نهاده ها نهاده های دامی جهاد کشاورزی مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۱۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس گفت: میزان تولید سیب تا ۷۵ هزار تن در سال هم می‌رسد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد اظهار داشت: آب‌وهوای لرستان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و این شرایط توسعه بیش از 24 گونه درخت مثمر را به‌دنبال داشته‌است.

او با اشاره به پراکندگی مناطق تولید سیب در اغلب نقاط لرستان، اضافه کرد: سطح زیر کشت این محصول حدود 4000هکتار است.

تولید سالانه 25هزار تن زردآلو در باغات لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از 50 درصد باغات سیب این استان در بروجرد است و این شهرستان به‌‍تنهایی سطح وسیعی از تولید این محصول را به خود اختصاص داده‌است.

کیانی‌فر بیان کرد: باغات سیب لرستان در خرم‌آباد، الشتر و بقیه شهرستان‌های این استان به‌صورت پراکنده است و این محصول شامل سیب گلاب، زرد و قرمز پاییزه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس یادآور شد: میزان تولید سیب تا 75 هزار تن در سال هم می‌رسد.

او با بیان اینکه 50 درصد باغات سیب لرستان در بروجرد واقع است، عنوان کرد: میانگین عملکرد تولید سیب در این استان به‌دلیل اقلیم مناسب حدود 25 تن در هر هکتار است.

کیانی‌فر گفت: لرستان رتبۀ اول تا هشتم در بین استان‌های تولیدکننده سیب در کشور را دارد و هر ساله جزو 10 استان تولیدکننده برتر در تولید این محصول هستیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم