Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی یوسفی منش در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به رشد ۲۹ درصدی صادرات از گمرکات استان طی سال جاری، اظهار داشت: ارزش صادرات انواع کالا از گمرکات استان مازندران از مرز ۵۴ میلیون و ۸۷۷ هزار دلار گذشت.

وی با اشاره به افزایش صادرات کالا از گمرکات مازندران اظهار داشت: طی سه ماهه نخست سال ۲۵۲ هزارتن انواع کالا به ارزش ۵۴ میلیون ۸۷۷ هزار دلار از طریق گمرکات نوشهر، امیرآباد، آمل، ساری و فریدونکنار به ۳۴ کشور مختلف جهان نظیر کشورهای عراق، فدراسیون روسیه، قزاقستان، ترکمنستان، رومانی افغانستان، امارات و… صادر شده که نسبت به مدت از نظر وزنی ۴۰ درصد و از نظر ارزشی ۲۹ درصد رشد را نسبت به سه ماهه سال ۹۹ نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت اقلام عمده صادراتی گمرکات مازندران در این مدت به ترتیب فرآورده‌های لبنی به ارزش ۱۶ میلیون و ۴ هزار دلار و سهم ارزشی ۲۹ درصد، مواد پلاستیکی به ارزش ۱۰ میلیون و ۴۲۳ هزار دلار و سهم ارزشی ۱۸ درصد، فرآورده‌های گوناگون خوراکی به ارزش ۷ میلیون و ۷۰۳ هزار دلار و سهم ارزشی ۱۴ درصد، سیمان به ارزش ۴ میلیون و ۶۸۴ هزاردلار و سهم ارزشی ۹ درصد، چوب و اشیا چوبی به ارزش ۲ میلیون و ۴۳۳ هزار دلار و سهم ارزشی ۴ درصد از کل صادرات استان را دارا بودند.

ناظر گمرکات مازندران با اشاره به درآمد کسب شده گمرکات مازندران با احتساب ضمانت نامه از تجارت خارجی گفت درآمد گمرکات مازندران طی مدت یاد شده از ۹۸۷ میلیارد و ۹۲۵ میلیون ریال گذشت که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۶ درصدی را نشان می‌دهد.

یوسفی منش گفت در این مدت از ۲۰ کشور مختلف جهان نظیر کشورهای فدراسیون روسیه، امارات، ترکیه، ترکمنستان، انگلستان و… بیش از ۷۸۴ هزارتن انواع کالا به ارزش ۳۲۳ میلیون و ۴۲۰ هزار دلار از طریق گمرکات استان مازندران (نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار) وارد کشور شده است که از نظر وزنی و ارزشی به ترتیب ۵ و۳۲ درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: اقلام عمده کالاهای وارداتی گمرکات مازندران شامل جو دامی به ارزش ۱۱۷ میلیون و ۱۵۲ هزار دلار و سهم ارزشی ۳۶ درصد، چربی‌ها و روغن‌های حیوانی به ارزش ۸۱ میلیون و ۳۰۶ هزار دلارو سهم ارزشی ۲۵ درصد، ذرت دامی به ارزش ۵۲ میلیون و ۴۶۴ هزار دلار و سهم ارزشی ۱۶ درصد، ماشین آلات و اجزای آن به ارزش ۲۹ میلیون و ۸۲۵ هزاردلار و سهم ارزشی ۹ درصد، گندم به ارزش ۲۳ میلیون و ۱۹۸ هزاردلار و سهم ارزشی ۳ درصد، و کک نفتی به ارزش ۴ میلیون و ۶۴۲ هزار دلار و سهم ارزشی یک درصد بوده است.

مدیرکل گمرک نوشهر با اشاره به ترانزیت بیش ۳۹ هزار تن کالا گفت طی سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ کالاهایی نظیر لوله حفاری، کک نفتی وکانتینر خالی به ارزش ۲۲ میلیون و ۴۱۶ هزار دلار از طریق گمرکات استان مازندران به مقصد پاکستان، امارات، قرقیزستان قزاقستان و ترکمنستان ومناطق ویژه ترانزیت خارجی شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد بیش از ۱۰۰ درصد را نشان می‌دهد.

کد خبر 5245828

منبع: مهر

کلیدواژه: گمرکات مازندران علی یوسفی صادرات غیرنفتی ویروس کرونا کرمانشاه انتخابات 1400 بوشهر گرگان آمار کرونا قوه قضاییه خطبه های نماز جمعه اردبیل شیوع کرونا ایلام هفته قوه قضاییه واکسن کرونا مواد مخدر هزار دلار و سهم ارزشی گمرکات مازندران گمرکات استان میلیون و ۴ ۴ میلیون ۴ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۸۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی بوده است که با افزایش ۸.۳ درصدی در وزن رشد ۱۹.۴ درصدی در ارزش داشته، این در حالی است که واردات محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب ۱.۱ و ۵.۶ درصد کاهش یافته است.

در این زمینه، با توجه به افزایش صادرات و در مقابل کاهش واردات، تراز تجاری ارزشی بخش در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۱۵.۵ درصد بهبود پیدا کرده است.

تراز وزنی تجارت بخش کشاورزی نیز ۵.۳ درصد بهتر شده و تراز تجاری ارزشی از منفی ۱۳.۲ میلیارد دلار به منفی ۱۱.۱ میلیارد دلار رسیده است. تراز تجاری وزنی در دوره مذکور از منفی ۱۷.۴ میلیون تن به منفی ۱۶.۵ میلیون تن رسیده است.

موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در گزارش خود اعلام کرده است؛ به طور میانگین ارزش هر کیلوگرم کالای صادراتی بخش کشاورزی با رشد ۱۰.۳ درصدی از ۶۷ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۴ سنت در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است، در حالی که ارزش هر کیلوگرم کالای وارداتی بخش کشاورزی با کاهش ۴.۵ درصدی از ۷۳ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۰ سنت در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

هندوانه، سیب، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، سیر و پیاز ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ وزنی، و پسته، سیب، خرما، گوجه‌فرنگی و شیرخشک ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ ارزشی در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

همچنین ذرت دامی، دانه سویا، گندم، جو و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی از لحاظ وزنی و ذرت دامی، دانه سویا، روغن نباتی، برنج و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی به لحاظ ارزشی در این دوره هستند. نکته قابل توجه این گزارش، کاهش واردات وزنی و ارزشی گندم به میزان ۴۳.۳ و ۵۰.۲ درصد، برنج ۳۷.۲ و ۳۸.۲ درصد و شکر به میزان ۴۲.۶ و ۳۰.۳ درصد بوده است که حکایت از کاهش وابستگی به این اقلام اساسی است.

در این گزارش تاکید شده است؛ در سال ۱۴۰۲ عراق با سهم ۳۸.۶ درصدی، نخستین مقصد صادراتی کالاهای کشاورزی ایران بوده و امارات با سهم ۱۴.۵ درصدی در رتبه دوم و ۸ کشور باقیمانده هر کدام با سهم‌های کمتر از ۱۰ درصد در رتبه‌های بعدی ۱۰ کشور اول قرار داشتند. به عبارت دیگر از نظر مقداری بیش از ۸۸ درصد صادرات کالاهای کشاورزی به کشورهای عراق، امارات، روسیه، افغانستان، پاکستان، ترکیه، هند، ترکمنستان، عمان و آذربایجان انجام شده و سهم سایر کشورها تنها ۱۱.۹ درصد بوده است.

بر اساس این آمار، از نظر ارزشی نیز عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

همچنین کشورهای پاکستان، افغانستان، هند، چین، ترکیه، ترکمنستان و آذربایجان در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند و در مجموع بیش از ۸۳ درصد کالاهای صادراتی ایران از نظر ارزشی به مقصد این ۱۰ کشور بوده است.

در سال ۱۴۰۲، از لحاظ وزنی امارات متحده عربی ۳۶.۷ درصد، ترکیه ۱۴.۳ درصد، روسیه ۱۱.۶ درصد، انگلستان ۷.۸ درصد و هلند ۵.۴ درصد در واردات بخش کشاورزی ایران سهم داشته‌اند.

همچنین از لحاظ ارزشی امارات ۳۲.۹ درصد واردات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است، پس از آن کشورهای ترکیه با ۱۴.۸ درصد، هند ۷.۴ درصد، روسیه ۷ درصد و انگلستان با ۵.۷ درصد سهم از واردات کشاورزی ایران در رتبه‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

کد خبر 6093480

دیگر خبرها

  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران