Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، پیروز حناچی روز یکشنبه در مراسم تقدیر از عوامل شرکت کننده در عملیات اطفای حریق پالایشگاه تهران افزود: حادثه که ۲۵ روز پیش رخ داد،  در محدوده عملیات ما نبود اما هم بنا به استمداد و هم ماموریت سازمانی که از وظایف خود می دانیم در لحظات اولیه آتش نشانان در منطقه حاضر شدند.

وی یادآورشد: آموزش ها و تجهیزات زمانی تاثیر دارد که افراد در برابر حادثه قرار گیرند و آن را تبدیل به تجربه کنند، بطوریکه پس از حادثه پلاسکو تجهیزات پیشرفته ای خریداری شد ولی شرایط استفاده از آنها فراهم نشده بود که آتش سوزی پالایشگاه این فرصت را ایجاد کرد تا تکنسین ها یک تجربه دیگر را به اندوخته های خود اضافه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شهردار تهران گفت: در اطفای حریق پالایشگاه لحظات طلایی بود که اگر از کنترل خارج می شد نمی توانستیم خسارت را به حداقل برسانیم و از طرفی ما از افراد ماهر و متخصص در این حادثه بهره گرفتیم.

وی با بیان اینکه آتش نشانی تهران این افتخار دارد که در حوادث مختلف خارج از محدوده خود نیز حضور دارد اظهارداشت: سیل، زلزله و آتش سوزی بحران های شناخته شده ما در تهران است و باید به طور مداوم مانور و آمادگی برای مواجهه با آنها را داشته باشیم.

حناچی اضافه کرد: داشتن امداد هوایی در تهران بسیار پر هزینه است و با همکاری های میان بخشی می توانیم قابلیت و قدرت مانور خود را افزایش دهیم و با همین رویکرد توانستیم ۴۰ فروند بالگرد را تامین کنیم.

شهردار تهران گفت: نمی توانیم همه امکانات یک حادثه بزرگ را در تهران تامین کنیم اما با همکاری های بین بخشی می توان خلاهای موجود را پر کرد.

حناچی تاکید کرد: اگر در پیشگیری سرمایه گذاری کنیم معادل یک درصد از هزینه جبران خسارت خواهد بود.

مهدی داوری رییس سازمان آتش نشانی تهران نیز در این نشست گفت: رضایت مردم بزرگترین سرمایه برای آتش نشانان است و رسانه ها با اطلاع رسانی به موقع و گسترده در جلب این مشارکت نقش داشتند.

وی افزود: تا ابد مرهون شهدای آتش نشان هستیم که مسیر افزایش ایمنی و خدمت رسانی به مردم را فراهم کردند.

داوری خاطرنشان کرد: وجود یک نگاه مدیریتی کلان مبتنی بر این که نیازمند آتش نشانان و سازمانی کارآمد ضروری است تا در پی آن تجهیزات به روزرسانی شود.

وی با بیان اینکه ۸۰۰ میلیارد تومان طی سه سال گذشته صرف نوسازی و توسعه تجهیزات آتش نشانی تهران شده است خواستار تداوم این نگاه مثبت در سال های آتی و در سراسر کشور شد.

داوری اعلام کرد: امروز ۱۳۳ ایستگاه مشغول خدمت رسانی هستند اما شاخص مهم زمان حضور در صحنه است که در تهران به ۴ دقیقه و ۲۸ ثانیه رسیده است که این جای افتخار دارد.

وی اضافه کرد: آتش نشانان خوب درک می کنند که تجهیزات در چه زمانی و در چه بزنگاه هایی موثر است.

داوری ادامه داد: آتش نشانی شغلی مهارت محور است، در این سازمان دانش تبدیل به مهارت می شود و بسیار قدرتمند عمل می کند.

رییس سازمان آتش نشانی تهران گفت: استانداردهای عملیاتی حداقل در آتش نشانی در هیچ جای کشور سابقه نداشت ولی تهران طی سه سال گذشته شروع کرده و در حفظ سلامت و جان آتش نشانان موثر بوده است.

وی با اشاره به اجرای طرح ساعت طلایی در آتش نشانی اظهارداشت: شعار ما هر ایستگاه یک مرکز آموزش است و این آموزش ها و حضور در ماموریت ها زمینه ساز افزایش مهارت آتش نشانان است.

حادثه آتش سوزی پالایشگاه شهید تندگویان ۱۲ خرداد رخ داد و آتش نشانان با حضور بیش از ۲۴ ساعته خود موفق به مهار آتش شدند.   

برای اطفای این آتش سوزی ۲۵۰ مامور از ۱۰ ایستگاه فعالیت داشتند.

برچسب‌ها آتش نشانی پیروز حناچی شهر تهران شهرداری تهران معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران سازمان خدمات ایمنی و آتش نشانی شهر تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آتش نشانی پیروز حناچی شهر تهران آتش نشانی پیروز حناچی شهر تهران شهرداری تهران سازمان خدمات ایمنی و آتش نشانی شهر تهران آتش نشانی تهران آتش نشانان آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۲۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج

‌طالب محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دستاوردها، ابتکارات و توانمندی‌های خوداتکایی، خودکفایی و خوداشتغالی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان در سومین نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات و تولیدات کارگاه‌های خود اتکایی مدارس شبانه‌روزی استان در سنندج عرضه شد.

‌وی بیان کرد: این نمایشگاه‌ها فرصتی است تا دانش‌آموزان ضمن کسب مهارت‌های زندگی و آماده شدن برای ورود به مرحله دیگر از زندگی، توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشته و استعدادهای بالقوه خود را فعل سازند.

محمدی با بیان اینکه در سه غرفه این نمایشگاه توانمندی‌های دانش آموزان با نیاز ویژه شهرستان سنندج به نمایش گذاشته شده، مهارت آموزی را از بهترین کارها برای دستیابی به اشتغال مطمئن دانست و اظهار کرد: در این نمایشگاه‌ها دانش آموزان آثار و دست سازه‌های خود را در زمینه‌های مختلف هنری و فنی به نمایش گذاشته‌اند.

وی هدف از حضور دانش آموزان مراکز متوسطه استثنایی در این نمایشگاه را ارتقای اعتماد به نفس و ایجاد پیوند میان دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و عادی عنوان کرد و افزود: این دانش‌آموزان دارای توانمندی‌های زیادی هستند که با فراهم شدن امکانات و بستر مناسب می‌توانند بر محدودیت‌های خود غلبه کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: خودباوری و خود اتکایی از محوری‌ترین اصول تربیتی دانش آموزان است که باید در آموزش و تربیت دانش آموزان مد نظر قرار گیرد.

رییس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهارت آموزی است، گفت: پرورش یافته سیستم آموزشی باید دارای حداقل یک مهارت باشد به گونه‌ای که در صورت جدایی از نظام تعلیم و تربیت رسمی در هرمرحله، توانایی تأمین زندگی خود و اداره خانواده را داشته باشد.

محمدی با اشاره به پرورش نیروی ماهر و فراهم کردن ساختارهای مناسب مهارت‌آموزی به‌عنوان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر افزود: مهارت آموزی، استعدادیابی وتقویت مهارت‌های پایه با رویکرد کارآفرینی در نظام آموزش وپرورش می‌تواند برطرف کننده بسیاری از نیازهای آینده بازار کار متناسب با ظرفیت درونی دانش آموزان باشد.

رییس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه توجه به حرفه آموزی در نظام آموزش و پرورش می‌تواند برطرف‌کننده بسیاری از نیازهای آینده کشور باشد، اظهار کرد: همواره تلاش بر این است که بسترهای لازم برای آموزش مهارت‌های حرفه‌ای به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه فراهم شود.

گفتنی است؛ این نمایشگاه از ۸ تا ۱۰ اردیبهشت ماه هر روز از ساعت ۱۵ الی ۲۱ با نمایش دست ساخته‌های دانش آموزان متوسطه کاردانش خاص هنرستان‌های دخترانه گل‌ها وپسرانه نوآوران سنندج برای بازدید عموم آزاد است.

کد خبر 6090988

دیگر خبرها

  • سانحه رانندگی در میاندوآب ۲ مصدوم داشت
  • نمایش توانمندی هنرجوهای هنرستان‌های قشم
  • نمایش توانمندی بیش از ۲ هزار هنرجوی هنرستان‌های قشم
  • آتش‌نشانان بوشهری کودک گرفتار در بالابر را نجات دادند
  • انفجار گاز پیک‌ نیک با یک مصدوم در قزوین
  • نجات فرد مجروح از بین شعله‌های آتش توسط آتش نشانان
  • مرگ جوان اصفهانی به دنبال سقوط در کانال آب
  • آتش نشانان ناجی جوان٣٣ساله کوهنورد
  • خودروی سواری در تصادف با میکسر مچاله شد
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج