Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به شیوع گسترده واریانت دلتا در بیش از ۸۰ کشور دنیا، از افزایش سرایت‌پذیری ویروس کرونا در جریان این جهش نسبت به واریانت انگلیسی خبر داد.

دکتر عاطفه عابدینی، فوق تخصص بیماری های ریه در خصوص واریانت دلتا، هندی یا B,۱.۶۱۷ کروناویروس که این اواخر خبرهایی از شیوع آن در کشور به گوش می رسد، عنوان کرد: مستندات اخیر نشان می دهد این نوع از کروناویروس ها قدرت سرایت پذیری بیشتری نسبت به واریانت انگلیسی دارد و نرخ بستری بیماران را نیز افزایش می دهد، اما گزارشی از تفاوت در میزان مرگ و میر ناشی از واریانت دلتا نسبت به واریانت های پیشین در دست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: گزارش ها از موارد مرگ و میر ناشی از واریانت دلتا در کشورهای دیگر نشان می دهد، افرادی که واکسینه نشده اند یا واکسیناسیون آنها کامل نشده است، در معرض خطر قرار دارند.

دکتر عابدینی از شیوع واریانت هندی در ۸۰ کشور دنیا خبر داد و افزود: در برخی کشورها این واریانت به عنوان ویروس قالب در حال گسترش است و حتی در کشور آمریکا، علی رغم پوشش ۵۰ درصدی واکسیناسیون، شیوع ۲۰ تا ۵۰ درصدی کرونای هندی گزارش شده و در حال افزایش است.

عضو هیئت علمی دانشگاه، آبریزش بینی و مشکلات گوارشی را از علائم اصلی واریانت هندی دانست و تصریح کرد: در نوع ووهان ویروس کرونا، آبریزش بینی از علائم ابتلا محسوب نمی شد و اغلب با گلودرد و درگیری دستگاه تنفسی فوقانی مواجه بودیم، اما در واریانت دلتا، آبریزش بینی شیوع دارد.

وی با اشاره به اینکه برای دستیابی به آمار دقیق میزان گسترش بیماری در ایران، نیاز به توالی یابی ژنتیکی ویروس است، عنوان کرد: هنوز در کشور آمار دقیقی از شیوع واریانت هندی وجود ندارد، اما افزایش علائم گوارشی قابل مشاهده است.

دکتر عابدینی اظهار کرد: برخی در ابتدای شیوع کرونای هندی، میزان سرایت پذیری آن را ۶۰ درصد بیشتر از واریانت انگلیسی اعلام کردند، اما اکنون مستندات نشان می دهد این نوع جهش، ۴۰ درصد مسری تر از واریانت آلفا یا کرونای انگلیسی است.

فوق تخصص بیماری های ریه در ادامه گفت: در کشور هند داده هایی ارایه شد که نشان از افزایش میکروترومبوزها (لخته های خونی کوچک) در جریان ابتلا به واریانت دلتا نسبت به کرونای ووهان داشت، اما به علت نبود مستندات کافی از میزان این عارضه در نوع چینی، این مطالعات قابل تاکید نیست.

دکتر عابدینی در پایان بیان کرد: شیوع قارچ سیاه یا ساده که پس از گسترش واریانت دلتا در هند گزارش شد، در زمان همه گیری کروناویروس ووهان در کشور وجود داشت، بنابراین عارضه جدیدی نیست و به نظر نمی رسد با شیوع کرونای هندی، این مشکل نیز شایع شود./ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

رد پای یکی از خطرناک‌ترین ویروس‌های جهان در هند/ شناسایی ویروس نیپاخ در خفاش‌ها به گونه دلتاپلاس مبتلا می‌شوید حتی اگر از کنار فرد آلوده و بدون ماسک عبور کنید ویروس دلتا واگیردارترین سویه کرونا به روایت سازمان بهداشت جهانی نگرانی هند از شیوع گونه جدید کروناویروس موسوم به "دلتا پلاس" این روزها جوانان کرونایی علائمی شبیه سرماخوردگی شدید دارند قدرت سرایت کرونای هندی بیش از آن است که تصور می‌کنید زیر ۱۸ ساله‌های انگلیس عامل شیوع سویه دلتا کروناویروس فرد مبتلا به سویه دلتا ۸ تا ۱۲ نفر را کرونایی می‌کند سویه دلتا ۲ برابر مسری‌تر از ویروس اولیه کرونا ضعف واکسن‌های کرونا در برابر سویه دلتا نوع دلتای کرونا با بدن ما چه می‌کند؟

 

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: واریانت انگلیسی واریانت دلتا کرونای هندی سرایت پذیری سویه دلتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۲۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان

منابع محلی در بدخشان از شیوع یک نوع بیماری ناشناخته تنفسی در میان کودکان و زنان در این ولایت خبر می‌دهند.

به گفته منابع این بیماری از سه روز به این‌سو در ولسوالی خواهان افزایش یافته است.

به گفته منابع، تا کنون ۸۰ کودک و ۴۰ زن در پی مبتلا شدن به این بیماری به مرکز صحی آن ولسوالی منتقل شده‌اند.

سرفه شدید و درد سينه از نشانه‌های مبتلا شدن به این بیماری است.

عدم دسترسی به خدمات صحی در ولسوالی خواهان بدخشان یکی از دلایل جدی شیوع این بیماری عنوان شده است.

پیش از این، یک نوع بیماری ناشناخته پوستی در میان بزرگ‌سالان و کودکان در ولایت‌های بامیان و پکتیکا شیوع پیدا کرده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد