Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس جمشید فرزانگان در نشست خبری اکسپو 2020 که امروز در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، گفت: بخشی از اهداف برگزاری اکسپوها فرهنگی و اجتماعی است که شامل ایجاد جایگاه برای کشورها حول محور اکسپو است که از جمله آن می توان نمایش دستاوردهای نوین، معرفی رویکردهای آتی کشورها پیرامون موضوع اکسپو و آشنایی بازدیدکنندگان با اقوام و قبایل و نژادهای هر کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اتاق مشترک ایران و امارات درباره اهداف اقتصادی اکسپو 2020 بیان داشت: نمایش دستاوردهای جدید در حوزه علم، آینده و بهره برداری از صنایع خلاق، برگزاری جلسات تجاری، فعال شدن بخش تجاری در فضای پاویون و گسترش مبادلات تجاری است. 

فرزانگان اظهار داشت: اهداف و فرصت هایی که در اکسپوی 2020 وجود دارد نمایش دستاوردهای جدید کشور در حوزه علم و آینده و بهره برداری از فرصت های تجاری با حضور 25 میلیون بازدیدکننده و معرفی پتانسیل های اقتصادی و برندسازی آن در جهت مبالادت تجاری و معرفی پتانسیل های گردشگری و ... است. 

رئیس اتاق مشترک ایران و امارات با بیان اینکه یکی از اهداف ما در نمایشگاه معرفی واکسن کو ایران برکت است، اظهار داشت: در این نمایشگاه قرار است فرصت های تجاری شامل معرفی محصول در قالب فیلم، امکان عرضه و فروش محصول و معرفی برندها و استفاده فضای پاویون ایران برای برندسازی، تبلیغات با شیوه های علمی هم از جمله اقداماتی است که قرار است در اکسپوی 2020 عملیاتی شود. 

وی با تاکید بر اینکه این نمایشگاه فرصت خوبی برای افزایش صادرات است، گفت: جلسات متعددی با هلدینگ های برتر و کمیسیون های صادراتی برگزار شده است. 

فرزانگان با بیان اینکه روابط ایران و امارات به تدریج در حال پیشرفت است، گفت: رویکرد اماراتی ها بسیار همراه و در جهت توسعه و اعتلای روابط است چنانچه پیش بینی می شود در سال 2022 حجم تجارت ایران و امارات به 20 میلیارد دلار افزایش یابد و برنامه ریزی شده تا در 5 سال بعد از آن به 30 میلیارد دلار برسد. 

وی افزود: اکسپو فرصت بی نظیری برای کل کشور و بویژه جمهوری اسلامی ایران است و قطعا با حضور در این نمایشگاه نگاه دنیا به ایران تغییر خواهد کرد و با توجه به برنامه های ستاد ملی اکسپو، بازدیدکنندگان شناخت خوبی از ایران پیدا خواهد کرد. 

رئیس اتاق مشترک ایران و امارات بیان داشت: با حضور شرکت های مختلف ایران  در نمایشگاه اکسپو قطعا جایگاه ایران در ابتدا در امارات و سپس در دنیا تغییر خواهد کرد لذا اکسپو با توجه به نزدیک فرهنگی بین دو کشور پیوند خوبی بین تجار ایرانی و امارات فراهم خواهد کرد. 

فرزانگان در مورد تعداد بازدیدکنندگان از نمایشگاه اکسپو گفت: تمهیدات لازم در دبی برای بازدید 25 میلیون نفر از این نمایشگاه اندیشیده شده است. 

وی بیان داشت: امارات هدف گذاری دقیقی بر توسعه گردشگری انجام داده و از سال 2019 دبی به شدت بر روی اکسپو در راستای رشد اقتصادی برنامه ریزی کرده است. 

رئیس اتاق مشترک ایران و امارات در مورد انتظارات فعالان بخش خصوصی از تیم اقتصادی دولت منتخب بیان داشت: توقع ما به عنوان اتاق ایران و امارات از دولت جدید توسعه تحولات تجاری در سایه سند چشم انداز است. 

وی بیان داشت: یعنی باید یک سند چشم اندازی برای تعامل با همسایگان و کشورهای مختلف آسیایی و آفریقایی داشته باشیم و همچنین باید به بازار آفریقا نگاه ویژه داشته باشیم و با استفاده از درگاه دبی محصولات خودمان را در کشورهای آفریقایی معرفی کنیم.

فرزانگان بیان داشت: در صورت توافق در مذاکرات برجام، تجارت جهش می یابد زیرا بخشی از صادرات ما از تحریم آسیب دیده است. 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس اتاق مشترک ایران و امارات اکسپو 2020 تجارت ایران با امارات تحریم رئیس اتاق مشترک ایران و امارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۲۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند

طبق اعلام گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایسنا، از مجموع صادرات و واردات کشور هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

همچنین صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار رسیده و تراز تجاری کشور بدون نفت در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی نیز در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

این گزارش حاکی است؛ ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

همچنین سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت و میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

لازم به ذکر است؛ در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری نیز اعلام شده که دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

در این میان ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار سه قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

همچنین بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری هم ۱۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

طبق آنچه گمرک اعلام کرده، هفت کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند و میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معرفی فرصت‌های صادراتی استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم