Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر‌های قرمز کرونا از جنوب به سمت مرکز کشور در حال گسترش هستند و این زنگ خطری است برای بروز موج پنجم بیماری. آن هم در زمانی که شاهد شناسایی مواردی از ابتلا به جهش‌های هندی و آفریقای جنوبی در برخی مناطق جنوبی کشور هستیم.

خبرگزاری میزان - ایسنا نوشت: در حال حاضر در جهان ۱۸۱ میلیون و ۱۸۶ هزار و ۱۷ مورد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ شناسایی شده است که از این تعداد ۱۶۵ میلیون و ۷۷۲ هزار و ۲۳۹ نفر بهبود یافته اند، اما متاسفانه سه میلیون و ۹۲۵ هزار و ۲۲۷ نفر جان شان را از دست داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال در کشورمان نیز تاکنون سه میلیون و ۱۶۷ هزار و ۷۴۱ نفر به بیماری کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد دو میلیون و ۸۳۵ هزار و ۶۳۳ نفر از بیماران بهبود یافته و ۸۳ هزار و ۸۴۵ نفر از هموطنان مان به دلیل کرونا جان باخته اند.

در حال حاضر به گفته وزارت بهداشتی ها، در هفته گذشته شاهد تداوم روند افزایشی در موارد سرپایی مثبت کرونا بوده‌ایم و تعداد بیماران سرپایی مثبت در کشور نسبت به هفته قبل‌تر حدود ۴ درصد افزایش داشته است. در استان‌های جنوبی کشور به ویژه ۵ استان بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد شاهد افزایش روند بیماری هستیم.

البته به گفته دکتر علیرضا رییسی- سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، باید توجه کرد که فصل گرما و از طرفی ویروس‌های جهش‌یافته‌ای که وجود دارند، قطعا می‌تواند برای شیوع بیماری موثر باشند؛ بنابراین راه مشخص پیشگیری از افزایش بیماری؛ اولا رعایت پروتکل‌هاست و دوما انجام واکسیناسیون برای گروه‌های سالمند و گروه‌هایی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند.

باید توجه کرد که طبق آخرین آمار‌های وزارت بهداشت، تا کنون ۴ میلیون و ۴۲۰ هزار و ۲۴۳ نفر دُز اول واکسن کرونا و یک میلیون و ۲۸۸ هزار و ۷۷۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۵ میلیون و ۷۰۹ هزار و ۲۰ دُز رسید.

در عین حال در حال حاضر در کشور ۳۲ شهر قرمز، ۱۷۴ شهر نارنجی و ۲۴۲ شهر زرد وجود دارد.

گسترش شهر‌های قرمز کرونا از جنوب به مرکز کشور

در عین حال باید توجه کرد که در حال حاضر بر اساس اعلام وزارت بهداشت، شاهد گسترش شهر‌های قرمز کرونا از جنوب به مرکز کشور هستیم. به طوری که شهرستان مهران در استان ایلام، شهر‌های تنگستان، دشتستان، دشتی، دیر، عسلویه و کنگان در استان بوشهر، شهر‌های دماوند و فیروزکوه در استان تهران، شهر‌های ایرانشهر، خاش، زابل و زاهدان در استان سیستان و بلوچستان، شهر‌های گراش، لارستان و لامرد در فارس، شهر‌های بم، رودبار جنوب، قلعه گنج، کرمان و منوجان در استان کرمان، شهر‌های بستک، بندرلنگه، بندرعباس، پارسیان، جاسک، حاجی آباد، خمیر، رودان، قشم و میناب در استان هرمزگان و شهرستان یزد در استان یزد در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت تعداد موارد مثبت سرپایی شناسایی شده در کشور در هفته اخیر یعنی ۲۸ خرداد ماه تا ۳ تیر ماه ۱۴۰۰، بالغ بر ۶۱۲۹۳ نفر بوده است. همچنین تعداد موارد بستری جدید در کشور طی این مدت ۸۴۱۰ نفر و تعداد موارد فوتی‌های جدید ۸۵۴ نفر بوده است.

بر این اساس در کشور کاهش ناچیز در تعداد بستری شدگان بیماری (کمتر از نیم درصد)، کاهش ۸.۲ درصدی در تعداد فوت شدگان بیماری و افزایش ۴ درصدی در تعداد بیماران سرپایی مثبت را نسبت به هفته ماقبل شاهد هستیم.

تهران

در تهران نیز در هفته اخیر یعنی از ۲۸ خرداد ماه تا ۳ تیر ماه ۱۴۰۰، تعداد موارد مثبت سرپایی شناسایی شده بالغ بر ۵۹۹۳ نفر، تعداد موارد بستری جدید ۱۶۰۱ و تعداد فوتی‌های جدید طی این مدت ۱۲۰ نفر بوده است.

بر این اساس در تهران شاهد کاهش ۱۰.۵ درصدی در تعداد بیماران بستری، کاهش ۳۲ درصدی در تعداد بیماران فوت شده و افزایش ۸.۷ درصدی در بیماران سرپایی هستیم.

همچنین در استان تهران در هفته اخیر موارد بستری و فوت استان کاهش یافته، اما بروز موارد بستری از متوسط کشوری بالاتر و مرگ و میر از متوسط کشوری کمتر شده است.

البرز

روند بستری و فوت استان در هفته اخیر افزایش یافته است و بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر از متوسط کشور فاصله بیشتری گرفته است.

ایلام

در استان ایلام تداوم روند افزایش بستری وجود دارد، اما کاهش موارد فوت استان مشاهده می‌شود. در این هفته میزان بروز موارد بستری از متوسط کشوری بیشتر و میزان مرگ و میر از متوسط کشور کمتر است.

کرمان

در استان کرمان در هفته اخیر، تداوم افزایش بارز روند بستری دیده می‌شود و موارد فوت افزایش یافته است. بروز موارد بستری همچنان از متوسط کشوری بیشتر است و مرگ و میر استان هم از متوسط کشوری بیشتر شده است.

هرمزگان

موارد بستری استان اندکی کاهش یافته، اما موارد فوت ثابت مانده است. بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر با فاصله زیاد از متوسط کشور بیشتر است. حدود دو برابر متوسط کشور.

بوشهر

روند افزایش موارد بستری تا حدی متوقف شده که امید است این وضعیت تداوم یافته یا سیر نزولی پیدا کند. اما فوت افزایش یافته است. میزان بروز موارد بستری از متوسط کشور بیشتر و میزان مرگ و میر همچنان از متوسط کشوری بیشتر است.

یزد

در هفته اخیر روند افزایش موارد بستری استان برای سومین هفته متوالی تداوم یافته و فوت نیز افزایش یافته است. میزان موارد بستری از حد متوسط کشور بیشتر شده و میزان مرگ و میر از متوسط کشور بیشتر شده است.

خوزستان

موارد بستری در این هفته کاهش یافته و موارد فوت استان نیز کاهش یافته است. اما بروز موارد بستری و مرگ و میر استان همچنان از متوسط کشوری بالاتر است.

سیستان و بلوچستان

در هفته اخیر روند افزایش موارد بستری و فوت تداوم یافته است. بروز موارد بستری در این استان برای اولین بار بعد از یکسال به متوسط کشور صعود کرده است و مورتالیتی استان از متوسط کشور فاصله بیشتری گرفته است.

فارس

در این هفته تداوم افزایش موارد بستری و کاهش موارد فوت استان مشاهده می‌شود. میزان بروز موارد بستری از متوسط کشوری کمتر است، اما میزان مورتالیتی اندکی از متوسط کشور بالاتر رفته است.

بیشتر بخوانید: هند از روسیه ۱۰۰ میلیون واکسن کرونا خریداری می‌کند

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: ویروس کرونا اخبارسلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا بروز موارد بستری از متوسط کشور مرگ و میر از متوسط کشور متوسط کشوری بیشتر افزایش موارد بستری متوسط کشور بیشتر افزایش یافته میزان مرگ و میر درصدی در تعداد تعداد بیماران موارد بستری هفته اخیر روند افزایش تعداد موارد حال حاضر کاهش یافته قرمز کرونا فوت استان موارد فوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۷۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرونشست دومتری منطقه جنوب غرب کشور طی ۹ سال

علی بیت الهی رئیس مرکز زمین شناسی مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه براساس اطلاعات برگرفته شده از سایت COMET (دانشگاه Leeds)، یکی از زون های با مقادیر بسیار بالای فرونشست زمین در ایران، محدوده رفسنجان است گفت:  گستره ای در 60 کیلومتری شمال غرب آن( حوالی بهرمان) یکی از نقاط مهم فرونشستی این زون است که نمودار سری زمانی 9 ساله آن در شکل نشان داده شده است.

وی افزود: بیش از 2000 میلی متر( بیش از 2 متر) فرونشست زمین در بازه زمانی 9 ساله در این ناحیه رخ داده است که عدد حیرت انگیزی است.

او توضیح داد: طبق بررسی های صورت گرفته  به نمودار وشیب خط آن، معرف عدم تغییر روند فرونشست زمین در 10 سال اخیر و بیانگر استمرار فرونشست زمین طبق روال پیشین است.

بیت اللهی اظهار کرد: با فرونشست زمین، آبرفت متراکم شده و توانائی جذب و انتقال آب را از دست می دهد. این امر به کشاورزی، باغداری و از همه مهمتر به  محیط زیست منطقه لطمه جدی وارد می سازد.

او گفت: تاکید می شود که فرصت برای اقدامات کاهش خطر فرونشست زمین در کل کشور به سرعت از دست می رود و ضرورت دارد تا مقررات ملی فرونشست زمین در کشور تدوین و ابلاغ و لازم الاجرا شود‌

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • فرونشست دومتری منطقه جنوب غرب کشور طی ۹ سال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • گرد و غبار آسمان شهرهای جنوب آذربایجان‌غربی را فرا گرفت
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • پلمب یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله