Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-29@20:16:08 GMT

توقف گاز سوزها در پارکینگ مشکلات

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۸۱۶۷۴

توقف گاز سوزها در پارکینگ مشکلات

همشهری آنلاین _ مهدی اسماعیل پور:  مدتی است که شهروندان منطقه ۲۱ نسبت به کمبود و تأخیر اتوبوس‌ها گلایه و انتقاد دارند. برخی از شهروندان در گفت‌وگو و تماس با «همشهری محله» خواستار بررسی این مشکل در قالب یک گزارش شدند. بررسی‌های همشهری محله نشان می‌دهد که فرسودگی و نبود قطعات کلیدی و مورد نیاز اتوبوس‌ها و هم‌چنین کمبود مسافر، از دلایل اصلی است که سبب شده تا سرویسدهی به مسافران منطقه ۲۱ با مشکل مواجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 دبیر شورایاری محله «وردآورد» و دبیرکارگروه عمران و ترافیک منطقه ۲۱، درباره مشکلات پیش آمده در خدمات‌دهی ناوگان اتوبوسرانی به همشهری محله می‌گوید: «اغلب اتوبوس‌های منطقه ۲۱ گازسوز است، چند وقتی است که تاریخ انقضای مخزن این اتوبوس‌های گازسوز به پایان رسیده است. با توجه به خطراتی که ادامه فعالیت این اتوبوس‌ها برای مردم دارد، دادستانی اعلام کرده اتوبوس‌هایی که تاریخ انقضای مخزن گاز آنها تمام شده است، حق‌ تردد در شهر و جابه‌جایی مسافران را ندارند و اگر کسی از این اتوبوس‌ها استفاده کند با او برخورد قانونی می‌شود. این در شرایطی است که به دلیل تحریم‌ها امکان خریداری مخازن گاز جدید برای اتوبوس‌ها وجود ندارد. چون آلیاژی که برای ساخت مخازن استفاده می‌شود، مصارف نظامی هم دارد و فروش آن به ایران تحریم و ممنوع شده است. به همین دلیل اتوبوس کم داریم.»

وردآوردـ آزادی، حرکت در جاده مخصوص

«ساسان احمدی» درباره برخی از مشکلات اتوبوسرانی منطقه این‌گونه توضیح می‌دهد: «در گذشته یک خط اتوبوسرانی بین شهرک «شهرداری» و میدان آزادی وجود داشت، اما حدود ۴ سال قبل، این خط به میدان آزادی‌ـ وردآورد تغییر کرد. راننده‌ها می‌گویند مسافر اندک و مسیر طولانی است و فعالیت در این خط برایشان به صرفه نیست. اکنون پیشنهاد شده خط به حالت گذشته برگردد و دیگر به محله شهرک وردآورد نیاید. درخواست ما این است که به جای حذف کردن شهرک وردآورد مسیر حرکت این خط را تغییر دهند. ساکنان محله وردآورد و دیگر شهرک‌ها مانند شهرک شهرداری، «استقلال» و «چیتگر» می‌توانند تا جاده مخصوص بیایند و همانجا سوار اتوبوس بشوند. یعنی دیگر اتوبوس‌ها به داخل محله‌ها و شهرک‌ها نیایند و از همان جاده مخصوص مسافرها را سوار کنند و به میدان آزادی تا وردآورد و بالعکس منتقل کنند. این موضوع برای رانندگان اتوبوس‌ نیز مقرون به صرفه است. چون بسیاری درهمان کنار جاده سوار این اتوبوس‌ها می‌شوند و مسیر هم بسیار کوتاه‌تر خواهد شد.»

حسن تیموری/ رئیس اداره اتوبوسرانی منطقه 21 مخالفت اهالی شهرک استقلال با طرح پیشنهادی

دبیر شورایاری شهرک وردآورد از جلسه‌ای که قرار است برای تصمیم‌گیری درباره این خط برگزار شود، خبر می‌دهد: «وقتی پیشنهاد تغییر مسیر حرکت خط وردآورد به میدان آزادی را مطرح کردیم، برخی از اعضای شورایاری دلایلی ‌آوردند که نمی‌توان این کار را انجام داد. برای مثال، می‌گویند ساکنان شهرک استقلال نمی‌توانند تا کنار جاده بیایند و سوار اتوبوس ‌شوند. در نهایت قرار شد جلسه‌ای با حضور همه دبیران شورایاری محله‌ها برگزار شود و مسئولان اتوبوسرانی و معاونت حمل‌ونقل و ترافیک هم حضور داشته باشند تا در این‌باره تصمیم‌گیری شود. اگر با پیشنهاد ما برای تغییر مسیر حرکت اتوبوس‌ها موافقت شود، مسیر، مستقیم و بسیارکوتاه ترمی‌شود. اکنون اتوبوس خط میدان آزادی – وردآورد داخل همه شهرک‌های منطقه می‌چرخد و مسیر طولانی‌ایی را طی می‌کند که بیش از یک ساعت به طول می‌انجامد. یکی از دلایلی که سبب شده این مسیر کم مسافر باشد، همین طولانی بودن مسیر است.»

 ۶۵‌درصد اتوبوس‌ها فرسوده اند

رئیس اداره اتوبوسرانی منطقه ۲۱ درباره مشکلات اتوبوسرانی و گلایه‌های شهروندان می‌گوید: «۶۵‌درصد ناوگان اتوبوسرانی منطقه فرسوده است. در مجموع وضعیت خوبی در هیچ‌کدام از خط‌های منطقه نداریم. در یکسری از خط‌ها همچنان اتوبوس‌ها فعال هستند و بعضی دیگر از خط‌ها تعطیل شده‌اند و تنها روزی یکبار مسافران را جابه‌جا می‌کنند. از سال ۱۳۸۶، دولت حتی یک دستگاه اتوبوس هم به شرکت واحد تحویل نداده است. اتوبوس‌های بی. آر. تی را شهرداری از بودجه خود خریداری کرده که آخرین اتوبوس آن در سال ۱۳۸۹ خریداری شده و قیمت هرکدام از این اتوبوس‌ها امروز چند میلیارد تومان است.

۲۵۰ اتوبوس و مینی‌بوس که به تازگی از سوی شهرداری تهران خریداری شده است، هنوز راننده ندارد. برای جذب و استخدام راننده، شهرداری فراخوان زده است که کارهای مقدماتی آن مانند ثبت‌نام و گرفتن آزمون درحال انجام شدن است تا پس از آن دوره‌های آموزشی لازم را پشت سر بگذارند. در هر حال گمان می‌کنم این ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس نزدیک مهرماه به ناوگان اتوبوسرانی تهران تزریق و بین مناطق تقسیم شود. واقعیت این است که تحریم‌ها، کرونا و نبود مسافر، برهم خوردن قراردادهای پیشین موجب شده است تا ناوگان اتوبوسرانی دچار مشکل شود.»

فعالیت اتوبوس‌ها توجیه اقتصادی ندارد

«حسن تیموری» تأکید می‌کند که با وجود چنین مشکلاتی، درحال مدیریت کردن خطوط مختلف هستند تا مردم کمتر دچار مشکل شوند: «نامه‌ای به شرکت واحد و معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران ارسال کردیم و وضعیت موجود را گزارش دادیم. غیر از ۳ خط اتوبوسرانی، بقیه خطوط ما سالانه از ۹۰۰ تا یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، سوبسید دریافت می‌کنند تا با وجود کمبود مسافر فعال باشند. این مبلغ به آیتم‌های مختلفی مانند مسافت و تعداد مسافر بستگی دارد. اکنون که تعداد مسافران کمتر شده و لوازم جانبی و قطعات یدکی اتوبوس‌ها گران‌تر و چند برابر قبل شده، اغلب این قراردادها نیز دچار مشکل شده و به‌هم خورده است. همه این عوامل دست به دست هم داده‌اند تا چنین شرایطی پیدا کنیم. روزانه بین ۲۰ تا ۴۰ پیام ۱۸۸۸ از شهروندان درباره مشکلات اتوبوسرانی منطقه دریافت می‌کنیم که البته حق با شهروندان است، اما همان‌گونه که توضیح داده شد با مشکلات زیادی روبه‌رو هستیم.»

کد خبر 610419 برچسب‌ها منطقه ۲۱ همشهری محله خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۲۱ همشهری محله ناوگان اتوبوسرانی اتوبوسرانی منطقه اتوبوس ها میدان آزادی همشهری محله منطقه ۲۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۱۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری ویژه شورای شهر مشهد برای رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم رضوی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام احمد مروی در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر مشهد که در حرم مطهر امام رضا (ع) انجام شد؛ ضمن تبیین اهمیت شهر مشهد و وجود بارگاه منور حضرت رضا (ع)، از رویکرد شورای شهر نسبت به هدف گزاری لازم برای توسعه متوازن شهر با محوریت بارگاه منور رضوی و تلاش‌های مدیریت شهری مشهد در خدمت رسانی شایسته به زائران و مجاوران تقدیر کرد.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به دغدغه و نگاه ویژه رئیس جمهور در خدمت رسانی به زائران و تلاش برای رفع مشکلات آنان، بیان کرد: رئیس جمهور محترم در جلساتی که تاکنون با محوریت زیارت برگزار شده است، توجه ویژه به مشکلات و کمبودهای این حوزه داشتند و دستورات لازم برای رفع مشکلات صادر کرده‌اند.

وی با اشاره به میزان گسترده سفرهای زائران با خودرو شخصی به مشهد مقدس، ادامه داد: رئیس جمهور محترم در خصوص رفع مشکل پارکینگ اطراف حرم دستورات لازم را به معاون اول و معاون اجرایی داده اند و بخش‌های مختلف دولت نیز آمادگی لازم را برای همکاری دارند و این نگاه در دولت، مستلزم پیگیری ویژه شورای شهر مشهد و مدیران شهری برای تحقق دستورات رئیس جمهور در حل مشکل پارکینگ زائران است.

مروی با تأکید بر اینکه نگاه آستان قدس رضوی بر همکاری با مدیریت شهری و گره گشایی از مشکلات مشهد است، اظهار کرد: در آستان قدس رضوی این نگاه که ما تنها مسئول حرم مطهر و صیانت از اموال و موقوفات این دستگاه قدسی هستیم، وجود ندارد؛ رویکرد این دستگاه قدسی خدمت و گره گشایی از مشکلات مردم است و با همین رویکرد، برای بازگشایی معابر پادگان لشکر ۷۷ ارتش و اراضی حاشیه شهر همکاری کرد.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: در خصوص مترو و حاشیه شهر نیز آستان قدس اهتمام جدی بر همکاری، کمک و گره گشایی از مشکلات دارد و تاکنون نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده است و تا بتوانیم به شهر و مسؤولان اجرایی شهر کمک خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: آستان قدس رضوی با انجام خدمات اجتماعی، تأسیس اماکن ورزشی، فرهنگی و علمی، مراکز درمانی و …، خدمات گسترده‌ای را به زائران و مجاوران حضرت رضا (ع) ارائه کرده؛ همچنین با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در حوزه جوانی جمعیت، به زودی بزرگترین مرکز درمان ناباروری شرق کشور را در بیمارستان رضوی افتتاح خواهد کرد.

مروی با انتقاد از بلند مرتبه سازی‌های سال‌های گذشته در اطراف حرم مطهر، ابراز کرد: متأسفانه ساخت و سازها و بلند مرتبه سازی‌های ناهمگونی در اطراف حرم مطهر صورت گرفته، به گونه‌ای که بعضاً در نامگذاری‌ها و معماری‌ها عدم تطابق با فرهنگ رضوی و هویت اسلامی به وضوح قابل مشاهده است.

تولیت آستان قدس رضوی همچنین با تأکید بر اینکه زمین‌های آستان قدس موقوفه هستند و شرعاً و قانوناً نمی‌توان از حقوق موقوفه چشم پوشی کرد؛ از مسؤولان شهری و اعضای شورای شهر در خواست کرد نسبت به صیانت از املاک موقوفه حضرت رضا (ع) حساسیت لازم را داشته باشند.

وی در پایان پیشنهاد داد؛ شورای اسلامی شهر مشهد طراحی مناسبی متناسب با هویت و معنویت مشهد مقدس، برای ورودی‌های شهر بویژه فرودگاه، راه آهن، ترمینال و … داشته باشد.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار حسن موحدیان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، گزارشی از اقدامات این شورا ارائه و در ادامه تعدادی از اعضای شورای شهر به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

کد خبر 6091525

دیگر خبرها

  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم
  • پیگیری ویژه شورای شهر مشهد برای رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم رضوی
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • رفع مشکلات معابر خاکی و پرتردد محله شهدای صفری
  • با ۵۰۰ میلیون تومان در کجای تهران می‌توان خانه رهن کرد؟
  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت