Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی به مناسبت سی و چهارمین سالگرد حمله شیمیایی به شهر سردشت، پیام ویدئویی صادر کرد.

به گزارش سفارت ایران در هلند، فرناندو آریاس مدیرکل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی در این پیام خود با اشاره به اینکه ۲۸ ژوئن در سازمان منع سلاح‌های شیمیایی روز رسمی بزرگداشت قربانیان حمله شیمیایی به سردشت است، خاطرنشان ساخت: "من در ایران و لاهه در کنار این قربانیان بوده‌ و با درد و احساسات آنها همدردی کرده‌ام و مایلم از طرف سازمان منع سلاح‌های شیمیایی عمیق‌ترین همدردی و همبستگی خود را با مردم سردشت ابراز کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

فرناندو آریاس با بیان اینکه "نفرت جهانی نسبت به حملات شیمیایی، به امضای کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی توسط جمع کثیری از کشورهای جهان در سال ۱۹۹۳ کمک شایانی کرد"، افزود: "این سالگرد غم‌انگیز، فرصت مهمی است تا جامعه بین‌المللی برای محکومیت مشترک سلاح‌های شیمیایی مجدداً متحد شود. "

دبیرکل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی ضمن یادآوری اینکه: "تا به امروز ۱۹۳ کشور عضو کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی هستند و بیش از ۹۸ درصد از جمعیت جهان تحت حمایت این کنوانسیون زندگی می‌کنند. " تأکید کرد "برای جامعه بین‌المللی حیاتی است که تعهد خود را نسبت به کنوانسیون و هدف والای آن مبنی بر جهان عاری از سلاح‌های شیمیایی تجدید نماید. "

به گفته‌ این مقام بین المللی، "قربانیان سردشت و همه کسانی که درد و رنج ناشی از سلاح‌های شیمیایی را تجربه کرده‌اند، سزاوار احترام و همبستگی همه ما هستند. "

سازمان منع سلاح‌های شیمیایی هر سال در نشست سالانه کشورهای عضو کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی نسبت به کلیه قربانیان سلاح‌های دهشتناک شیمیایی ادای احترام می‌نماید./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان منع سلاح های شیمیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۷۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری علم و فناوری آنا، میترا امین لو، مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در یک مصاحبه رادیویی اظهار كرد: مالكیت فكری در دنیا از دو قرن پیش بر اساس مسئله اقتصاد شكل گرفته و بنابراین ارزش اقتصادی دارد.

مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: تحولات جدی كه در حوزه فناوری و نوآوری ایجاد شده توجه فناوران و دانشگاهیان را به این موضوع جلب كرده اما گاهی در برخی حوزه‌ها توجه به این بخش بیش از حد شده و جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است.

این مقام مسئول خاطرنشان كرد: مالكیت فكری در سال‌های اخیر فقط به سمت اختراعات حركت كرده و در اختراعات هم فقط به موضوع ثبت توجه شده است.

امین لو با اشاره به اینكه قانون مالكیت صنعتی هنوز بعد از ۱۶ سال در مجلس به تصویب نرسیده است افزود: با الحاق قانون جامع کپی‌رایت به قانون مالكیت صنعتی، روند كار به‌شدت كند شد و متأسفانه قانون کپی‌رایت نیز به‌طور كامل متوقف شد.

وی در این باره افزود:  ما در حال حاضر در یك سری حوزه‌ها از جمله انیمیشن و فیلم و نشر ادبی مزیت‌های رقابتی جدی پیدا كردیم و این در حالی است كه نه تنها قانون ملی پاسخگو نیست بلكه هیچ به روزرسانی هم صورت نگرفته است.

مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: بحث مالكیت فكری، قوانین سرزمینی دارد یعنی همه كشورها قانون ملی خودشان را دارند اما یك سری كنوانسیون‌ها هم شكل گرفته تا همگرایی را زیاد كنند و به همین دلیل برخی كشورها به كنوانسیون‌های بین‌المللی پیوستند.

امین لو با بیان اینكه تقریباً همه كشورهای دنیا به كنوانسیون برن پیوستند افزود: در حال حاضر فقط ایران و چند كشور معدود به این كنوانسیون نپیوستند و این در شرایطی است كه بستر فضای مجازی هم ایجاد شده و آثار به‌صورت برخط در فضای مجازی وجود دارد و فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی و بلاكچین نیز قوانین حقوق کپی‌رایت و مالكیت صنعتی را تغییر داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عاملان درگیری در بیمارستان کاشانی اصفهان دستگیر شدند
  • دستگیری یکی عضو شورا و رییس اداره دولتی این شهر
  • دستگیری یکی از اعضای شورای شهر سردشت
  • جای خالی نام تراکتور در لیست قربانیان روزبه
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • کنوانسیون کارخدمه رانندگان (AETR) با تصویب در پاستور جهت گام آخر به بهارستان ارسال شد
  • روزی که رژیم بعث عراق به کاربرد سلاح‌های شیمیایی محکوم شد
  • پارلمان اروپا قطعنامه‌ای ضد ایرانی صادر کرد
  • ۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند