Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی مدیر جهاد کشاورزی پلدشت گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۱۵ تن هندوانه کوهی از طبیعت بکر پلدشت برداشته شود.

سلیم زاده در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه برداشت هندوانه کوهی در این شهرستان آغاز شده است، افزود: هندوانه کوهی از جمله گیاهان دارویی که در این موقع از سال در طبیعت پلدشت برداشت می شود که  خاصیت و مزیت دارویی و غذایی این محصول باعث شده است تا مردم در این موقع از سال به دل طبیعت زده و به برداشت این گیاه خود رو و طبیعی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با تاکید بر اینکه مردم برای تهیه چاشنی های غذایی از جمله ترشی از آن استفاده می‌کنند، افزود: میوه‌های رسیده آن نیز به صورت تازه مصرف می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی پلدشت با تاکید بر اینکه این شهرستان یکی از قطب‌های مهم رویش گیاه دارویی هندوانه کوهی در سطح آذربایجان غربی است، افزود: امسال نیز پیش‌بینی می‌شود از سطح طبیعت شهرستان نزدیک به ۱۵ تن از این برداشت شود.

به گفته وی برداشت این محصول از اوایل تیر ماه شروع می شود و تا اواخر شهریور ماه ادامه می یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها هندوانه کوهی هندوانه کوهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۵۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش۱۰ درصدی کشت گل محمدی در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سطح زیر کشت گل محمدی این استان به دلیل خشکسالی و افت چاه‌های آبیاری حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است. محمد میری گفت: سطح زیر کشت گل محمدی در خراسان رضوی از هزار و ۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود یک هزار و ۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.   او با بیان اینکه برداشت گل از اواسط اردیبهشت ماه جاری در مناطق گرمسیر به ترتیب تا سایر مناطق آغاز می‌شود، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲ هزار و ۸۰۰ تن گل محمدی‌تر در استان برداشت شود.   معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: اکنون در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.   میری با بیان اینکه میزان اشتغالزایی در طول دوره برداشت گل محمدی حدود ۴۲۰ هزار نفر روز است، افزود: امسال تولید گل محمدی در خراسان رضوی، ۲ هزار و ۸۰۰ تن پیش‌بینی شده است.    

دیگر خبرها

  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود
  • رتبه نخست شهرستان پلدشت در نرخ رشد جمعیت
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • پیش‌بینی برداشت بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم آبی در خراسان رضوی
  • کاهش۱۰ درصدی کشت گل محمدی در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • آغاز عملیات حفر چاه عمیق زمین چمن فوتبال شهرستان پلدشت 
  • تجلیل امام جمعه شهرستان تکاب از معلمین پر تلاش مدرسه رضوان شهرستان تکاب
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ تُن گل محمدی در خراسان رضوی
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!