Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس اعلام وزارت بهداشت در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۴ نفر در کشور به دلیل ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست دادند.

همچنین از دیروز تا امروز ۶ تیرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹ هزار و ۷۵۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۹۳ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۱۶۷ هزار و ۷۴۱ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس متاسفانه روند صعودی شیوع ویروس در کشور ادامع پیدا کرد.

افزایش ۴ درصدی بیماران سرپایی کرونا مثبت

سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت در این رابطه توضیح داد: در هفته گذشته شاهد تداوم روند افزایشی در موارد سرپایی مثبت کرونا بوده‌ایم و تعداد بیماران سرپایی مثبت در کشور نسبت به هفته قبل‌تر حدود چهار درصد افزایش داشته است.در هفته گذشته تعداد بستری شدگان بیماری در کشور نسبت به هفته قبل‌تر تغییر چندانی نداشته و به طور کلی می‌توان گفت که شیب نزولی نمودار بستری شدگان بیماری در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی متوقف شده است.

او افزود: ودار موارد بستری شدگان کووید ۱۹ در استان سیستان و بلوچستان همچنان با شیب تندی رو به افزایش است، به طوری که میزان بروز موارد مثبت بستری در این استان برای اولین بار طی یک سال گذشته به میزان متوسط کشور رسیده است. همچنین در هفته‌ای که گذشت، استان‌های بوشهر، سیستان و بلوچستان و هرمزگان به ترتیب دارای بیشترین میزان بروز موارد مرگ و میر ناشی از بیماری بوده‌اند.

آژیر خطر پیک پنجم کرونا به صدا درآمد

این روند صعودی شیوع ویروس در کرونا باعث شده بسیاری نگران موج بعدی بیماری در کشور شوند.

علی رضا ناجی عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا و عضو  کمیته ملی واکسن کووید ۱۹ درباره موج پنجم کرونا گفت: تعداد مراجعه کنندگان در استان های جنوبی و تهران افزایش پیدا کرده است و ما باید از پیک چهارم درس بگیریم و مراقب باشیم و وقتی روزانه بیش از ۱۰ هزار بیمار کرونایی شناسایی می کنیم و هنوز تعداد مرگ و میر کووید ۱۹  بالای ۱۰۰ مورد است یعنی ویروس در حال چرخش است.

از سویی با ورود گونه دلتا کرونا در کشور نگرانی‌ها از قبل هم بیشتر است.

رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توجه به اینکه واریانت دلتا یا هندی در جهان در حال چرخش است نباید اجازه دهیم سناریوی موج چهارم تکرار شود و واریانت هندی در حال غالب شدن است و حتی در کشورهایی که واکسیناسیون را با درصد بالایی انجام داده اند این نوع جهش یافته ویروس در حال شیوع  گسترش است و در کشور ما که واکسیناسیون سرعت بالایی ندارد افزایش موارد بیماری هشدار دهنده است.

ناجی گفت: باید این افزایش موارد ابتلا و بستری را جدی بگیریم و محدودیت ها را اجرایی کنیم و دوباره به مردم یادآوری کنیم که نکات بهداشتی را رعایت کنند، متاسفانه شاهد آن هستیم که جمعیت بسیاری ماسک نمی زنند، به سفر می روند و در تجمعات شرکت می کنند و مهمانی وعروسی برگزار می‌کنند.

کرونای دلتا ۸ تا ۱۲ نفر را مبتلا می‌کند

علیرضا زالی،  فرمانده عملیات ستاد کرونا در کلانشهر تهران درباره موج پنجم بیماری با ویروس دلتا گفته بود: دلتا ویروس کرونای جهش یافته و در هند شیوع پیدا کرده است و قدرت سرایت بالاتری دارد و هر فرد مبتلا به کرونای دلتا می‌تواند ٨ تا ١٢ نفر را مبتلا کند اما خوشبختانه این ویروس جهش یافته واکسن پذیر است.

زالی با بیان اینکه نوع جهش یافته ویروس دلتا در هند گفت: ویروس دلتا پلاس فرم جهش یافته ویروس کرونای دلتاست و موارد ابتلا به آن بیشتر در کشور هند بوده و خارج از این کشور به ندرت موارد ابتلا دیده شده است و مرگ و میر و سرایت بیشتری نسبت به گونه دلتا دارد.

آخرین‌ خبرها از واکسن

اما در این میان خبرهای خوبی هم از تنها راهکار مقابله با بیماری یعنی واکسن منتشر شد.

مدیر پروژه کارآزمایی بالینی واکسن کرونای پاستوکواک گفت: تا آخر تابستان ۳ میلیون دز واکسن تحویل وزارت بهداشت می‌شود ولی با افزایش ظرفیت امیدواریم تولید از اوایل پاییز به ۲ تا ۳ برابر برسد.

 احسان مصطفوی، عضو هیات علمی انستیتو پاستور و مدیر پروژه مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونای مشترک ایران و کوبا در برنامه «تهران ما سلامت رادیو تهران» درباره وضعیت کارآزمایی بالینی فاز ۳ و صدور مجوز تزریق اضطراری این واکسن، گفت: مرحله سوم کارآزمایی بالینی این واکسن به صورت مشترک در ایران و کوبا دنبال شد.

همچنین پیرو مذاکرات رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران با معاون بهداشت وزارت بهداشت، مقرر شد با توجه به ورود محموله جدید واکسن به کشور، تزریق دوز دوم واکسن سینوفارم به اعضای سازمان نظام پزشکی انجام شود.

۲۳۵۲۳۷

کد خبر 1529773

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا کارآزمایی بالینی وزارت بهداشت کرونای دلتا جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۳۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، علیرضا عرب علیدوستی در این باره گفت: با توجه به نزدیکی کرمان به استان سیستان‌ و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین(معمول) کودکان اضافه شده  وخانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر علت واکسن سرخک را دریافت نکرده اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رییس مرکز بهداشت رفسنجان از شهروندان خواست اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند؛ همچنین در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک فوری به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی(ع) جهت انجام نمونه‌گیری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد، بنابراین خانواده‌ها واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی (واکسن MMR) به تعویق نیاندازید.

سرخک بیماری ویروسی مسری است که از طریق ذرات معلق در هوا و تماس با ترشحات فرد بیمار سرایت می‌کند و علائم این بیماری شامل تب، بثورات پوستی، التهاب، قرمزی پشت گوش، خستگی، ضعف و بی‌حالی نمایان می شود.

 

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور