Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تبریز در مجلس در پاسخ به این سوال که آیا هنوز هم شورای نگهبان با شما جلسه‌ای درخصوص ردصلاحیتان برگزار نکرده است، گفت: اگر از نظر علمی، اعتقادی و سوابق و مسائل این چنینی بخواهیم بسنجیم که ما برتر هستیم، نمی دانم که کاندیداهای مورد تایید شورای نگهبان چه داشتند که ما رد صلاحیت شده‌ها نداشتیم، احساس می‌کنم که خیلی چیزها ما داشتیم که آنها نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مسعود پزشکیان»، نماینده مردم تبریز در مجلس، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در رابطه با اظهارات رئیس جمهور مبنی بر اینکه بروکراسی پارلمانی منجر به تاخیر در لغو تحریم ها شده است، گفت: اقدامات مجلس در خصوص سنگ اندازی در رفع تحریم ها به علت نبود ستاد فرماندهی واحد در یک جنگی است که از نظر اقتصادی با آن مواجه هستیم. حدود چهار سال پیش که ترامپ تازه بر سر کار آمده بود، در همان اوایل مطرح کردم که اگر جای دولت و مسئولان بودم اعلان جنگ اقتصادی می‌کردم و ستاد جنگ تشکیل می دادم زیرا در گذشته در زمان جنگ، ستادی شکل می‌گرفت و تصمیم آن ستاد قانون محسوب می‌شد و همه مطیع بودند مجلس و قوه قضاییه هم حق دخالت در آن را نداشتند. متاسفانه چنین ستادی شکل نگرفت و همه به جان هم افتادند، آمریکا با ما سر جنگ دارد ما هم به جان خودمان افتاده ایم که در این شرایط ضربه پذیری کشور افزایش یافته است.

هر نهادی برای خودش سازی کوک می کند و در زمان مشکل خود را کنار می کشد

او ادامه داد: علت همه این اختلافات نبود همان ستاد فرماندهی است، هر نهادی برای خودش سازی کوک می کند و در زمان مشکل خود را کنار می کشد، در این مملکت قوه قضاییه، قوه مجریه و قوه مقننه همه یکی هستند در صورت بروز مشکل همه مقصرند. 

مدعیان اف ای تی اف را قبول نکنند، برجام را هم پاره کنند، سفره مردم را هم رنگین کنند ما هم کمکشان می کنیم!

پزشکیان مطرح کرد: سنگ اندازی های مجلس کار درستی نبود، مدعیان اگر راست می‌گویند با آمدن دولت آقای رئیسی اف ای تی اف را قبول نکنند، برجام را هم پاره کنند، سفره مردم را هم رنگین کنند ما هم کمکشان می کنیم اما از نظر علمی و تجربه بین‌المللی غیر ممکن است مگر آنکه بخواهند کشور را به عقب برگردانند. 

نایب رییس مجلس دهم در خصوص یک دست شدن و همسو شدن دولت سیزدهم و مجلس یازدهم مطرح کرد: یکدست شدن مجلس و دولت به شرط نقش داشتن همه مردم در آن اشکالی ندارد، اما اینکه یک گروه خاص تمام قدرت را به دست بگیرد و بقیه سلایق ها را کنار بزنند، قطعا منجر به پیشرفت کشور نخواهد شد. نمی‌شود دیگران را بازی نداد و بگوییم هر چه ما می‌گوییم همان را بپذیرید. کنار گذاشتن این همه نیرو و پتانسیل که در کشور وجود دارد به نفع کسی نیست، مثلا کارشناسان خارجی را برای موضوعات مختلف مانند فوتبال و والیبال می آوریم و چندین برابر پول می‌دهیم اما ایرانی‌هایی که تخصص بیشتری دارند را به دلیل تفکراتشان کنار می زنیم برای حل مشکلات کشور اعم از اقتصادی، اجتماعی، پزشکی، فرهنگی نباید دنبال نماز شب خوان بگردیم باید دنبال افراد کارشناس باشیم. نماز می‌خوانیم، روزه می گیریم و هر آنچه که لازم است را انجام می‌دهیم تا خدمتگزار درستی برای مردم شویم و عدالت و انصاف را در جامعه پیاده کنیم.

مفاهیم اصلاح طلب و اصولگرا را تاکنون نفهمیدم

او در پاسخ به این سوال که از نظر شما امکان دارد آقای رئیسی از چهره های اصلاح طلب در کابینه دولت خود استفاده کند، گفت: من که مفاهیم اصلاح طلب و اصولگرا را تاکنون نفهمیدم اما این را هم می دانم که امکان ندارد بخواهند، سیستمی را درست کنند و اصلاحات در آن انجام نشود، این که بر سر کلمه اصلاحات دعوا دارند بحث دیگری است، ولی برای حل مشکلات کشور باید آن را اصلاح کرد پس باید اصلاح طلب شویم این که چه چیزی در ذهن اینها می گذرد و با آن مخالف هستند را نمی دانم. اصولگراها اگر بخواهند به آن اصولی که می‌گویند برسند باید وضعیت موجود را اصلاح کنند چون در صورت اصلاح نکردن وضعیت اصول شان روی هواست.

شاید ۵ درصد مردم ماهواره ندارند

او در خصوص طرح مجلس مبنی بر ساماندهی فضای مجازی گفت: خبر زیادی از این طرح ندارم، اما طبق قانون، ماهواره ممنوع و قدغن است اما شاید ۵ درصد مردم ماهواره ندارند خب بروند جلوی آن ۹۵درصد را بگیرند؛ حرفی نزنند که نتوانند به آن عمل کنند، حرفی نزنند که جامعه آنها را پس بزند این همان حرفی است که اگر بخواهیم با زور به مردم بگوییم مردم زیر بار نمی روند و در خصوص زندانی کردن و محکومیت باید جمعیت زیادی را درگیر کنند.

پزشکیان در پایان در پاسخ به این سوال که آیا هنوز هم شورای نگهبان با شما جلسه‌ای درخصوص ردصلاحیتان برگزار نکرده است، گفت: اصلاً شورای نگهبان شاخصی ندارد که بخواهد آن را به ما بگوید، از شورای نگهبان درخواست کردم تا دلایلش را برای رد صلاحیتم به مردم بگوید، حضرت علی در نامه به مالک می فرمایند که وقتی مردم گمان کنند که در حقشان اجحاف کردی، همه چیز را آشکار کن تا بدانند که اشتباه نکرده ای و ستمی را روا نداشته ای و آنها را از آن ذهنیت جدا کن. شورای نگهبان دلایلی را که منجر به رد صلاحیت شده است را بگوید و شاخص هایی که منجر شده نمره برتری به سایر کاندیداها بدهد را هم بیان کند. اگر از نظر علمی، اعتقادی و سوابق و مسائل این چنینی بخواهیم بسنجیم که ما برتر هستیم، نمی دانم که کاندیداهای مورد تایید شورای نگهبان چه داشتند که ما رد صلاحیت شده‌ها نداشتیم، احساس می‌کنم که خیلی چیزها ما داشتیم که آنها نداشتند. 8

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مسعود پزشکیان شورای نگهبان اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۵۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد

دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: با اجرای دقیق برنامه های زمان بندی از جمله برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس، ان‌شاءالله ملت شریف ایران شاهد برگزاری اجلاسیه مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روزهای اول و هفتم خرداد آینده خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، «محسن اسلامی» روز یکشنبه درگفت‌وگویی اظهار کرد: فعالیت ستاد انتخابات وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز ۲۱ اردیبهشت ماه به صورت منسجم و هماهنگ با ۱۵ استان کشور شدت گرفته است.

زمان برگزاری انتخابات

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری مطلوب انتخابات در ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ عنوان کرد: عطف به ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی هر داوطلبی باید یک پنجم آرای صحیح را کسب کند تا در مرحله اول منتخب آرای ملت برای حضور در مجلس شورای اسلامی باشد و براین اساس و بر پایه شمارش آرای مأخوذه در انتخابات ۱۱ اسفند پارسال نظر به اینکه در ۲۲ حوزه انتخابی نامزدان نتوانستند حد نصاب آرای مأخوذه را کسب کنند، ۹۰ نفر از آنان برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی و بنا بر قانون در مرحله دوم به رقابت خواهند پرداخت.

وی با اشاره به برخی مناسبت‌ها از جمله عید فطر و برگزاری کنکور سراسری گفت: زمان برگزاری انتخابات مرحله دوم با هماهنگی وزارت کشور و شورای محترم نگهبان مشخص شد که بنا بر هماهنگی‌های انجام شده روز ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ به طور رسمی برای اخذ آرا از مردم اعلام شده است.

حوزه‌های انتخاباتی مرحله دوم

سخنگوی ستاد انتخابات کشور ۲۲ حوزه انتخابیه را برای مرحله دوم انتخابات مجلس به شرح زیر اعلام کرد: «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارس آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردیس»، «تهران، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس»، «مشهد و کلات»، «بیرجند، درمیان، خوسف»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدا بنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبد کاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی» و «ملایر» که در ۱۵ استان کشور قرار دارند.

وی افزود: در مرحله نخست انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که در ۱۱ اسفند برگزار شد با هماهنگی شورای نگهبان در چهار حوزه اخذ رأی به صورت الکترونیکی انجام شد. در مرحله دوم از شورای نگهبان درخواست شد که درحوزه های انتخابی که بیش از یک نماینده ازآن حوزه برای مرحله دوم باقی مانده‌اند و دارای تعدد کرسی است؛ انتخابات به صورت الکترونیک برگزار شود.

اسلامی تصریح کرد با موافقت شورای نگهبان و براساس این شاخص شاهد برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ماه جاری در تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم آباد، قائم شهر و ملایر به صورت الکترونیکی خواهیم بود.

لازم به ذکر است در دو حوزه آبادان و ملایر در مرحله اول نیز انتخابات به صورت الکترونیک برگزار شد.

سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور تصریح کرد: با روند موفق انتخابات الکترونیک می‌توان این انتظار را داشت که انتخابات ریاست جمهوری سال آینده نیز به صورت الکترونیکی در کشور برگزار شود.

در شعب الکترونیکی تعرفه دستی وجود ندارد

دبیر ستاد انتخابات کشور در ادامه این گفت وگو در رابطه با شعب دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: از آنجا که تعیین شعب براساس قانون برعهده هیئت‌های اجرایی است، طبق مکاتباتی که در این مورد با هیئت‌های اجرایی و فرمانداران انجام شده، هیئت‌های اجرایی به این نظر رسیدند که در برخی از حوزه‌ها شاهد کاهش شعب اخذ رأی باشیم که در مجموع کمتر از دوهزار شعبه نسبت به دور قبل از شعب انتخاباتی کاسته شد.

اسلامی افزود: براین اساس ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه درمرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۵ استان و ۲۲ حوزه انتخابیه وجود خواهند داشت. لازم به ذکر است کاهش شعب اخذ رأی در تمامی انتخابات گذشته که شاهد دور دوم بودند، معمول بوده است.

وی تصریح کرد: در شعبی که انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود رأی گیری با تعرفه دستی انجام نخواهد شدو صندوق الکترونیکی درحکم تعرفه خواهد بود. با این وجود در راستای پیش بینی موارد غیرمترقبه تعرفه‌های دستی درتمامی شعب از جمله شعب اخذ رأی الکترونیکی بارگذاری می‌شوند. همچنین ارسال ملزومات شعب تا پایان هفته جاری به اتمام خواهد رسید.

زمان برگزاری انتخابات

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: براساس قانون، مرحله اول و دوم انتخابات تفاوتی درساعات برگزاری ندارد. اخذ رأی رأس ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه جاری شروع می‌شود و به مدت ۱۰ ساعت ادامه خواهد داشت. زمان اخذ رأی با تشخیص ستاد انتخابات و وزیر محترم کشور قابل تمدید است که دراین صورت توسط ستاد انتخابات کشور اطلاع رسانی خواهد شد.

چهار مؤلفه راهبردی انتخابات

محسن اسلامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال ۱۴۰۲ درباره چهار مؤلفه راهبردی انتخابات (امنیت - رقابت - سلامت و مشارکت) عنوان کرد: هم ستاد انتخابات و هم وزارت کشور به طور کلی یک برنامه ریزی اصولی در تحقق این چهار راهبرد داشته‌اند و باید عنوان کرد مجموعه ارکان کشور در تحقق این چهار راهبرد به وزارت کشور کمک کردند. وزارت کشور به عنوان متولی و برگزار کننده انتخابات توانست در تمامی شاخص‌های چهارگانه کارنامه مطلوبی را برجای بگذارد.

وی افزود: در بحث امنیت رسانه‌های داخلی و بین المللی شاهد بودند که هیچ گونه چالش امنیتی را در دور اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری شاهد نبودیم. این امر نشان دهنده همکاری مجموعه ارکان امنیتی کل کشور با وزارت کشور بود.

اسلامی گفت: ناظران شورای نگهبان صحت انتخابات را درحوزه های مختلف مورد تأیید قرار دادند و روند بسیار سالم و سلامت انتخابات مورد تأیید قرار گرفت. در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیش از ۷۰ درصد داوطلبان توسط شورای محترم نگهبان تأیید شدند که توانست فضای رقابتی را برای حضور تمامی گروه‌ها و سلایق سیاسی پدید آورد. این امر در خروجی انتخابات یعنی نمایندگان منتخب مردم نیز قابل مشاهده است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور اظهارداشت: در مورد مشارکت هم می‌توان عنوان کرد با توجه به حضور بیش از ۲۵ میلیون نفر از واجدین شرایط که رقمی بیش از مشارکت کنندگان سال ۱۳۹۸ بود نمره قابل قبولی را باید برای مؤلفه مشارکت در انتخابات مرحله اول در سراسر کشور در نظر گرفت. بنابراین ما شاهد بودیم با توفیق الهی هر چهار مؤلفه تحقق یافته است و امیدواریم که در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز این مؤلفه‌ها محقق شوند.

اعلام نتایج انتخابات

اسلامی با اشاره به تجربه مرحله اول انتخابات درحوزه های انتخاباتی الکترونیکی اظهار کرد: حدود یک ساعت پس از اتمام رأی گیری ما قادر به اعلام نتایج خواهیم بود. در تهران نیز با توجه به رقابت ۳۲ نامزد، انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد و خروجی صندوق‌های الکترونیکی سریع خواهد بود. خروجی این صندوق‌ها در اختیار نماینده فرماندار و نماینده هیئت نظارت (تأیید ناظر و مجری) قرار می‌گیرد و وارد دستگاه احراز می‌شود و پس از آن داده‌های دستگاه در ستاد انتخابات کشور قابل رؤیت است. از این رو فرایندهای انتخابات و اخذ رأی طولانی نخواهد بود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: قابل پیش بینی است که تا ابتدای روز شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه پس از پایان اخذ رأی گیری، نتایج انتخابات مرحله دوم مجلس در ۱۵ استان با تأیید هیئت نظارت برسد و به طور رسمی اعلام شود.

تبلیغات

دبیر ستاد انتخابات کشور عنوان کرد نامزدان باید توجه داشته باشند که در این مرحله نیز شامل قوانین تبلیغات انتخاباتی خواهند بود.

اسلامی افزود: بر این اساس مانند مرحله پیشین سامانه شفافیت برقرار است و منابع دریافتی و هزینه‌های نامزدان باید در سامانه ثبت شوند. بر همین اساس پیامک‌هایی از ستاد انتخابات کشور برای ۹۰ نامزد انتخاباتی دور دوم ارسال شده است. همچنین بر اساس مذاکراتی که با صدا و سیما انجام شده مناظره‌های انتخاباتی در استان‌های مختلف پوشش داده می‌شود.

وی تصریح کرد: بازه تبلیغات از ساعت صفر بامداد ۱۳ اردیبهشت ماه جاری شروع می‌شود و تا ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

واجدین شرایط

محسن اسلامی در مورد واجدین شرایط شرکت در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: واجدین شرایطی که درحوزه انتخاباتی که به مرحله دوم کشیده شده است؛ اگر درمرحله اول انتخابات شرکت کرده باشند فقط می‌توانند در همان حوزه رأی دهند. اما افرادی که در مرحله اول انتخابات رأی نداده‌اند می‌توانند درهر کدام از حوزه‌های ۲۲ گانه شرکت نمایند.

وی افزود: بازه سنی برای شرکت در انتخابات ۱۸ سال است و بنابراین افراد متولد پیش ۱۳۸۵/۲/۲۱ می‌توانند در انتخابات روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه شرکت نمایند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور همچنین گفت: تشخیص اینکه افراد در مرحله اول در چه حوزه‌ای رأی داده‌اند از طریق دستگاه احراز هویت و سیستم‌های موجود در شعب اخذ رأی انجام می‌گیرد.

اجلاسیه‌های مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری

دبیر ستاد انتخابات کشور با تاکید بر اجرای دقیق زمان بندی مراحل مختلف انتخابات، تاکید کرد: وزارت کشور اهتمام ویژه دارد تا انشا الله ملت شریف ایران اسلامی شاهد برگزاری اجلاسیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روز اول خرداد ماه و برگزاری اجلاسیه دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز هفتم خرداد ماه امسال باشند.

کد خبر 748789

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تایید شد
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • تایید لایحه دوفوریتی تمدیدمهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد