Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@17:45:33 GMT

آتش‌سوزی «مشکوک» در دو کلیسای کانادا

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۷۱۳۷۳

آتش‌سوزی «مشکوک» در دو کلیسای کانادا

به گزارش فارس، دو کلیسای کاتولیک «سنت آن» و «چاپکا» در منطقه بومی‌نشین غرب کانادا طعمه حریق شدند.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «تی‌آرتی»، آتش‌سوزی در این دو کلیسا چند روز پس از آن رخ می‌دهد که حدود هزار گور مربوط به کودکان بومی کانادا در مجاورت دو مدرسه شبانه‌روزی وابسته به کلیسای کاتولیک پیدا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته پلیس فدرال کانادا، کلسیاهای سنت‌آن و چاپکا، روز جمعه به وقت محلی و در فاصله کمتر از یک ساعت دچار آتش‌سوزی شده و «هردوی آن‌ها تخریب شدند».

پلیس کانادا افزود: «این دو آتش‌سوزی مشکوک بوده و مقامات درباره تحقیق درباره ارتباط آتش گرفتن این دو کلیسا و دو کلیسای دیگر هستندکه هفته گذشته طعمه حریق شدند.

دوشنبه هفته گذشته دو کلیسا در مناطق «پنتیکتون» و «اولیویر» کانادا در فاصله حدود پنجاه کیلومتری کلیساهای سنت آن و چاپکا، در آتش سوختند و تحقیقات درباره علت آن همچنان ادامه دارد.

این آتش‌سوزی‌ها با کشف دو گور جمعی بزرگ در کانادا همزمان شده است که در یکی از آن‌ها ۲۱۵ و در دیگری ۷۵۱ قبر متعلق به کودکان بومی یافت شد.

«جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا در اولین واکنش خود به این فجایع، در صفحه توییتری خود نوشت: «این یادآوری دردناک از فصل تاریک و شرم‌آور از تاریخ کشور ما است».

ترودو روز جمعه گفت: «این یک سیاست دولتی وحشتناک بود که برای چندین و چند دهه واقعیت کانادا بود و کانادایی‌ها امروز از نحوه رفتار کشورمان شرمسار و هراسانند. این سیاستی بود که کودکان را از خانه‌هایشان، اجتماعاتشان، فرهنگشان و زبانشان محروم کرد و همگون‌سازی فرهنگی را به اجبار به آنها تحمیل کرد».

ترودو در ادامه بیان داشت: «من مستقیماََ با پاپ فرانسیس صحبت کرده تا او را درباره این موضوع تحت فشار بگذارم که نه تنها عذرخواهی وی ضروری است بلکه باید در خاک کانادا از بومیان کانادایی عذرخواهی کند».

بر اساس این گزارش، نخست‌وزیر کانادا همچنین افزود: «من می‌دانم که سران کلیسای کاتولیک در حال بررسی اوضاع و تعامل فعالانه درباره گام‌های بعدی است که باید برداشته شوند».

منبع: الف

کلیدواژه: آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۱۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم غریب آبادی، در مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در دو کشور کانادا و سوئد، اظهار داشت: بحث حقوق بشر موضوع مهمی است و دارای ۲ بعد در کشور ما است، یک بُعد حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل کشور است و یک بعد دیگر هم این است که از آنجایی که ما کشوری هستیم که در آماج اتهامات و حملات حقوق بشری از سوی برخی کشورها که ادعای حقوق بشری دارند، قرار داریم؛ از این رو وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشورها رصد کنیم و ببینیم آیا واقعاً این کشورها صلاحیت صحبت کردن در حوزه حقوق بشر و گزارش تولید کردن و یا اقدامات سیاسی انجام دادن، هستند یا خیر.

وی ادامه داد: از تحولات اکتبر سال گذشته در نوار غزه و جنایات رژیم صهیونیستی، به نظر می رسد رویکرد جامعه بین‌المللی و خود ما نسبت به حقوق بشر باید تغییر کند.

غریب آبادی افزود: ما برای اولین بار به صورت مکتوب تصمیم گرفتیم گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران را تدوین و منتشر کنیم و این گزارش را در نیمه اول امسال به افکار عمومی عرضه می‌کنیم.

دبیر ستاد حقوق بشر بیان کرد: یکی از کارهایی که ما در ستاد حقوق بشر انجام می دهیم، رصد وضعیت حقوق بشر در بعضی از کشورها است که گاهی اوقات از طریق رسانه‌ها انجام می‌شود که ممکن است بگویند نگاه ژورنالیستی است، ما آمدیم از گزارشات سازمان های حقوق بشری استفاده کردیم و این گزارشات را مبنا قرار دادیم و از هیچ رسانه‌ای استفاده نکرده ایم.

غریب آبادی افزود: رویکرد ما در حقوق بشر تدافعی نیست اما رویکرد فعالانه و تهاجمی داریم و برای این رویکردها برنامه‌ریزی می کنیم و به زودی ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حقوق بشر را نهایی می کنیم که مبنای دستگاه ها در داخل و خارج کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: این سیاست ابعاد مختلفی دارد قبلاً هم رویکرد تهاجمی داشتیم اما خیلی فعال نبود که امیدواریم تا یک ماه دیگر این رویکرد ابلاغ شود تا پررنگ تر رویکرد تهاجمی پیگیری شود.

غریب آبادی ادامه داد: کتاب هایی از کانادا و سوئد که به عنوان اولین مجموعه منتشر شد، کانادا کشوری است که خود گرفتار نقض حقوق بشر است و حداقل کاری که جمهوری اسلامی می‌تواند بکند این است که کانادا را که مدعی حقوق بشر است را به مردم بشناساند و بگوید که کشوری که خود مدعی حقوق بشر است گرفتار نقص حقوق بشر است. همچنین آنها نگران حقوق بشر نیستند و متاسفانه حقوق بشر تبدیل به یک پدیده سیاسی شده است.

دبیر ستاد حقوث بشر خاطر نشان کرد: اگر حقوق بشر وجود دارد، معاهدات و سازمان حقوق بشری وجود دارد، چرا ما شاهد جنایات حقوق بشری در غزه هستیم و هیچکدام از این سازوکارها موثر نمی‌شود و یک قطعنامه محکومیت جنایات حقوق بشری تصویب نمی‌شود.

کد خبر 6092664

دیگر خبرها

  • (عکس) مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد
  • عکس‌| استوری مشکوک بیرانوند در آستانه بازی با سپاهان
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • ببینید | استوری مشکوک یکتا ناصر و منوچهر هادی؛ ماجرای چیست؟
  • مرگ مشکوک دختری که با نامزدش به مهمانی رفت
  • قابی‌زیبا از رهبرانقلاب درتجمع ضدصهیونیستی در کانادا
  • استوری مشکوک ستاره ایرانی: پایان قصه ایتالیا!
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • از اینجا رانده و از آنجا مانده