Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ استاندار فارس در پاسخ به پاره‌ای از مشکلات برای ساخت مسکن فرهنگیان گفت: مدیران دستگاه‌های دولتی که سهم‌خواهی کنند، برکنار می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، عصر امروز شورای آموزش و پرورش استان فارس با حضور استاندار فارس و سه دستور کار مسکن فرهنگیان، مدارس امین و اهدای تبلت و گوشی به دانش‌آموزان نیازمند برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهاد اسماعیلی، مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس در ابتدای جلسه با اشاره به کمبود 17 هزار معلم در سطح استان اظهارداشت: تلاش شده با به کارگیری نیروهای آموزشی در دانشگاه فرهنگیان بخشی از این کمبود جبران شود.

وی با بیان اینکه افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان می‌تواند مشکل را حل کند که البته این امر مستلزم توسعه فضا است، گفت: برای این موضوع نیز زمینی در نظر گرفته شده و علاوه بر آن اجاره یا استفاده از فضای دیگر قسمت‌های آموزشی از جمله اقداماتی است که پیگیری می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس با اشاره به دستور کار اهدای تبلت و گوشی همراه به دانش‌آموزان نیازمند افزود: با همکاری دستگاه‌های مختلف 21637 گوشی و تبلت تا اسفندماه سال گذشته بین دانش‌آموزان نیازمند توزیع شد.

اسماعیلی با اشاره به موضوع مسکن فرهنگیان نیز گفت: اقداماتی در قالب طرح اقدام ملی مسکن انجام شده است که 17 هزار و 475 نفر در سامانه ثبت‌نام کردند و 6 هزار نفر برای انجام تشریفات بعدی اقدام کردند.

جعفر زاهدی، مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس با توضیح درباره مسکن فرهنگیان در ادامه جلسه بیان کرد: فرهنگیان در 58 شهر ثبت‌نام داشتند که در 24 شهر زمین برای مسکن نداشتیم.

وی گفت: 650 واحد غیر از 120 واحد شیراز برای شهرهایی که زمین داشتند تخصیص دادیم و برای شهرهایی که زمین نداریم از شهرهایی اطراف تامین زمین کردیم.

استاندار بوشهر خواستار تعیین تکلیف اراضی متعلق به تعاونی مسکن فرهنگیان عسلویه شدپروژه‌های مسکن فرهنگیان بعد از 15 سال هنوز تکمیل نشده است

شبانی، مدیرکل راه و شهرسازی لارستان نیز در پاسخ به اقدامات انجام شده درباره مسکن فرهنگیان افزود:  در لار 200 واحد فندانسیون ریخته شده و در خنج هم تا مرحله سقف پیش رفته است.

وی با بیان اینکه عمده مشکل مسکن فرهنگیان در جنوب فاری در شهر لار است، افزود: در حوزه این شهر با وجود اینکه متقاضی زیاد است اما مشکلاتی وجود دارد و آن این است که دستگاه‌های دولتی سهم خواهی می‌کنند و گرنه هیچ مشکلی در تامین زمین نداریم.

در ادامه جلسه عنایت‌الله رحیمی، استاندار فارس با ورود به این بحث با بیان اینکه وزارت‌خانه موضوع مسکن را قفل کرده است، اظهار داشت: در موضوع زمین رویکرد وزارت مسکن و شهرسازی به جای گره‌گشا بودن قفل زدن است. وقتی کمیسیون ماده 5 تصویب کرده نیاز نیست به شورای عالی ارجاع داده شود.

وی خطاب به معاون سیاسی خود گفت: نامه صریحی به وزیر راه و شهرسازی زده شود تا اگر نمی‌توانند مشکل را حل کنند موضوع را به استان ارجاع دهند. هر کاری دست استان بوده حل شده هر کاری به وزارت خانه رسیده قفل شده است.

استاندار فارس با بیان اینکه راهکار تامین زمین وجود دارد اگر وزازت خانه نمی‌تواند تفویض اختیار کنند اگر نه که کار را حل کنند، افزود: دوستان در تهران از مشکلات ما در استان‌ها واقف نیستند از سطح ملی که نمی‌شود برای شهرهای کوچک استان تصمیم بگیرند.

رحیمی خطاب به مدیرکل راه‌وشهرسازی استان گفت: در شهرهای اصلی و مراکز شهرستان‌ها که جمعیت فرهنگیان بیشتر است اقدام کنید و اگر زمین ندارید با مالکان توافق کنید تا مشکل حل شود.

وی به مدیرکل راه‌وشهرسازی لارستان نیز درباره سهم‌خواهی دستگاه‌های دولتی بیان کرد: دستگاه‌های سهم خواه لارستان را معرفی کنید تا به آن رسیدگی شود اگر مستندی دارید من آن مدیر را برکنار می‌کنم.

رحیمی در ادامه جلسه با بیان اینکه اگر به دنبال توسعه‌یافتگی هستیم باید معلمان دغدغه‌ای جز آموزش و انتقال علم نداشته باشند، خاطرنشان کرد:  تلاطم‌های اقتصادی باعث شده که این امر کمتر محقق شده است.

وی درباره کمبود معلم در استان فارس گفت: ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان گسترش پیدا کند و باید در سطح ملی هم کمک شود در استان هم تلاش می‌شود، شورای آموزش و پرورش هم کمک کنند. 

استاندار فارس درباره توسعه فضای دانشگاه فرهنگیان نیز افزود:2 قطعه زمین در صدرا و حسینی‌الهاشمی در نظر گرفته شده است اما برای شروع به احداث باید اعتبارات در سطح ملی پیش‌بینی شود.

رحیمی با بیان اینکه اهدای تبلت و گوشی نیز کار پسندیده‌ای است و باید این حس همدلی و اخوت روز به روز افزایش پیدا کند، بیان کرد: هر مشکلی به دست جمیع ملت قابل حل است.

مدارس امین دستورکار آخر شورای آموزش و پرورش بود که فرهاد اسماعیلی، مدیرکل آموزش و پرورش استان درباره آن گفت: همه چیز این مدارس در اختیار آموزش و پرورش است اما مبلغانی از حوزه‌های علمیه برای پیگیری امور تربیتی و پرورشی به این مدارس ورود می‌کنند و تاکنون 138 مدرسه در این طرح قرار گرفتند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس بیان کرد: تلاش شده در این مدارس حساسیت‌های قومی و منطقه‌ای و فرهنگی هر نقطه استان در نظر گرفته شود.

در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمین استوار میمندی، مدیر حوزه‌های علمیه استان فارس نیز از حضور 120 مبلغ خانم و آقا برای پیگیری امور این مدارس سخن گفت و افزود: چشم‌اندازی که برای این مدارس در نظر گرفته شده به تفکیک هر شهرستان مشخص شده به لحاظ نیروهای انسانی و تبلیغی در حوزه‌های علمیه نیز شرایط فراهم است تا مدارس را توسعه دهیم‌.

وی تصریح کرد: اگر اعتبارات توسعه این مدارس تامین شود تا 1500 مدرسه نیز امکان گسترش وجود دارد و امیدواریم استان فارس به عنوان الگوی مدارس امین مشخص شود.

در ادامه رحیمی، استاندار فارس در پاسخ به این دستور کار گفت: اعتبارات آموزش‌وپرورش ملی است و در استان کاری نمی‌شود کرد جز آنکه مکاتبات حمایتی کنیم.

وی با بیان اینکه مدارس امین یک طرح ملی است باید موارد اعتباری پیش‌بینی شود که می‌توان برای این کار پیشنهادی به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه کرد، افزود: تامین این اعتبارات را می‌توان از اوقاف نیز پیگیری کرد چراکه توسعه شعائر دین از وظایف این دستگاه است.

استاندار فارس با بیان اینکه مدارس امین کار مبارکی است که باید ترویج داده شود و در حیطه اختیار استان کمک می‌کنیم، عنوان کرد: اثرگذاری مدارس امین کنونی نیز باید پایش و بررسی شود. نقاط ضعف و قوت را بیرون آورده و نقاط قوت گسترش یابد و نقاط ضعف هم برطرف شود.

رحیمی بیان کرد: اگر نیاز به ورود دانشگاه برای آموزش مبلغان هست؛ این موضوع هم مدنظر قرار بگیرد تا کسانی که وارد مدارس امین می‌شوند شاخص‌های مهم آموزش را داشته باشند.

وی گفت: مدارس امین را در کل استان گسترش داده شود و برای هر ناحیه حداقل دو تا مدرسه امین راه‌اندازی شود تا پراکندگی جغرافیایی نیز لحاظ گردد.

انتهای پیام/424/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد مدیرکل آموزش و پرورش استان آموزش و پرورش استان فارس دانشگاه فرهنگیان مسکن فرهنگیان استاندار فارس مدیرکل راه مدارس امین سهم خواهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۳۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ناتوان و برکنار شده چطور استاندار مازندران می‌شود؟

عصرایران در یادداشتی نوشت: به تازگی، دولت، یوسف نوری را به عنوان استاندار جدید مازندران تعیین کرد. این در حالی است که او دقیقا یک سال قبل (فروردین ۱۴۰۲) به دلیل تقصیر وزارت آموزش و پرورش در ماجرای تاخیر پرداخت حقوق معلمان، در قالب استعفا، از سمت وزیر آموزش و پرورش برکنار شد.

تنها چند روز قبل از برکناری، مخبر معاون اول رئیس جمهوری، وزارت آموزش و پرورش را مقصر اعلام کرد تا شمارش معکوس برای پایان حضور یوسف نوری در ساختمان خیابان قرنی شروع شود و ۵ روز بعد هم خبر استعفای برکنارگونه منتشر شد. البته هیچ کدام از متن‌های استعفای یوسف نوری و موافقت رئیسی با استعفا منتشر نشدند.

تاخیر پرداخت حقوق معلمان در آخرین روز اسفند ۱۴۰۱، فاجعه تمام عیاری را رقم زد. وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه یکدیگر را متهم کردند و اختلاف به وجود آمد. در نهایت با بررسی معاون اول رئیس جمهوری به دستور رئیس جمهوری، وزارتخانه یوسف نوری، به عنوان مقصر معرفی و چند روز بعد هم طبق انتظارات از سمت خود کناره گیری کرد / کنار گذاشته شد.

ضمن اینکه سوابق یوسف نوری قبل و هنگام وزارت آموزش و پرورش نشان می‌دهد او نه در کلام و واکنش و نه در عملکرد، فرد اجرایی موفقی نیست. سپردن مسوولیت استانداری به این وزیر سابق، تنها زمینه‌ای را برای بروز اشتباهات بزرگتر فراهم می‌کند. آن هم در مازندانی که همسایه تهران است.

پس قابل پیش بینی است: یوسف نوری در مقام استاندار مازندران، با بروز سلسله اشتباهاتی، مجبور به کناره گیری یا برکنار می‌شود و دوره ماموریت خود را در ساری تکمیل نخواهد کرد.

وزیران یا براساس اختلاف نظر با رئیس جمهور یا دیگر مقامات یا فشار مجلس، برکنار یا استعفا می‌کنند یا به دلیل استیضاح موفق مجلس، مجبور به کناره گیری می‌شوند و در همه این موارد انتصاب آن‌ها به دیگر سمت‌ها از جمله مشاور و سفیر، قابل توجیه و معمول است. اما اینکه وزیری به دلیل ناتوانی عیان در اداره بدیهیات وزارتخانه تحت اداره خود، برکنار شود / استعفا دهد و سپس یک سال بعد به سمت استاندار معرفی شود از عجایب و غرایب روزگار ماست. آن هم وزارتخانه‌ای که یوسف نوری کارمند رسمی آن است و ۳۰ سال درآن سابقه دارد.

قابل توجه اینکه ۲ وزیر سابق که در دولت رئیسی به سمت استاندار منصوب شدند نتوانستند دوره خود را تکمیل کنند و به شکلی، برکنار یا کنار گذاشته شدند. صادق خلیلیان، وزیر کشاورزی دولت احمدی نژاد، در دولت رئیسی، استاندار خوزستان معرفی شد و بعد از گذشت یک سال و چند ماه کنار گذاشته شد.

حسین مدرس خیابانی قائم مقام و سرپرست وزارت صمت دولت حسن روحانی نیز در این دولت به عنوان اولین استاندار سیستان و بلوچستان معرفی شد، اما بعد از ۱۶ ماه، تغییر داده شد. او البته هم اکنون به عنوان مدیرعامل شرکت ملی مس ایران منصوب شده است.

استاندار، مسوولیت مهم و حساسی است. استاندار استانی، چون مازندران در کشوری، چون ایران، نیروی قدرتمند و شجاعی می‌طلبد که سابقه ارزشمندی از کارآمدی داشته باشد نه اینکه در نگارش رزومه شخصی خود، اسباب انبساط خاطر دیگران را فراهم کرده باشد.

نویسنده: رضا غبیشاوی

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای تعیین‌تکلیف برج‌های خرم‌آباد
  • وضعیت «برج‌های دوقلو» در خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود
  • وضعیت «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • تعیین تکلیف شهریه پودمان فرهنگیان ۱۴۰۳
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید!
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • تعیین مهلت نصب دوربین ثبت تخلفات در آزادراه شیراز - اصفهان
  • وزیر ناتوان و برکنار شده چطور استاندار مازندران می‌شود؟