Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمارهای راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور طی سال های ۹۲ تا ۹۹ نشان می دهد، در بخش راه های روستایی(آسفالت و شوسه) در سال ۹۲ که حدود ۱۲۹ هزار و ۵۳۴ کیلومتربوده است در سال ۹۹ به ۱۳۵ هزارو ۵۴۰ کیلومتر رسیده است.

به گزارش برنا، طبق آمار و ارقام بررسی شده درباره میانگین ساخت آزادراه ها در کشور سال  ۹۲حدود ۲ هزار و ۲۰۳ کیلومتر آزادراه در کشور داشتیم که  در سال ۹۹  به حدود ۲ هزار و ۷۲۶ کیلومتر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در بخش راه های اصلی کشور نیز از میانگین ۲۱ هزارو ۶۲۸ کیلومتر در سال ۹۲ به حدود ۲۵ هزار و ۱۹۳ کیلومتر رسیده که رشد قابل توجهی یافته است.

در بخش راه های ترانزیتی  در سال ۹۲ میانگین ۲۴ هزار و ۳۳ کیلومتر بوده است که در سال ۹۹  به۲۵ هزار و ۳۲۹ کیلومتر رسیده است.  در بخش راه های روستایی(آسفالت و شوسه) در سال۹۲ که ١٢٩ هزار و ۵۳۴ کیلومتربوده است که در سال ۹۹ به ۱۳۵ هزا رو ۵۴۰ کیلومتر رسیده است.  طول کل راه های برون شهری دارای روشنایی در سطح کشور  سه هزار و ۸۵۴ کیلومتر بوده است که در سال ۹۹ به ۵ هزار و ۳۶۰ کیلومتر رسیده است.

همچنین طول آزادراه های دارای روشنایی ۵۲۳ کیلومتر در سال ۹۲ بوده است که در سال ۹۹ به ۶۷۰ کیلومتر افزایش یافته است. طول بزرگراه های دارای روشنایی نیز ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر بوده است که در سال ۹۹ به ۳ هزار و ۲۶۰ کیلومتر رسیده است.

تعداد راهدارخانه های فعال موجود در سطح کشور نیز ۶۶۵ مورد بوده است که در سال ۹۹ به یک هزار و ۵۹ مورد افزایشیافته است.  براین اساس، تعداد نقاط پر حادثه رفع شده در جاده های کشور (نقطه، مقطع، تقاطع) ۶۴۸ مورد بوده که در سال ۹۹ به ۵۲۸ مورد رسیده است.

روکش آسفالت  راه های اصلی و شریانی کشور در سال ۹۲ حدود ۵ هزار و ۱۸۸ کیلومتر بوده است که در سال ۹۹ به ۲ هزار و ۸۳۹ کیلومتر رسیده است.  درباره عملکرد بخش آسفالت در جاده های کشور نیز آمار و ارقام نشان می دهد در سال ۹۲ حدود ۱۰ هزار و ۱۴۴ هزارتن انجام شده بود که  در سال ۹۹ این رقم شش هزار و ۷۷۸ هزار تن گزارش شده است.

در سال ۹۲  حدود ۲۱۰ هزار علایم اخطاری، مسیر نما و غیره در محورهای شریانی کشور نصب شده بوده و در سال ۹۹ به حدود ۲۷۹ مورد رسیده است. همچنین در ۵۵۴ کیلومتر از محورهای شریانی کشور نصب حفاظ صورت گرفته بود که درسال ۹۹ به حدود ۷۱۵کیلومتر رسیده است.  در زمینه اجرای خط کشی راه ها در محورهای شریانی کشور در سال ۹۲ حدود ۸۵ هزار و ۲۱ کیلومتر بوده است که در سال ۹۹ به ۶۰ هزار و ۸۳۱ کیلومتر رسیده است.

برپایه این گزارش، تعداددستگاه های ترددشمار برخط در سطح کشور در سال ۹۲ حدود یک هزار و ۱۹۷ عدد بوده است که در سال ۹۹ به ۲ هزار و ۴۶۹ مورد رسیده است. همچنین تعداد تابلوهای پیام نمای متغیر (VMS)  در سطح کشور۱۹۳ مورد بودکه که در سال ۹۹ به ۲۱۲ عدد رسیده است.

تعداد دوربین های نظارت تصویری در سطح کشور ۵۸۴ مورد در سال ۹۲ بوده است که در سال ۹۹ به ۸۵۸ مورد رسیده است و تعداد دوربین های کنترل سرعت ثابت در سطح کشور ۳۸۲ مورد  بوده که در سال ۹۹ به یک هزار و ۶۹۴ عدد رسیده است.

لازم به ذکر است، در سال ۹۲حدود ۱۸ عدد سیستم توزین حین حرکت (WIM)  در سطح کشور گزارش شده است که در سال ۹۹ به ۶۰ عدد رسیده است.​ در سال ۹۲ حدود ۶۳ پایانه باری فعال در سطح کشور ثبت شده است که در سال ۹۹ به ۸۰ عدد رسیده است و تعداد پایانه های مسافری عمومی فعال در سطح کشور ۲۹۲ عدد  در سال ۹۲ بوده که به ۳۰۹ عدد در سال ۹۹ رسیده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دوربین دولت راهداری و حمل و نقل جاده روشنایی وزارت راه و شهرسازی کیلومتر رسیده مورد رسیده بخش راه سال ۹۲ حدود عدد رسیده شریانی کشور سطح کشور ۲ هزار حدود ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۲۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن

تین نیوز

مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان گفت: دومین قطار ترانزیتی افغانستان بعد از تخصیص لکوموتیو کنسرسیوم برای خروج از کشور امکان حرکت دارد که در ادامه مشروط به همکاری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی انجام خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، اداره راه آهن افغانستان در شبکه ایکس اعلام کرده است که، دومین قطار ترانزیتی افغانستان از مسیر ایران به مقصد ترکیه آماده ی حرکت است.

این اداره با اشاره به همکاری کشورهای همسایه افغانستان آورده است: ما علاوه بر انتقال کالاها، قلب ها را نیز به یکدیگر متصل می کنیم.

این در حالی است که، اولین قطار ترانزیتی افغانستان به مقصد ترکیه در ایستگاه شمتیغ متوقف شده است.

در خصوص این موضوع «مصطفی رضایی» مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان به ایراف گفت: پس از این که اولین قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه به دلیل ناهماهنگی شرکت راه آهن دو هفته در مرز شرقی کشور گرفتار شد، بر اساس دستور دفتر رئیس جمهور، وزیر راه و شهرسازی به موضوع ورود کرد.

وی افزود: همچنین نامه تعیین کننده نماینده ویژه وزارت راه و شهرسازی برای آغاز بهره برداری تجاری از محور ریلی خواف - هرات با پیگیری هایی که نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان و استاندار خراسان رضوی انجام دادند، تعیین تکلیف صورت گرفت.

رضایی در ادامه توضیح داد: از این رو در روزهای جاری این قطار از نقطه صفر مرزی حرکتش را به سمت مرزهای غربی کشور برای خروج به سمت ترکیه آغاز خواهد کرد.

مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی در خصوص قطارهای ترانزیتی بعدی از افغانستان که وارد ایران می شود، مطرح کرد: بعد از تخصیص لکوموتیو کنسرسیوم برای خروج از کشور امکان حرکت قطارها است که در ادامه مشروط به همکاری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی انجام خواهد شد.

رضایی در نهایت خبر داد که در روزهای آتی دومین قطار ترانزیتی هم وارد کشور خواهد شد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • احداث تیرپارک کامیون‌ های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • احداث تیرپارک کامیون‌های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • وضعیت جاده‌ها/ کندوان یک‌طرفه شد
  • کندوان یک‌ طرفه شد
  • ایجاد لاین اختصاصی برای تانکر‌های ترانزیتی سوخت در مرز پرویزخان
  • افزایش قربانیان سیل کنیا به حدود ۱۹۰ نفر
  • فاضل لنکرانی: «امید» در میان اساتید حوزه در حال از بین رفتن است / تعداد شاگردان استادی که ۱۰۰ شاگرد داشت به ۱۰ نفر رسیده / مراجع و رهبری به این مسائل توجه کنند
  • آیت‌الله فاضل لنکرانی: «امید» در میان اساتید حوزه در حال از بین رفتن است/ تعداد شاگردان استادی که سالیانی 100 شاگرد داشت به 10 نفر رسیده! حدود 150 استاد در سال گذشته تدریس داشتند، اما در سال جاری تا 2 ماه از تدریس محروم بودند
  • محور کندوان یکطرفه شد