Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-01@12:22:41 GMT

۱۲ کشور خواهان واکسن "کوو ایران برکت"

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۷۶۲۸۱

۱۲ کشور خواهان واکسن 'کوو ایران برکت'

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، حسن جلیلی، مدیرطرح تولید واکسن برکت در گفتگو با برنامه "تیتر امشب" شبکه خبر با بیان اینکه ۲۰ میلیون دُز واکسن کوو ایران برکت تا شهریور تولید خواهد شد، گفت: هم‌اکنون یک تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار دُز واکسن کوو ایران برکت در هفته تولید می‌شود که در آینده به ۲ تا ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون دُز در هفته افزایش پیدا خواهد کرد.
وی افزود: افرادی که در مراحل اول و دوم مطالعه بالینی واکسن دریافت کرده بودند، در برابر گونه انگلیسی و آفریقایی ایمنی خوبی دارند.
مدیرطرح تولید واکسن برکت بیان کرد: هم‌اکنون ۱۲ کشور خواهان واکسن "کوو ایران برکت" هستند و در زمینه صادرات باید منتظر سیاست‌های وزارت بهداشت باشیم.

ضرورت خودکفایی در تولید واکسن
حسن ابوالقاسمی مجری طرح واکسن نورا گفت: از دو سال گذشته که ویروس کرونا در کشور شیوع پیدا کرد دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان بقیه‌الله (عج) یکی از بزرگترین مراکز درمانی بود که خدمات پزشکی را به بیماران کرونایی آغاز کرد.
وی با بیان اینکه از همان زمان بخش تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) فعال شد، افزود: از اسفند سال ۹۸ مطالعات اولیه در خصوص واکسن کرونا آغاز و تابستان ۹۹ مطالعات در این زمینه تکمیل شد و هفته گذشته توانستیم مجوز کمیته اخلاق بالینی را دریافت کرده و فاز یک مطالعه بالینی را آغاز کنیم.
مجری طرح واکسن نورا با بیان اینکه واکسن نورا هم مانند سایر واکسن‌ها باید ۳ فاز را طی کند، گفت: در شرایطی قرار داریم که رسیدن به واکسن موضوع مهمی است و امیدواریم با موافقت کمیته اخلاق بتوانیم فاز ۲ و ۳ را ادغام کنیم.
ابوالقاسمی با اشاره به ویژگی‌های واکسن جدید ایرانی کرونا بیان کرد: ۲۰ سال است که در ایران روی فرآورده‌های بیولوژیکی کار می‌شود و واکسن هم یکی از همین فرآورده‌هاست و خودکفایی در این موضوع امری مهم است.
کارآزمایی بالینی فاز ۳ واکسن کرونای ایران و کوبا
مصطفوی، مدیرطرح واکسن کرونای مشترک کوبا و انستیتو پاستور ایران گفت: واکسن کرونای انستیتو پاستور ایران در فاز سوم کارآزمایی بالینی با جمعیت حدود ۲۴ هزار نفر در ۸ شهر در حال انجام است و نتایج آن به خوبی پیش رفته است.

ورود واکسن "رازی کوو پارس" به چرخه واکسیناسیون عمومی؛ به‌زودی
اسحاقی، رئیس موسسه تحقیقات واکسن رازی گفت: واکسن رازی کوو پارس فاز یک را با موفقیت طی کرده و اکنون در فاز ۲ قرار داریم و پیش بینی می‌کنیم تا ۳ هفته دیگر مجوز ورود به واکسیناسیون عمومی را خواهیم گرفت.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: حسن جلیلی صادرات واکسن کوو ایران برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۶۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور

محسن خجسته‌مهر، مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است، بیان کرد: به‌دلیل اینکه شرکت‌های پتروشیمی نیازمند تأمین خوراک خودشان هستند و از طرفی درآمد مستمر دارند، تصمیم گرفتیم برای توسعه ۱۶ مخزن گازی به ارزش ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار با شرکت‌های پتروشیمی تفاهم‌نامه امضا کنیم.

وی ادامه داد: با امضای این تفاهم‌نامه‌ها درعمل کار مطالعات ۱۶ مخزن گازی آغاز و در حداقل زمان ممکن پیشنهاد فنی و اقتصادی این هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید بررسی می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه هم‌اکنون مذاکراتی را درباره بعضی از بند‌های مندرج در قرارداد‌ها آغاز کرده‌ایم، بیان کرد: با اجرای این قراردادها، در مجموع روزانه حدود ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه می‌شود.

خجسته‌مهر گفت: این اتفاق گامی مهم برای شرکت‌های پتروشیمی است تا افزون بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های خالی خود، در خلال برنامه هفتم توسعه که قرار است حدود ۳۰ میلیون تن به ظرفیت آنها اضافه شود، با تأمین خوراک خوشان این توسعه را محقق کنند.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده مردم جزو سهام‌داران خرد و کلان این واحد‌های پتروشیمی هستند، افزود: شرکت ملی نفت ایران نخستین گام را برای اجرای شعار سال و فرمایش‌های مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۳ برداشته است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه پارسال در این شرکت حدود ۱۳ میلیارد دلار قرارداد امضا شد که سرمایه‌گذاران آنها بانک‌ها بودند، تصریح کرد: با این دو گام اقدام‌هایی منحصربه‌فرد در مسیر سرمایه‌گذاری بخش‌های خصوصی رقم خورد.

معاون وزیر نفت گفت: بر اساس آمار بانک مرکزی، نفت و گاز در رشد اقتصادی کشور بیشترین سهم را دارد، همچنین در دو سال اخیر رشد ۶۰ درصدی در تولید نفت کشور رخ داده که این دستاورد حاصل برنامه‌ریزی در دولت سیزدهم در بخش نفت بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به اینکه در اجرای طرح بزرگ و ملی فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی چهار قرارداد امضا شد، بیان کرد: با اجرای کامل این طرح از افت تولید روزانه حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب گاز در پارس جنوبی جلوگیری می‌شود.

وی  گفت: ظرفیت سرمایه‌گذاری این قرارداد‌ها حدود ۲۰ میلیارد دلار است و با امضای این قرارداد‌ها درعمل کار فشارافزایی را در پارس جنوبی آغاز کرده‌ایم. مهم‌ترین تجهیزات موردنیاز اجرای این طرح، تأمین توربوکمپرسور و سکو‌های فشارافزایی است و با توجه به توانی که در داخل کشور وجود دارد، در آینده‌ای نزدیک بعضی از قرارداد‌های جانبی مربوط به ساخت توربوکمپرسور و سکو‌های فشارافزایی امضا می‌شوند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در ادامه با بیان اینکه طرح ملی فشارافزایی پارس جنوبی هفت قطب دارد، ادامه داد: با رقابتی که بین بخش خارجی و داخلی به وجود آمده، هر بخش بتواند سریع‌تر توربوکمپرسور و سکو‌های فشارافزایی را بسازد، عملیات نصب نخستین قطب زودتر آغاز می‌شود.

خجسته‌مهر با بیان اینکه اگر یک واحد پتروشیمی نیاز به تخصیص خوراک داشته باشد در قرارداد دیده می‌شود، گفت: هم‌اکنون در نسل سوم قرارداد‌های بالادستی هستیم و در آینده قرارداد‌ها بهبود می‌یابند. همان‌طور که الگوی تازه قرارداد‌های نفتی نسبت به قرارداد‌های پیشین تغییر‌هایی داشته است و این تغییر‌ها جذابیت بیشتری برای بخش خصوصی دارد، در دولت سیزدهم به نسبت دولت‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بیشترین حضور بخش خصوصی در کسب‌وکار شرکت ملی نفت ایران دیده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه از همه ظرفیت بخش داخلی بهره می‌گیریم، بیان کرد: سازندگان ایرانی توانسته‌اند بیشتر کالا و تجهیزات اساسی را که زمانی از خارج کشور تأمین می‌شد، با تلاش و کوشش و دانش فنی بسازند. برای نمونه هم‌اکنون برای شیرین‌سازی گاز، از توربوکمپرسور‌های داخلی در سایز‌های مختلف و توان متفاوت استفاده می‌کنیم. با توجه به ظرفیت شرکت‌های داخلی این فرصت به آنها داده شده است و باید به بخش خصوصی و سازندگان داخلی میدان بدهیم، زیرا آنها قادرند بعضی از نیاز‌های ما را تأمین کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه هفت میدان نفتی شادگان، کوپال، آبان، پایدار غرب، دال‌پری، پایدار شرق و چشمه‌خوش سرمایه‌گذار خارجی دارند، گفت: الگوی تازه قرارداد‌های نفتی بدون واگذاری حق مالکیت و حاکمیت امضا و فقط سرمایه‌گذاری و خرید خدمت از سوی شرکت ملی نفت ایران انجام می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • آگاهی دانشجویان آمریکایی از استکبار جهانی به برکت انقلاب اسلامی
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • ایران هیچ عقب گردی در حوزه اقتصاد و تولید نداشته است
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شد
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور