Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بهنام بهشتی بعدازظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر در ساختمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر در سطح استان اردبیل ۹۴ مرکز سرپایی سوءمصرف مواد مخدر وجود دارد که بیش از ۲۰ هزار معتاد در این مراکز تحت درمان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه در طی چند سال گذشته بیش از ۲ هزار معتاد از دام اعتیاد خلاصه شده و با موفقیت چرخه درمان را پشت سر گذاشته و با بهبودی کامل به زندگی عادی برگشته‌اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل تصریح کرد: در حال حاضر در استان اردبیل ۱۱ کمپ ترک اعتیاد فعال است که با توجه به شرایط کرونایی با نصف ظرفیت یعنی بستری ۸۱۴ نفر به فعالتشان ادامه می‌دهند.

وی تعداد زندانیان دارای اعتیاد در استان اردبیل را ۲ هزار و ۵۶۰ نفر اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۲ هزار و ۵۶۰ زندانی در استان اردبیل دارای اعتیاد به انواع مواد مخدر هستند که ۱۲ نفر این تعداد را زنان تشکیل می‌دهند.

بهشتی بیان داشت: شعار اصلی ما در امر مبارزه با مواد مخدر «یاری‌گران زندگی، مشارکت اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد» است و با این شعار در بازه زمانی ۵ تیر تا ۱۱ تیر ماه به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر، برنامه‌های متنوع فرهنگی و اجتماعی در سطح استان پیش‌بینی شده است.

وی تشریح کرد: ۱۹ دستگاه فرهنگی استان در امر مبارزه با مواد مخدر با فعالیت‌هایی از قبیل آگاه‌سازی مردم، اطلاع‌رسانی و جریان‌سازی با ستاد مبارزه با مواد مخدر استان همکاری می‌کنند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل گفت: علاوه بر دستگاه‌های اجرایی، ۵۹ سازمان مردم نهاد در حوزه پیشگیری و درمان و امر اطلاع‌رسانی یاریگر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر هستند.

گفتنی است؛ شماره تلفن ۰۹۶۲۸ از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب، همه روزه آماده ارائه مشاوره رایگان در خصوص اعتیاد است.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: اعتیاد مواد مخدر استان اردبیل معتاد بهنام بهشتی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مبارزه با مواد مخدر استان مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل ۲ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۱۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی صبح پنج شنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر کردستان اظهار کرد: سازمان مردم نهاد فعالیت‌های ارزشمندی در جامعه دارند اما بخوبی نتوانسته‌اند کارکرد خود را در اغلب موارد انجام دهند.

وی افزود: باید پالایش جدی در زمینه فعالیت سازمان‌های مردم نهاد داشته باشیم و خیران را فعال کنیم.

وی بر ضرورت اجتماعی سازی مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و افزود: مشارکت مردم منجر به موفقیت در مقابله با مواد مخدر خواهد شد و باید فرهنگ مقابله و مبارزه با مواد مخدر در جامعه نهادینه شود چرا که مواد مخدر گلوله‌ای است که به جوانان ما اصابت می‌کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: تمام دستگاه‌های حاکمیتی و اجرایی باید در زمینه مبارزه با مواد مخدر، نقش آفرینی و سهم خود را در زمینه مقابله با مواد مخدر مشخص کنند.

رمضانی یادآور شد: باید جلسات تخصصی و کارگاه‌های آموزشی برای دانش آموزان برگزار شود و آگاهی این قشر در مقابله با مواد مخدر ارتقا یابد.

وی پیگیری مصوبات جلسات شورا را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: بررسی مصوبات جلسات گذشته باید تبدیل به رویه و اولویت شود تا نتایج جلسات بخوبی دیده شود.

وی اذعان کرد: دستگاه‌ها از ظرفیت قانونی برای اختصاص بودجه در بحث مقابله با مواد مخدر استفاده کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان اضافه کرد: غربالگری در کمپ ماده ۱۶ سنندج ضعیف است و دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه با جدیت ورود کند تا شاهد انتقال بیماری بین معتادان متجاهر نباشیم.

کد خبر 6094938

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • انهدام ۸ باند قاچاق مواد مخدر در کردستان
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید