Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان با تاکید بر اینکه کشور در آستانه فروپاشی قرار دارد خواستار تشکیل دولتی برای اصلاح ساختار اقتصادی و بانکی شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری العهد، حاج «محمد رعد» رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان در سخنانی درباره بحران سیاسی این کشور اظهار داشت که حزب‌الله و طرفداران مقاومت مشتاق تشکیل دولتی هستند که ساختار دولت و نظام اقتصادی و بانکی را اصلاح کرده و با توانایی کامل در برابر چالش‌های کشور بایستد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درخواست حزب‌الله برای تشکیل دولت نجات

این نماینده حزب‌الله خطاب به لبنانی‌ها گفت، شما مردم اهل راه‌حل هستید و به دنبال ایجاد مشکل نیستید. کسانی که برای کشور مشکل ایجاد می‌کنند طرف‌هایی هستند که در حالیکه صف‌های اتومبیل را جلوی پمپ بنزین‌ها مشاهده می‌کنند و در حالی که داروخانه‌ها و انبارها و بیمارستان‌ها از دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران خالی شده باز هم با یکدیگر مشاجره می‌کنند و حاضر نیستند از مطالبات خود کوتاه بیایند.

وی افزود، هیچ کس انتظار ندارد دولت فرشتگان نجات در لبنان تشکیل شود و دولت آینده نیز چالش‌هایی خواهد داشت؛ اما این دولت نباید خواسته‌های ساده مردم را پیچیده کند. از طرف‌های مربوطه برای تشکیل دولت باید بپرسیم که درباره چه چیزی مشاجره می‌کنند و چرا با یکدیگر به توافق نمی‌رسند.

محمد رعد تاکید کرد، از برخی طرف‌ها می‌خواهیم تا دروغ گفتن به لبنانی‌ها را با این مضمون که می‌گویند تنها مشکل و مانع تشکیل دولت اختلاف در نامگذاری دو وزیر است تمام کنند. در این میان کسانی وجود دارند که نمی‌خواهند تشکیل دولت بدهند و محافل سیاسی این طرف‌ها را می شناسند. این افراد به دنبال این هستند که در این مرحله جنگ انتخابات پارلمانی را آغاز کنند، در حالی که می‌دانند حدود 10 ماه تا زمان برگزاری این انتخابات باقی مانده است.

رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان تصریح کرد، به نظر می‌رسد که این افراد مشکلی با گرسنگی مردم و ورشکستگی کشور و تحقیر لبنان در برابر جامعه جهانی ندارند و درحالی که مدعی تلاش برای تشکیل دولت هستند برای انتخابات پارلمانی برنامه‌ریزی می‌کنند.

محمد رعد تاکید کرد که میثاق‌های ریاست جمهوری می‌روند و نمایندگان و اعضای پارلمان نیز رفتنی هستند؛ اما ملت و فرزندان لبنان باقی می‌مانند. بنابراین مقامات باید در این مرحله به کشور اهمیت بدهند و برای تشکیل دولت عجله کنند، زیرا دولت و تشکیل آن دروازه رسیدگی به مشکلات و بحران‌هاست.

وی اظهار داشت، اکنون مشکلاتی در کشور وجود دارد که برای مقابله با آن‌ها به یک دولت قدرتمند نیاز داریم . اگر قدرت و مرکزیت کشور تضعیف شود هرج و مرج ایجاد شده و گروه‌های مافیا قدرت بیشتری نسبت به مسئولان پیدا می‌کنند و در این شرایط فساد و غارتگری نیز بیشتر می‌شود.

بحران اقتصادی و امنیتی لبنان، عوامل و اهداف پشت پردهکُماندوهای اسرائیلی حریف چوپان لبنانی هم نشدندلبنان در بحران و حریری در ترکیه/ آرامش به خیابان‌های طرابلس بازگشت

نماینده حزب‌الله در پایان تاکید کرد که ما به دلیل این همه بحران‌های پیچیده که در کشور وجود دارد بسیار متاسف و ناراحتیم و از همه شما می‌خواهیم برای تشکیل دولتی که دروازه ورود به برگزاری انتخابات پارلمانی است تلاش کنید و بدانید که اگر دولت اکنون تشکیل نشود هیچ کس نمی‌تواند تشکیل آن را در مرحله آینده تضمین کند.

تشکیل دولت در دوره کوتاه منتفی است

از سوی دیگر منابع وابسته به کاخ ریاست جمهوری لبنان اخباری که درباره احتمال توافق برای تشکیل دولت در روزهای آینده بعد از دیدار «سعد حریری» نخست وزیر مکلف پس از بازگشت از خارج با «میشل عون» رئیس جمهوری لبنان منتشر شده را تکذیب کردند.

این منابع اشاره کردند که طرف‌های مربوطه برای تشکیل دولت به سرانجام رسیدن این پرونده در دوره کوتاه را منتفی می‌دانند، این در حالی است که کشور در آستانه فروپاشی قرار دارد اما طرف‌های مربوطه در تلاش برای شکست دادن یکدیگر هستند.

منابع آگاه گزارش دادند که احتمالا سعد حریری طی ساعات آینده از پاریس و آنکارا برمی‌گردد ؛ اما هیچ فرقی هم ندارد چرا که همان مواضع قبلی خود را تکرار خواهد کرد. در واقع حریری قبل از برگزاری جلسه با «نبیه بری» رئیس پارلمان هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد و بارها تاکید کرده که ابتکار عمل هنوز در دست رئیس پارلمان است.

سفر هیئت روسی به لبنان

منابع لبنانی همچنین گزارش دادند که امروز یک هیئت روسی برای ارائه پیشنهاداتی درباره پرونده برق و نفت و بنادر بیروت و طرابلس به لبنان سفر می‌کند.

 بُزدزدی صهیونیست‌ها در مرز با لبنان

منابع لبنانی همچنین در یک زمینه دیگر اعلام کردند که عناصر دشمن صهیونیستی روز گذشته بعد از این که نتوانستند«حسن زهره» چوپان لبنانی را بازداشت کنند 350 راس بز را در منطقه «الشحل» در شبعا دزدیدند.

اوایل ژانویه سال جاری میلادی نظامیان صهیونیست حسن زهره، چوپان لبنانی را به اتهام عبور عامدانه از مرزها ربوده و بازداشت کردند. به دنبال آن لبنان علیه رژیم صهیونیستی در سازمان ملل شکایت کرد و این چوپان لبنانی پس از 3 روز آزاد شد.

این نخستین بار نیست که صهیونیست‌ها با تجاوز به مرزهای لبنان معیشت مردم این مناطق را هدف می‌گیرند.

چند ماه قبل نیز نظامیان رژیم صهیونیستی با تجاوز به مرزهای لبنان 7 راس گاو فربه را در نزدیکی رودخانه «الوزانی» واقع در جنوب لبنان به سرقت بردند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد برای تشکیل دولت چوپان لبنانی حزب الله طرف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۷۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه گفت: پیش بینی می‌شود تا دو ماه آینده بالای ۸۸ درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کامبیز میرکریمی عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه با بیان اینکه موافقت نامه‌های تجارت آزاد کشورهای دنیا با همسایگان، دسترسی صادرکنندگان به بازار را تسهیل می‌کند اظهار کرد: مهم ترین اصلی که ما از آن غافل بودیم انعقاد موافقت نامه‌هایی است که دسترسی به بازار را برای صاحبان کسب و کار کشور تسهیل می‌کند.

وی افزود: مهم ترین قدمی که اخیراً برداشته شده امضای موافقت نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا متشکل از کشورهای روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان و ارمنستان است. صادرات ما تا سال 1397 در حد 260 میلیون دلار بود اما بلافاصله با اجرای آن در سال 1398 صادرات کشورمان به بالای 400 میلیون دلار جهش پیدا کرد. صادرات ما حتی در زمانی که به خاطر اپیدمی کرونا، گمرکات بسته بود از 500 میلیون دلار هم عبور کرد و الان به 1 میلیارد دلار رسیده و تازه این شروع کار است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه ادامه داد: تجارت آزاد هنوز کامل نشده و فقط تعرفه‌های ترجیحی با 50 درصد و 75 درصد تخفیف اعمال شده و لیست‌ها برای تعرفه صفر مبادله شده است. پیش بینی می‌شود تا دو ماه آینده در پارلمان‌های تمام اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصویب شود و بالای 88 درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند و این موضوع، رقابت پذیری کالای ایرانی در برابر رقبای چینی و هندی و دیگر کشورها را به شدت افزایش می‌دهد.

میرکریمی با بیان اینکه موانع تجارت شرکت‌ها برطرف شدند و باید در حوزه شناختی و بازاریابی کار کنیم گفت: ما تا شش سال قبل در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری زیرساخت نداشتیم اما الان دائماً کشتی‌ها و کامیون‌های جدید اضافه می‌شوند و خط راه آهن منطقه شوروی سابق از مرز ایران عبور کرده است.

وی افزود: در حال حاضر شرق دریای خزر در محدوده پنج جمهوری آسیای میانه بروکراسی جدی دارد و جهش صادرات و واردات نشان می‌دهد هرچقدر سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت لجستیک انجام شود باز هم کم است. ما هنوز هم صف کامیون‌ها را داریم و از دولت تقاضا کردیم حمایت‌ها و تسهیلات خود را از این بخش ادامه دهد.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه بیان کرد: هم اکنون رابطه بانکی بین ایران و روسیه وجود دارد اما بخشی از ظرفیت بانکی بین دو کشور بلااستفاده مانده که به دو نرخی بودن ارز در کشور ما و روسیه برمی گردد.

میرکریمی درمورد تنوع کالاهای صادراتی ایران به روسیه گفت: مواد غذایی و لبنی، کالاهای لوکس مانند فرش ماشینی و پسته، محصولات نساجی و صنایع پلاستیک و صنایع پایین دست پتروشیمی بازار خوبی در روسیه پیدا کرده همچنین توربین‌های گازی و کاتالیست نیز متقاضی دارد و فقط یک بازاریابی اساسی لازم است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه در پایان این برنامه، جذب توریست‌های تجاری را در رونق اقتصاد کشور به شدت موثر خواند و گفت: توریست‌های تجاری یک نوع سفیران اقتصادی برای کشور محسوب می‌شوند که می‌توانند اتفاقات تجاری مهمی را رقم بزنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • لبنان پیشگام اولین اعتراضات دانشجویی ضداسرائیلی در جهان عرب
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • مرکز عملیات هوشمند و فعال اقتصادی در کشور تشکیل شود
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • احزاب لبنانی در انتخاب رییس‌جمهور کشورشان تفاهم و تسریع کنند
  • تاکید امیر عبداللهیان بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس‌جمهور
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود