Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدقاسم ناظمی روز یکشنبه در مراسم رونمایی از پوستر پنجمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه های خبری استان آذربایجان شرقی که با حضور جمعی از متولیان فرهنگی و رسانه ای استان همراه بود، اظهار داشت: تداوم برگزاری جشنواره‌های رسانه‌ای و تخصصی یکی از اقدامات ارزشمند خانه مطبوعات استان است.

وی با بیان این‌که رویکرد خانه مطبوعات استان در برگزاری تخصصی جشنواره های مطبوعاتی قابل تأمل و حمایت است، گفت: امروز رسانه های مکتوب و مجازی استان اغلب به دلیل عدم بهره مندی از خبرنگاران تخصصی در عرصه های مختلف، از تولید محتوای وییه و خاص رسانه‌ای محروم هستند که برای جبران این کاستی؛ برگزاری جشنواره های مطبوعات تخصصی می تواند مفید و موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناظمی همچنین با اشاره به رویکرد پنجمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه های خبری استان، اظهار داشت: نقش مهم و محوری رسانه ها در مقابله با ویروس کرونا بر کسی پوشیده نیست، به طور قطع برگزاری این رویداد رسانه ای گامی در راستای شناساندن و برجسته‌سازی نقش ارزشمند مطبوعات محلی و رسانه های استان است.

مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز هم با اشاره به این‌که برگزاری جشنواره مطبوعات استان اقدامی مبارک و مهم در راستی ارتقای سطح کیفی آثار و تولیدات رسانه ای در استان است، گفت: اصحاب رسانه از جامعه هنری استان محسوب می شوند و آثار تولیدی آنان هر یک ارزش هنری خاص خود را دارد.

بابک دانش‌پناه، با تشکر از متولیان برگزاری جشنواره مطبوعات استان گفت: همگرایی و تعامل ارزشمندی میان متولیان فرهنگی استان حاکم است و در این رویداد مهم رسانه ای استان نیز سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز در کنار خانه مطبوعات و رسانه‌های استان آذربایجان شرقی قرار دارد.

در این پایان این مراسم بهراد خلیلی، طراح پوستر پنجمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه های خبری استان آذربایجان شرقی توضیحاتی در خصوص این اثر هنری ارائه داد.

مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانه های استان آذربایجان شرقی نیز در مراسم رونمایی از پوستر پنجمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه های خبری آذربایجان‌شرقی اعلام کرد: این جشنواره با محوریت بررسی نقش رسانه‌های استان در مقابله با ویروس کرونا به همت خانه مطبوعات آذربایجان شرقی  برگزار می شود.

مرتضی شفیعی ادامه داد: شناسایی استعدادها و ظرفیت‌های نهفته استان‌ در عرصه رسانه، تلاش برای ارتقای کیفی محتوای تولیدی رسانه‌های مکتوب و مجازی، کمک به توسعه فضای رسانه‌ای با هدف توسعه پایدار، ایجاد رقابت مثبت و افزایش انگیزه و خلاقیت رسانه ها، آشنایی با ظرفیت ها و قابلیت های رسانه های مکتوب و مجازی و بهره گیری از این قابلیت ها، معرفی ظرفیت‌های رسانه‌ای و مطبوعاتی آذربایجان‌شرقی در زمینه مقابله با بحران‌ها (با رویکرد مقابله با ویروس کرونا) و تجلیل از شهدای مدافع سلامت و کادر درمانی استان از جمله اهداف برگزاری این رویداد رسانه ای است.

وی با اشاره به محورهای موضوعی جشنواره خاطرنشان کرد: کرونا؛ امید بخشی و آگاهی بخشی در جامعه، باورهای غلط در دوران کرونا، تحریم‌های اقتصادی دشمنان و بحران مقابله با ویروس کووید -۱۹، نقش رسانه ها در ترویج فرهنگ بهداشت فردی و اجتماعی، تبیین جانشفانی کادر بهداشتی و درمانی استان با محوریت شهدای مدافع سلامت، اقدامات گروه‌های مردمی و جهادی استان در مقابله با کرونا و رسیدگی به وضعیت معیشتی نیازمندان، پاسخ به شایعات دوران مقابله با کرونا، دوران پساکرونا و راهکارهای تحقق شعار سال محورهای این جشنواره به شمار می رود.

وی گفت: عموم فعالان رسانه ای استان می توانند آثار خود را در قالب سرمقاله، مقاله و یادداشت، عکس خبری (تک عکس و گزارش تصویری)، اینفوگرافی، صفحه آرایی، کاریکاتور، تولیدات چند رسانه ای، تیتر، مصاحبه، گفت‌وگو، گزارش (خبری و غیر خبری) تا ۳۰ مرداد ماه سال جاری در وب سایت پذیرش آثار به نشانی azarsh.pressfestival.ir ارسال کنند.

دبیر پنجمین جشنواره مطبوعات آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: آثار ارسالی می بایست از ابتدای شهریور ماه سال ۱۳۹۹ تا پایان مرداد ماه سال ۱۴۰۰ در مطبوعات محلی، نشریات سراسری، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری دارای مجوز منتشر شده باشند.

شفیعی با بیان این‌که شرکت‌کنندگان می‌توانند علاوه بر بخش ویژه، حداکثر سه اثر در سه قالب به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند، اعلام کرد: ارسال کپی بریده آثار راه یافته به مرحله نهایی در روزنامه‌ای که آثار شرکت کنندگان در آن ها به چاپ رسیده و نیز نسخه چاپی نشریات الکترونیکی الزامی است، ضمن این‌که مطبوعات لغو مجوز شده، فاقد مجوز و همچنین بولتن های داخلی ادارات، امکان شرکت در جشنواره را ندارند.

وی ادامه داد: آثار منتشر شده در رسانه‌های فاقد نام نویسنده یا نام مستعار و آثار غیرمرتبط با حوزه جغرافیایی جشنواره، پذیرفته نخواهد شد، البته آثار منتشر شده در ویژه نامه های استانی نشریات سراسری قابلیت ارسال به جشنواره را دارند.

مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانه های استان آذربایجان شرقی افزود: در رشته های تیتر، چند رسانه‌ای، اینفوگرافی، طراحی و صفحه‌آرایی که گاهی فاقد عنوان صاحب اثر هستند؛ در صورتی که به مرحله نهایی راه یابند، تاییدیه مدیر مسؤول نشریه برای نام صاحب اثر ضروری است.

شفیعی گفت: آثار منتشره در صفحات استانی خبرگزاری‌ها یا ضمایم استانی نشریات سراسری که در زمان فراخوان، فاقد پروانه نمایندگی باشند، نمی‌توانند در این جشنواره شرکت کنند؛ همچنین آثار منتشره در نشریات یا پایگاه‌های خبری که دفتر مرکزی آنها در استان های مذکور واقع نیست و همچنین پایگاه‌های خبری که در زمان انتشار اثر فاقد مجوز بوده‌اند؛ حق شرکت در جشنواره را ندارند.

وی با بیان این‌که هیأت داوران جشنواره شهریور ماه سال جاری آرای خود را اعلام خواهند کرد، گفت: عموم فعالان رسانه ای استان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس تبریز، بلوار استاد شهریار – اول سربالایی ولیعصر –مجتمع سینمایی ۲۲ بهمن، خانه مطبوعات و رسانه‎‌های آذربایجان شرقی مراجعه و یا با شماره تلفکس ۳۳۲۸۱۹۱۲-۰۴۱ در ارتباط باشند.

پنجمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان آذربایجان‌شرقی به همت خانه مطبوعات و رسانه‌های استان آذربایجان‌شرقی و با حمایت و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کلانشهر تبریز و همچنین معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی رسانه خانه مطبوعات و رسانه های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی رسانه خانه مطبوعات و رسانه های کشور آذربایجان شرقی رسانه خانه مطبوعات و رسانه های کشور خانه مطبوعات و رسانه های استان آذربایجان شرقی خبرگزاری ها و پایگاه های خبری استان پنجمین جشنواره مطبوعات برگزاری جشنواره مقابله با ویروس رسانه ای استان مطبوعات استان رسانه ای ماه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۲۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرگزاری کره شمالی جلوتر از خبرگزاری های ایران

عصرایران ؛‌ رضا غبیشاوی - خبرگزاری رسمی دولت کره شمالی روز چهارشنبه گذشته (5 اردیبهشت) خبر داد هیات اقتصادی به ریاست یک وزیر (وزیر تجارت بین المللی) پیونگ یانگ را به مقصد تهران ترک کرد.

این اتفاق نادری بود که در عرصه اطلاع رسانی کره شمالی رخ داد. 

خبرگزاری دولت کره شمالی برای اولین بار خبر سفر وزیر  را اعلام کرد. بعد از آن هم خبرگزاری رویترز آن را در قالب گزارش خبری،  منتشر کرد. در گام بعدی هم خبرگزاری ها و رسانه های جهان و ایران آن را بازنشر کردند. 

این خبر با ارزشی است. کره شمالی کشور منزوی است و با همسایگان و کشورهای جهان، رفت و آمد سطح بالای و گسترده ای ندارد.

 تنها روابط نزدیک کره شمالی به چین و روسیه محدود می شود. در جهان هم دوستان کره شمالی علاوه بر روسیه و چین محدود می شود به بلاروس، کوبا و ایران و احتمالا چند کشور دیگر.

سفر مقامات کره شمالی هم به ایران ، اتفاقی کم رخدادی است. بعد از انقلاب 57 تاکنون،‌هیچ کدام رهبران کره شمالی به ایران سفر نکرده اند. تنها یک بار نخست وزیر کره شمالی به ایران آمد (سال 91 نشست سران کشورهای عضو عدم تعهد) . 

آخرین باری که یک وزیر کره شمالی به ایران آمد مربوط به 5 سال یعنی سال 97 قبل است.  وزیر خارجه کره شمالی در سفر به تهران با روحانی رئیس جمهوری و ظریف وزیر خارجه وقت دیدار و گفتگو داشت.

از آن روز تاکنون 4 روز می گذرد اما هیچ خبرگزاری و رسانه ای در ایران هیچ خبری دیگری درباره این سفر و این وزیر کره شمالی  منتشر نکرد.

 اینکه سرنوشت این هیات و این وزیر کره شمالی چه شد؟ به ایران آمد یا نیامد؟ اگر آمد با چه کسی در ایران دیدار داشت؟ هدف از سفر چه بود؟ درباره چه موضوعاتی با مقامات ایران گفتگو کرد؟ 

اگر نیامد یعنی سفرش لغو شد؟ اگر بله چرا سفر لغو شد؟ 

به ویژه که وزیر تجارت بین الملل کره شمالی است. قرار است دو کشور تحت تحریم چه چیزی باهم مبادله و خرید و فروش کنند؟ ما قرار است چه چیزی بخریم و چه چیزی می توانیم بفروشیم؟ کلا داستان جذاب و مهمی است.

مرداد 97 - سفر  «ری یونگ هو» وزیر خارجه کره شمالی  به تهران و دیدار با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران

 

هیچ خبرگزاری در ایران از هیچ مقام ایرانی درباره سرنوشت این هیات سوال نکرد. هیچ خبرگزاری در ایران نتوانست از منابع آگاه خود سوال کند و خبری اختصاصی در این باره منتشر کند که این هیات کره شمالی چه شد؟

هیچ مقام مسوولی هم در ایران، در این مدت، احساس مسوولیت نکرد تا به افکار عمومی توضیح دهد آیا این وزیر آمده یا نیامده ؟ اگر آمده ...

این است وضعیت اطلاع رسانی در ایران. خبرگزاری کره شمالی به عنوان بسته ترین کشور جهان ، خبر سفر وزیرشان به ایران را منتشر می کند اما در ایران خودمان، خبری از سرنوشت این سفر و این وزیر نیست. انگار نه انگار. خلاصه اینکه هیچ ارزشی برای مخاطب ایرانی قائل نشدند و هنوز هیچ چیزی نگفته اند.

نکته دیگر اینکه، سکوت در برابر اتفاقات با ارزش خبری ،‌ آن اتفاق را از بین نمی برد بلکه به ابهامات و گمانه زنی های اطراف آن رنگ واقعیت می دهد. 

 سکوت ایران و کره شمالی بعد از انتشار خبر اول سفر وزیرشان به تهران، به ایران آسیب می زند. بزرگترین آسیب این است که گمانه زنی ها و احتمالات رسانه ها را درباره روابط دو کشور تایید می کند.
خبر را اولین بار خبرگزاری کره شمالی اعلام و بعد از آن، رویترز این خبر را در قالب گزارش خبری منتشر کرد. خبر رویترز به صورت گسترده در همه رسانه های جهان و ایران بازنشر شد. خبر رویترز احتمالات و گمانه زنی هایی را درباره روابط و همکای های نظامی مطرح می کند که به لحاظ چارچوب افکارعمومی، سکوت دربرابر آنها، یعنی تایید غیرمستقیم و ضمنی.

این رفتارها نه تنها به اعتبار رسانه ها و مسوولان ایرانی آسیب می زند بلکه ابهام ها را تقویت و راه رای برای تولید و تقویت شایعه ها و گمانه زنی ها باز می کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: صداوسیما، برکناری معاون سیاسی و مشکل اطلاع رسانی رسانه ، بالاتر از خانواده سلطنتی چگونه رسانه قوی داشته باشیم؟  / ایران نیازمند خودکفایی رسانه ای وزیر نفت یا وزیر ابهام بنزینی؟ آیت الله کاظم صدیقی ؛ زنده باد ابهام 10 نکته درباره اختلاس ۲ میلیون دلاری در بندر امام / چرا رسانه ها اختلاس را کشف نکردند؟ / روابط با کانادا را عادی کنید 10 ویژگی سخنگوی خوب برای قوه قضائیه موشک های ایران در آسمان قدس ؛ عکس تاریخی  سفر یک وزیر کره شمالی به ایران 

دیگر خبرها

  • نشست خبری اولین جشنواره بین المللی فیلم دینی رضوان
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • جاری شدن سیل ویرانگر در کنیا با ۷۶ کشته
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از خبرگزاری های ایران
  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی در آذربایجان غربی
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • جبهه ارزشی مطبوعات و رسانه در جنگ با رسانه های ملحد پیروز است