Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@00:23:39 GMT

عاشقانه‌های تهرانی-آبادانی در بازار کتاب +‌ عکس

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۷۱۴۲۱

عاشقانه‌های تهرانی-آبادانی در بازار کتاب +‌ عکس

خسروِشیرین را می‌توان یکی از بدیع‌ترین و خلاقانه‌ترین آثاری دانست که طی چند سال اخیر در بازار نشر ایران روی پیشخان کتابفروشی‌ها آمده است.

به گزارش مشرق، خسروِشیرین را می‌توان یکی از بدیع‌ترین و خلاقانه‌ترین آثاری دانست که طی چند سال اخیر در بازار نشر ایران روی پیشخان کتابفروشی‌ها آمده است.

خسرو باباخانی نویسنده این کتاب، به سراغ مسئله کلیشه‌ای و معمولی عشق رفته است، اما نگاهش به عشق متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسروِشیرین، تنها یک داستان عشقی معمولی با فراز و فرودهای همیشگی رمان عاشقانه نیست، باباخانی در اثر خود، کلیشه‌ها را شکسته و از عشق‌های خسرو می‌گوید! طنز پنهان در این اثر، هم جنبه تربیتی دارد و نوعی خلاقیت ادبی است هم محملی شده است برای نشان دادن فضاهای متفاوت.

داستان از سال‌های قبل از انقلاب و دوران نوجوانی قهرمان داستان شروع می‌شود و تا سال‌های اول جنگ ادامه دارد. مکان داستان هم آبادان است. شهری که از سال‌های بعد از جنگ جهانی دوم، یکی از متفاوت‌ترین فضاهای شهری ایران داشته است.

نویسنده با استفاده از نثری سرزنده و چابک که حاوی سادگی هم هست، سعی کرده است که حس و حالی که قهرمان از آن به دنیا نگاه می‌کند را به ما نشان دهد. نثری که قدم به قدم ارزش‌های فرمی متفاوتی را هم به ما عرضه می‌کند.

کتاب تنها یک خلاقیت ساده در بازی‌های فرمی نیست، بلکه از منظر محتوایی هم سعی کرده است حرف‌های خوبی برای گفتن داشته باشد. در این کتاب، می‌توان نه‌تن‌ها حرکت و تغییر قهرمان داستان که فضای جامعه را هم دید. نگاهی که از عشق زمینی عبور کرده و به مسائل و رویدادهایی اشاره کرده است که کمتر کسی تاکنون بدان‌ها پرداخته است.

نویسنده هم به مسئله مبارزات انقلابی در شهرستان‌ها پرداخته است و هم ادای دینی داشته است به تلاش‌های قهرمانانه مردم آبادان در سال‌های ابتدایی دفاع مقدس. پرداختی هنرمندانه که سعی کرده است شعارزده نباشد و حرفی برای گفتن داشته باشد.

خسروِشیرین، به قلم خسروباباخانی نوشته شده است و کتابستان معرفت آن را در ۲۶۲ صفحه و با قیمت ۵۲ هزار تومان روی پیشخان کتابفروشی‌ها آورده است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اتوبوس خبرنگاران انتشارات کتابستان معرفت مشرق کتاب خسرو شیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه بازار کتاب تا پایان نمایشگاه سی‌وپنجم غیرفعال است

به گزارش قدس آنلاین، سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز مانند دوره‌های سی‌وسوم و سی‌وچهارم در دو بخش حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

فعالیت بخش مجازی نمایشگاه از طریق زیرساخت‌های «سامانه بازار کتاب» ‌ صورت می‌گیرد. بنابراین به دلیل انتقال فعالیت این سامانه به سامانه «نمایشگاه بین المللی کتاب تهران» خرید از این سامانه تا ۳۰ اردیبهشت ماه به صورت موقت غیرفعال است.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه امسال در محل مصلای امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • زندگی و زمانه آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی در «شمع محفل»
  • کتاب من امام صادق (ع) را دوست دارم روانه بازار نشر شد
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • تمدید مسابقه کتاب شیرین تا روز بزرگداشت فردوسی
  • سامانه بازار کتاب تا پایان نمایشگاه سی‌وپنجم غیرفعال است
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • خواننده اصلی یکی از عاشقانه‌ترین ترانه‌های ایران پیدا شد + فیلم
  • داستانک‌هایی برای فلسفه‌ورزی کودکانه
  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن