Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا شهبازی گفت: افرادی که در اثر تصادفات دچار معلولیت می شوند می توانند برای دریافت خدمات به بهزیستی مراجعه کنند و متقاضی باشند اما در حال حاضر سیستم ارجاعی برای معرفی افراد دارای معلولیت وجود ندارد.

به گزارش برنا؛ محمدرضا شهبازی، مدیر کل دفتر توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار برنا گفت: تعیین نوع و شدت معلولیت با استفاده از روش طبقه بندی بین المللی ناتوانی و سلامت ICF انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در این روش ملاک تشخیص میزان افت عملکرد ، فعالیت و مشارکت فرد است. بنابراین علت ایجاد معلولیت، در تعیین نوع و شدت معلولیت تاثیر ندارد و میزان افت عملکرد غیر قابل برگشت و یا افت پیشرونده معلولیت محسوب می شود.

میزان افت عملکرد معیاری برای شدت و نوع معلولیت است

مدیر کل دفتر توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه براساس اینکه افت عملکرد در کدام دستگاه ها و سیستم بدن اتفاق می افتد، نوع و شد معلولیت سنجیده می شود، تصریح کرد: افرادی که بر اثر تصادفات دچار ضایعه نخایی می شوند نیز با همین روش ارزیابی می شوند ولی با توجه به اهمیت ارائه خدمات بهنگام به این گروه از آسیب ها، آنان در اولویت برنامه های توانبخشی قرار دارند.  

او ادامه داد: نمی توان عنوان کرد چند درصد از افرادی که در تصادفات دچار معلولیت می شوند به ما مراجعه می کنند.

شهبازی گفت: هر کسی با هر معلولیت و منشائی اگر به خدمات توانبخشی اجتماعی و حمایتی نیاز داشته باشد می تواند به مراکز خدمات بهزیستی در سراسر کشور مراجعه کند و ما خدمات را ارائه خواهیم کرد.

شهبازی ادامه داد: افرادی که در اثر تصادفات دچار معلولیت می شوند می توانند برای دریافت خدمات به بهزیستی مراجعه کنند و متقاضی باشند، اما در حال حاضر  سیستم ارجاعی برای معرفی افراد دارای معلولیت وجود ندارد.

او گفت: بنابراین در اکثر مواقع خود افراد هستند که برای دریافت خدمات به سازمان مراجعه می کنند البته برنامه های اجتماع محوری از قبیل برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه نیز وجود دارد که به صورت فعال نسبت به شناسایی افراد دارای معلولیت عمل می کند.

شهبازی تصریح کرد: در شناسایی افراد ضایعه نخاعی و بعضی دیگر از آسیب ها به دنبال آن هستیم که سیستم ارجاع بین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، سازمان هلال احمر و سازمان بهزیستی  برقرار شود.

مدیر کل دفتر توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه برنامه ای طراحی شده که سیستم بهداشتی بتواند در این زمینه ورود کند، ادامه داد:  امکانی را فراهم می کنیم در پروژه ها و برنامه های خاصی که داریم این افراد را شناسایی کنیم.

شهبازی بیان کرد: 54 فعالیت حمایتی و توانبخشی را ارائه می کنیم که شامل پرداخت مستمری، پرداخت حق پرستاری، حمایت های دانشجویی و دانش آموزی، مناسب سازی منزل، حمایت برای تسهیل تردد، پلاک ویژه معلولان، ، پیگیری استخدام 3 درصد،  ارائه خدمات آموزشی و توانبخشی در مراکز روزانه ، مراقبت و توانبخشی در مراکز شبانه روزی می شود.

مدیر کل دفتر توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی کشور گفت: این افراد می توانند از حمایت های سایر معاونت های سازمان بهزیستی نیز استفاده کنند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معلولان بهزیستی برنا سلامت جامعه بهداشت درمان هلال احمر شبانه روزی افراد دارای معلولیت ضایعه نخاعی تصادفات دچار افت عملکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۵۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد

پیمان نامدار در حاشیه بازدید از خدمات دندانپزشکی گروه جهادی الکفیل و هلال احمر زنجان گفت: برای نخستین بار در کشور، ۲ شرکت دانش بنیان در حال تولید دست مایوالکترونیک به عنوان اولین دست الکترونیک مصنوعی هستند که پس از تولید انبوه، کشور در این حوزه به خودکفایی خواهد رسید.

وی اضافه کرد : یکی از اهداف جمعیت هلال احمر توسعه‌ مراکز دیالیز و کموتراپی با شیمی درمانی برای بیماران در استان ها مورد نیاز است.

نامدار افزود: در این زمینه هماهنگی با دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده که با کمک و مدیریت جمعیت هلال احمر استان ها مکان هایی که برای ارائه خدمات مورد نیاز هستند شناسایی و مشخص و توسط جمعیت هلال‌احمر تجهیز و راه اندازی شود.

این مسوول ادامه داد: یکی از استان های پیش رو در راه اندازی تجهیزات بسیار مدرن و خوب دیالیز برای خدمت به مردم، استان زنجان است که با کمک مدیر عامل جهادی جمعیت هلال‌ احمر این استان به زودی در سال جدید شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

نامدار گفت: خوشبختانه در ۲ سال اخیر موفق شدیم بیش از سه میلیون عضو داوطلب و جوان در سطح کشور جذب جمعیت هلال احمر کنیم که از حدود ۴۰۰ هزار نفر به این عدد رسیده است.

وی با بیان اینکه علاقمندانی که عضو هلال احمر می‌شوند از آموزش های مخصوص بهرمند می‌برند، تاکید کرد: از خدمات و تخصص اعضا در این مجموعه استفاده می شود و از طرفی با ورود به جمع خانواده بزرگ هلال احمر در مسیری فراتر از ابعاد سیاسی و اقتصادی قرار می‌گیرند و می‌توانند دنیای بهتری برای همنوعان خود بسازند.

وی ادامه داد: کمک به امر سلامت بویژه به اقشار آسیب پذیر تکلیفی است که اساس نامه وزین جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی بر دوش ما گذاشته است و این فعالیت در مواقع بحرانی و غیر بحران، در داخل و خارج از کشوری تعریف شده است.

نامدار خاطرنشان کرد: بر این اساس طی ۲ و سال نیم گذشته ۱۹۳ واحد توانبخشی به ۲۲۰ واحد در سطح کشور افزایش یافته و اولویت با مناطق کم برخوردار است تا بتوانیم هموطنان را در این مناطق پوشش دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • تقدیر معاون استاندار زنجان از گروه‌های جهادی
  • خدمات دندانپزشکی با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی ارائه می‌شود
  • شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد