Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@20:52:56 GMT

گران ترین و ارزان ترین شهرها برای مهاجرین خارجی

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۷۵۵۲۷

گران ترین و ارزان ترین شهرها برای مهاجرین خارجی

به گزارش ایسنا، مؤسسه مرکر در بیست و ششمین گزارش سالانه خود از هزینه‌های زندگی در شهرهای مختلف جهان به محاسبه هزینه‌های زندگی برای مهاجرین نیز پرداخته است. در این رتبه بندی که شامل ۲۰۹ شهر جهان است، هنگ کنگ که گران‌ترین شهر جهان از نظر هزینه‌های زندگی معرفی شده است گران‌ترین شهر برای مهاجران خارجی نیز لقب گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته جالب توجه در این رتبه بندی، حضور پایتخت شهر ترکمنستان به عنوان یکی از گران قیمت ترین شهرهای جهان برای مهاجرین خارجی است! به گفته مرکر، دلیل این مساله درآمد بسیار پایین اتباع خارجی در این شهر است که باعث می‌شود با توجه به درآمد پایین، هزینه‌های زندگی در این شهر برای کارکنان خارجی بسیار بالاتر باشد در حالی که اختلاف بین درآمد اتباع خارجی در آمریکای شمالی با شهروندان آمریکایی و کانادایی بسیار کمتر است.

این رتبه بندی شامل ۲۰۰ معیار از جمله: مسکن، حمل و نقل، مواد غذایی و تفریح و سرگرمی بوده است. در نتیجه کاهش ارزش پول ملی در بسیاری از کشورها، رتبه شهرها کاهش پیدا کرده اما شهرهای واقع در کشورهای با تورم بالا از جمله لبنان شاهد جهش عجیبی بوده اند.  

گران ترین شهرها برای مهاجران خارجی

۱- عشق آباد- ترکمنستان

۲- هنگ کنگ

۳- بیروت- لبنان

۴- توکیو- ژاپن

۵- زوریخ- سوییس

۶- شانگهای- چین

۷- سنگاپور

۸- ژنو- سوییس

۹- پکن- چین

۱۰- برن- سوییس

ارزان ترین شهرها برای مهاجران خارجی

۱- بیشکک- قرقیزستان

۲- لوساکا- زامبیا

۳- تفلیس- گرجستان

رتبه دیگر شهرها

در این رتبه بندی همچنین شهرهای نیویورک در رده چهاردهم، لس انجلس در رتبه بیستم، سن فرانسیسکو در رتبه بیست و پنجم، شیکاگو در رتبه چهل و پنجم، ونکوور در رتبه نود و سوم، تورنتو در رتبه نود و هشتم، مونترال در رتبه صد و بیست و نهم، لندن در رتبه هجدهم، دوبی در رتبه چهل و دوم، سیدنی در رتبه سی و یکم و ملبورن در رتبه پنجاه و نهم قرار گرفته اند.  

منبع: الف

کلیدواژه: هزینه های زندگی رتبه بندی ترین شهرها گران ترین ترین شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۵۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه 15 در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، به ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

 

دیگر خبرها

  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • نشست هم اندیشی مدیرکل اتباع استانداری البرز با اساتید دانشگاه های استان
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • تسریع در جمع آوری اتباع غیرمجاز در خراسان جنوبی
  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا
  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ