Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگ کننده سپاه امام صادق(ع) گفت: امروز لازم است در بخش‌های مختلف صنایع و معادن از ظرفیت‌های موجود با انجام هدف‌گذاری‌های مناسب به خوبی بهره‌برداری شود تا موضوعاتی مانند تولید، اشتغال، صادرات و بازار مصرف در داخل کشور بیش از گذشته ارتقا یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ نشست هیئت اندیشه‌ورز سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان بوشهر با حضور معاون هماهنگ کننده سپاه امام صادق(ع) بوشهر، مجری طرح ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر، مدیر کل صمت استان، رئیس اتاق بازرگانی و جمعی از مهندسی و فعالیین حوزه صنعتی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی غضنفری معاون هماهنگ کننده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر در نشست هیئت اندیشه ورز بسیج مهندسین صنعتی این استان که با موضوع «معدن» برگزار شد ضمن تبریک هفته قوه قضاییه، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی سال جاری را با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نام‌گذاری کرده و روی آن تأکیدات فراوانی دارند به همین جهت کشور ما امروز به یک حرکت گسترده و جمعی در بخش‌های مختلف در این زمینه نیاز دارد.

وی اظهار کرد: امروز تحریم‌های یکجانبه‌ای توسط آمریکا و برخی از کشورها علیه جمهوری اسلامی اعمال شده است که ما توانسته‌ایم بخشی از این تحریم‌ها را خنثی کنیم.

غضنفری افزود: صنایع فلزی کشور از جمله منابعی است که مورد تحریم دشمنان انقلاب اسلامی قرار گرفته است. آمریکایی‌ها می‌دانند یکی از منابع ارزشمند کشور معادن و صنایع وابسته به معادن است.

معاون هماهنگ کننده سپاه استان بوشهر تأکید کرد: اعتقاد داریم همان طور که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی توانستیم با کمک متخصصان داخلی عقب‌ماندگی‌های صنعت و معدن کشور را تا حدودی جبران کنیم، امروز می‌توانیم با برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند که مطالبه جدی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است جلوی خام‌فروشی‌ها را بگیریم.

معاون هماهنگ کننده سپاه امام صادق(ع) بوشهر تصریح کرد: امروز لازم است در بخش‌های مختلف صنایع و معادن از ظرفیت‌های موجود با انجام هدف‌گذاری‌های مناسب به خوبی بهره برداری شود تا موضوعاتی مانند تولید، اشتغال، صادرات و بازار مصرف در داخل کشور بیش از گذشته ارتقا یابد.

غضنفری خاطرنشان کرد: سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان بوشهر با راه‌اندازی هیئت اندیشه‌ورز و کارگروه‌های تخصصی در زمینه صنعت و معدن تلاش می‌کند تا با انجام پایش‌ها و عارضه‌یابی واحدهای صنعتی، با رویکرد و نگاهی جدید گام جدی در برداشتن موانع و تسهیل آن‌ها بردارد.

وی افزود: بسیج مهندسین صنعتی استان بوشهر آمادگی دارد در کنار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر و سایر دستگاه‌های اجرایی مرتبط با صنعت و معدن، برای پیشرفت‌های همه جانبه‌ای که انتظار داریم در سطح استان بوشهر اتفاق بیفتد پیشنهادات جدید را با نگاه‌های انقلابی و جهادی عملی کند.

بررسی مشکلات واحدهای صنعتی استان با استفاده از ظرفیت بسیج

محسن مشتاقی مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان بوشهر نیز در این نشست گفت: طرح پایش و عارضه‌یابی معادن استان بوشهر در سال گذشته با همکاری مشترک سازمان‌های بسیج مهندسین صنعتی و نظام مهندسی معدن استان بوشهر با پشتیبانی و راهبری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با هدف احصاء مشکلات معادن موجود در استان توسط تعدادی از مهندسین و متخصصین حوزه معدن در بازه زمانی ۳ ماهه انجام شد.

محسن مشتاقی اظهار کرد: مشکلات پیش رو و عارضه‌های شناسایی شده معادن قرار است ان شاءالله در سال جاری در نشست‌هایی با حضور مسئولان استانی مطرح و برای نتیجه‌گیری و رفع آن‌ها، تصمیم‌گیری شود.
وی بخشی از مشکلات پیش روی معادن استان را مشکلات ناشی از مسائل زیست محیطی عنوان کرد و گفت: بخشی از مشکلاتی که در بخش معادن استان وجود دارد ناشی از مشکلاتی است که مربوط به بخش منایع طبیعی است که لازم است نماینده‌ای از این سازمان در کارگروه معدن حضور داشته باشد تا با هم اندیشی سایر اعضای این کارگروه درباره توسعه فعالیت‌های اکتشافی و رفع این موانع پیشنهادات لازم داده شود و در این مورد تصمیمات لازم اتخاذ شود.

استفاده از ظرفیت بسیج صنعتی کمک به سرمایه گذاری است

سید حسین حسینی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر، گفت: در شرایط فعلی یکی از درآمدهایی که می‌تواند برای کشور مؤثر باشد، معدن است که کشور ما در این زمینه یکی از بی نظیرترین کشورها در زمینه ذخایر معدنی به حساب می‌آید.

حسینی اظهار کرد: استان بوشهر در حال حاضر دارای ۱۵۸ معدن فعال، ۵ معدن در حال تجهیز و ۸۱ معدن غیر فعال است که حدود ۱۲ میلیون تن استخراج واقعی از آن صورت می‌گیرد و ۱۵۶ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این بخش صورت گرفته است که این ظرفیت قابل افزایش است.

وی تصریح کرد: مطالعات اکتشافی متعددی در استان بوشهر انجام شده و یا در حال انجام است. در این زمینه طی چند سال اخیر در زمینه آهک مطالعات خیلی خوبی انجام شده است.

مدیر کل صمت استان بوشهر افزود: سازمان بسیج مهندسین صنعتی با استفاده از ظرفیت‌هایی که دارد می‌تواند کمک‌های زیادی به بخش معدن در استان انجام دهد که کمک به انجام سرمایه‌گذاری در مقیاس‌هایی بزرگ‌تر یکی از این موارد است.

در این نشست مسعود نصوری مجری طرح فاز ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر با حکم فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر به عنوان مسئول هیئت اندیشه ورز سازمان بسیج مهندسین صنعتی این استان منصوب شد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان بسیج مهندسین صنعتی استفاده از ظرفیت هیئت اندیشه ورز انقلاب اسلامی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۰۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با این حال اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، معتقد است چنین محدودیتی تا حدودی منجر به رشد سرمایه‌ گذاری و تولید در صنعت لوازم خانگی شده است.ممنوعیت واردات لوازم خانگی حالا وارد ششمین سال خود شده است. این ممنوعیت که با هدف حمایت از تولید داخلی انجام شد، تاثیر چندان مناسبی در بازار، به‌ویژه رفع نیاز مصرف‌کنندگان نگذاشته است. چراکه بیشتر کارشناسان معتقدند ممنوعیت واردات لوازم خانگی در این مدت تنها باعث شکل‌گیری نوعی انحصار در این صنعت شد.

از جمله اینکه در این سال‌ها ‌تولیدکننده داخلی به تنها بازیگر میدان تبدیل شد و حق انتخاب از مصرف‌کننده ایرانی گرفته شد تا ناگزیر برای رفع نیاز خود ملزم به خرید محصولات داخلی شود.

گرچه به‌تازگی زمزمه‌هایی از آزادسازی واردات به گوش می‌رسد، اما به نظر می‌رسد تنها برخی از محصولات که در داخل کشور تولید نمی‌شوند وارد خواهند شد و امید چندانی به آزادسازی واردات انواع لوازم خانگی وجود ندارد.

با این همه، فعالان بازار این ممنوعیت را به فال نیک گرفته‌اند و می‌گویند این موضوع باعث شده است کیفیت محصولات داخلی افزایش پیدا کند.

افزایش سرمایه‌ گذاری پس از ممنوعیت واردات لوازم خانگی
اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز توضیح داد: ممنوعیت واردات باعث شد تولیدکننده داخلی روی آن دسته از کالاهایی که در داخل کشور تولید نمی‌شوند سرمایه‌ گذاری کند و خط تولید آنها را راه بیندازد. از طرف دیگر استاندارد ضمانت‌نامه‌های محصولات داخلی نیز در پی این موضوع به‌روز شده است.

به اذعان او کیفیت کالاهای ایرانی حالا به حدی رسیده که مردم آن را پذیرفته‌اند و از آنها استفاده می‌کنند. همچنین میزان شکایات و نارضایتی از خدمات در اتحادیه، سازمان‌ها و ارگان‌های زیرمجموعه تقریباً به زیر یک درصد رسیده است.

این فعال صنفی با تاکید بر اینکه اطلاعی از احتمال آزادسازی واردات ندارد توضیح داد: باید برنامه‌ریزی‌هایی انجام شود تا تاجری که هنوز سرمایه‌اش را از کشور خارج نکرده بتواند به صورت هدفمند کالایی را که در داخل کشور تولید نمی‌شود اما به آن احتیاج است یا تولید آن کالا به مقدار انبوه نرسیده و یا مشکلاتی در تولید وجود دارد به صورت قانونی وارد کند. در این حالت دولت می‌تواند عوارض آن کالا را بگیرد و مردم هم می‌توانند از محصولی استفاده کنند که خدمات پس از فروش دارد.

قیمت لوازم خانگی تغییر می‌کند؟
پازوکی در پاسخ به این سوال که آیا قیمت محصولات داخلی افزایش پیدا خواهد کرد یا خیر گفت: وقتی فولاد که تولید داخل بوده افزایش 25 درصدی داشته و دلار برای تولیدکننده از 39 هزار تومان به 42 هزار تومان افزایش پیدا کرده است، به طور حتم تولیدکننده داخلی درصدد افزایش قیمت محصولاتش خواهد بود. حال اینکه با این افزایش موافقت شود یا خیر مشخص نیست.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی در ادامه درباره خدمات پس از فروش شرکت‌های داخلی و به‌روزرسانی استانداردهایشان توضیح داد: شرکت‌ها برای دریافت ورق و ارز نیمایی باید میزان فروش‌شان را در سامانه ثبت کنند، در نتیجه سریعاً محصول را برای مشتری نصب می‌کنند. البته از سال 97 که واردات ممنوع شد در کشور کم‌وکاستی‌هایی وجود داشت اما وضعیت رو به بهبود است. از خرداد سال گذشته شرکت‌های داخلی در حال به‌روزرسانی استانداردهایشان هستند و حالا شرکت‌هایی وجود دارند که کالا را پس از یک ماه تعویض می‌کنند و مبلغ را به مشتری بازمی‌گردانند.

بر اساس این گزارش ممنوعیت واردات لوازم خانگی طی سال‌های اخیر در این بازار انحصار ایجاد کرده است؛ با این همه اما موافقان ممنوعیت واردات لوازم خانگی معتقدند به دلیل تعدد تولیدکنندگان، برچسب انحصاری به بازار لوازم خانگی ایران نمی‌چسبد. با این حال شرایط برابری برای رقابت با تولیدکنندگان خارجی در بازار کشور فراهم نیست. از طرفی این ممنوعیت سبب شده لوازم خانگی قاچاق که در بیشتر مواقع کیفیت مطلوبی ندارند و تقلبی هستند، راه خود را به بازار کشور پیدا کنند و این موضوع تا به امروز تنها موجب ضرر مصرف‌کننده شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901766

دیگر خبرها

  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های استان بوشهر استخدام می شوند
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است