Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@18:01:04 GMT

همه به رئیس جمهور آینده کمک کنند

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۸۲۳۶۰

ایسنا/ایلام عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: رئیس جمهور منتخب رئیس جمهور همه مردم است و همه باید کمک کنند تا نقاط قوت تقویت و نقصان‌ها هم برطرف شود.

 آیت‌الله «سیداحمد خاتمی» در مراسم گرامیداشت شهدای فاجعه هفتم تیرماه در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) شهر ایلام، اظهار کرد: بزرگ مردان و بزرگ زنان استان ایلام با حضور ۶۳درصدی خود در انتخابات ۲۸خرداد مایه فخر نظام و انقلاب اسلامی بوده‌اند و شما مردم استان ایلام قبل از ملت بزرگ ایران در ۲۴شهریور جنگ را تجربه کردید و قهرمانانه با جلوداری عالم مجاهد مرحوم آیت الله حیدری ایلامی ایستادند و در برابر دشمن بعثی دفاع کردید، شما  مایه دلگرمی نظام اسلامی هستید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شما حجت‌الاسلام‌والمسلمین تعمیرکاری را داشته‌اید که یک سال زندان و سه سال تبعید بافق کرمان و هشت ماه تبعید در جاهای دیگر در قبل از انقلاب اسلامی و در دوران رژیم پهلوی در سوابق خود دارد و این به معنای جهاد بزرگ است، تصریح کرد: مردم استان ایلام سه هزار شهید و ۳۳۱ آزاده  بزرگ را تقدیم آرمان های مقدس نظام اسلامی کرده است، این مجلس بزرگ هم به مناسبت شهادت هفتاد و  دو ستاره آسمان فروزان خدمت برگزار شده است.

عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد:  شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نام خوبی بر این هفته گذاشته اند، این هفته، هفته افشای نقض حقوق بشر آمریکایی است، در ششم تیر در مسجد ابوذر تهران در حین سخنرانی مقام معظم رهبری ایادی منافقین بمب کار گذاشتند تا این امید و  چراغ صراط مستقیم را از ما بگیرند اما خدا خواست که این امید برای این ملت بماند. دوازده تیر ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس شلیک کرد و ۶۶ کودک در این هواپیما کشته شد و این تنها گوشه ای از جنایات آمریکایی ها ملت ایران است.
خاتمی ادامه داد: مسولان  آمریکایی و دولتمردان  آمریکایی به معنای دقیق کلمه وحشی هستند،  هر جا  سخن از وحشی گری است آنجا پای آمریکایی ها وجود دارد،  اگر سخن از ناامنی در افغانستان است آنجا پای آمریکا است و آمریکایی ها بر آن هستند که داعش را در افغانستان احیا کند و پایگاهی برای حمایت خود درست کنند. ژن سردمداران  آمریکایی ها با ریختن خون بیگناهان شکل گرفته است، این ساده لوحی است که کسانی حل مشکلات مردم را در سایه مذاکره با آمریکا می جویند،  این آمریکا کسانی نیستند که دلشان به حال ملت سوخته باشد آنها نمی خواهند گره از کار مردم باز شود.
وی اظهار کرد: واقعا تحریف واژه ها موج می‌زند، اتاق جنگ یمن در آمریکاست، این کشور هفت سال است که جنگی را بر مردم قهرمان یمن تحمیل کرده است و به کشتار مردم و کودکان و زنان بی گناه یمن پرداخته است،  واقعا این یک طنز بزرگ تاریخی است که این آمریکا دم از حقوق بشر بزند، آمریکایی که  مردم خودش را می کشد، پلیس آمریکا در برابر چشم مردم فرد سیاهپوست را می کشد و هیچ واکنشی نسبت به آن ندارند. ایران توی دهن حیثیت آمریکا زده است و خواهد زد، این نفرت مردم از آمریکا مبنای فطری و قرآنی دارد و از نگاه دین ما تبری حتی مقدم بر تولی است و سوره بقره در این خصوص اشاره کرده است، این نفرت ما از استکبار که امام راحل به ما آموخته است برگرفته از آموزه های قرآنی روایی و سیره ائمه اطهار علیهم السلام دارد.


عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری  با بیان اینکه از جلوه‌های برجسته تولی ابراز عشق، همراهی،  کمک و پشتیبانی شما مردم با نظام اسلامی است، مردم ایران اسلامی به همان اندازه که از دشمنان تبری دارند نسبت به نظام اسلامی تولی دارند و  انتخابات اخیر چند پیام داشت که اولین  پیام آن، وفاداری به نظام اسلامی و بیعت مجدد مردم با نظام اسلامی است، دشمنان التماس می‌کردند که مردم پای صندوق های رای نیایند، اما مردم ما گوش نکردند و پای صندوق آمدند.

 خاتمی با بیان اینکه تمام آرزوی مسولان ارشد نظام اسلامی در رأس مقام معظم رهبری این است که نظامی اسلامی داشته باشیم، احکام اسلام ناب در تمام کشور جاری شود، تمام مقصد ما مکتب ماست و تمام تلاش ما این است این اسلام ناب را زنده کنیم و شاکر خداوندیم.اسلام ناب در زمان طاغوت قاچاق بود و کسی جرات نداشت از اسلام ناب حرفی بزند،آنها با اسلامی که با نوکری آن ها در برابر استکبار می ایستد مخالف بودند، با اسلامی که روح نهضت حسینی را بیان می‌کند، مخالف بودند، اما به یاری خداوند ناکام ماندند و بحمدالله قانون اساسی مبتی بر اسلام در کشور جاری شد، مسولان هم دردمند اسلام هستند اما هنوز تا رسیدن به قله نهایی راه طولانی در پیش داریم که با هدایت های مقام معظم رهبری و مسئولانی با مدیریت جهادی، مدیرانی که فرهنگشان فرهنگ «ما می‌توانیم» است، به آن آرمان ها و اهداف والا برسانیم.

وی بیان اینکه شکنجه های غیر انسانی و قرون وسطایی تحمل شده تا امروز نظام  اسلامی به دست به ما رسیده است، افزود: امروز باید این نعمت را به یاد بیاوریم، این نظام مفت به دست نیانده است، نعمت را باید شکرگذاری کرد،خداوند فرموده است  که اگر شکر کنید نعمت باقی می ماند اگر ناسپاسی کردید نعمت  خواهد رفت،شکر گذاری از نعمت انقلاب، یعنی حضور مردم در پای صندوق ها رای بوده است. شعار ما اهل کوفه نسیتیم علی تنها بماند، یک حقیقت و یک واقعیت است، در صدر اسلام سراغ امام علی(ع) آمدند اما پای آن حضرت نیایستادند، فرمود  کاش شما را ندیده بودم، خون به دلم کردید.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان با بیان اینکه با اشاره اینکه افتخار ایلام این است که بیش از۶۳ درصد مردم ایلام پای صندوق های رای حاضر شدند، تصریح کرد: در سراسر کشور طبق آمار رسمی ۴۸ درصد در انتخابات مشارکت داشتند، خطی که دشمنان ملت به ویژه غربی ها دنبال می کنند  تحقیر این حضور است، می گویند کمترین حضور بوده است، کمترین حضور اگر در شرایط مساوی بود سخنی درست بوده است، اما شرایط، شرایط مساوی نبوده است،  حضور مردم در  ۲۸ خرداد را با رفراندوم سال ۵۸ مقایسه می کنند، این قیاس، قیاسی مع الفارق است، آن روز این همه دشمن نداشتیم، امروز دشمنان موجود بیش شمارند و بر دشمنان نیز می افزایند، در تمام انتخابات های دنیا عدم حضور ۲۰ درصد با کم و زیاد، یک امر طبیعی است، چرا قیاس نادرست می‌کنید؟ شما که مدام از دم از آمریکا می زنید چرا نمی گویید که در یکی از انتخابات ریاست جمهوری، رئیس جمهور منتخب با ۲۴ درصد آرا رئیس جمهور شد، اولا این قیاس نادرست است و می خواهند شیرینی این حضور را در کام مردم تلخ کنند، شرایط کرونایی شرایطی است که کسی نمی تواند خطر آن را انکار کند، حدود ۱۰ درصد مردم به دلیل نگرانی از کرونا نیامدند، به صراحت می‌گویم جریان و جریان هایی در کشور اعلام شده و اعلام نشده دو خط را دنبال می کردند،  خط اول تحریم  انتخابات بود که به فضل الهی سرشان به سنگ خورد و فهمیدند راه به جایی نمی برند.

خاتمی گفت: خط دیگر این جریان ها این بود که بروید رای سفید در صندوق های رای بیاندازید، این آرای باطله حاصل تلاش کسانی است که این  انتخابات و این نتیجه را نمی خواستند، این آرای باطله مهندسی شده بود و آن ها که این آرای باطله را مهندسی کردند، امروز طلبکار هستند، البته برخی از این ارای باطله  آرای اعتراض است اما این اعتراض  کار کی است؟ چه کسانی مردم را  به این روز انداختند، چرا این را نمی‌گویند، چرا این واقعیات را نمی گویند، تمام حقیقت را بگویید، آرای باطله و عدم حضورها  از  سوی دشمنان این مردم  یا از سوی همراهان دشمنان مردم مهندسی شده بود امام به فضل الهی، انتخابات قانونی راهش را طی کرد.

عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه شورای نگهبان وظیفه دارد صلاحیت ها را احراز کند، شورای نگهبان تنها ۱۲ نفر نیستند بلکه میلیون ها نفر که به این قانون اساسی رای دادند، هستند و بخشی هم شورای نگهبان است که کار نظارت را برعهده دارد، بنابراین بخشی از این عدم نیامدن ها و  آرای باطله قطعا مهندسی بوده است، ادامه داد: دشمنان مردم می گفتند ۱۰ دزصد مردم پای صندوق های رای می آیند، یعنی چنین خوابی را  برای ملت ایران دیده بودند اما مردم با حضور خودشان، خواب آن ها را آشفته کردند، نزدیک به ۴۹ درصد مشارکت، آرای کمی نیست، استقبال مردم از رئیس جمهور منتخب کم سابقه بوده است، این انتخابات به فضل خداوند آبرومند شکل گرفت و این مردم امیدوارند که رئیس جمهور منتخب گشایشی عملی در زندگی آنها داشته باشد، البته برخورد با این دولت مانند  برخورد با همه دولت ها در نظام اسلامی است، خوبی ها را ببینیم  و نقصان ها را هم باید نقد کرد که مصداق امر به معروف و نهی از منکر است.

وی با تاکید بر اینکه امید است دولت آینده، دولتی خدمتگزار باشد، تصریح کرد: برخی افراد هنوز این دولت را که سرکار نیامده است، تخریب را شروع کرده‌اند، مطالبه چیز خوبی است اما اگر مطالبه می‌کنید بدون بدخواهی مطالبه کنید، ما همه بر یکی کشتی سوار هستیم و به فضل خدا در نظام جمهوری اسلامی مردم تصمیم گیرنده هستند  و جمهوریت با شکوه در این کشور هست و خواهد بود و رئیس جمهور منتخب رئیس جمهور همه افراد از جمله کسانی که به ایشان رای ندادند و یا پای صندوق های رای نیامدند، هم هست . همه باید کمک کنند که نقاط قوت تقویت و نقصان ها هم برطرف شود، در دولت آینده هم، مانند دولت های گذشته امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک اصل اسلامی، جاری و ساری  خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام پای صندوق های رای رئیس جمهور منتخب شورای نگهبان پای صندوق ها آمریکایی ها نظام اسلامی آرای باطله اسلام ناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۲۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است

«محمد دهقان» معاون حقوقی رییس‌جمهور در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: امیدوارم مردم در دور دوم انتخابات با احساس مسوولیت شرکت کنند و انتخابات خوبی در این مرحله داشته باشیم و شاهد شروع با افتخار مجلس دوازدهم در هفتم خرداد ۱۴۰۳ باشیم.

وی افزود: خوشبختانه چهره‌های جدید به مجلس راه پیدا کرده‌اند که می‌توانند ایده‌های تازه‌ای به نمایش و اجرا بگذارند؛ این خاصیت انتخابات است که به صورت مداوم از کف جامعه، جوانان و متخصصین رویش کرده و بالا می‌آیند؛ آنان نظرات جدیدی برای حل مشکلات کشور ارایه می‌کنند و به تجربیاتی که در گذشته داشتیم، اضافه می‌کنند.

لزوم مسابقه بین شهرهای کشور برای «جذب سرمایه‌گذاری»

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما در دوره جدید مجلس، حدود ۱۰۰ نفر افراد و چهره‌های کاملاً جدید داریم؛ تعدادی از نمایندگان ادوار هم به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند؛ همچنین نزدیک به ۱۱۰ نفر نمایندگان از مجلس یازدهم به دوره دوازدهم راه پیدا کرده‌اند؛ این آمارها نشان می‌دهد که آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌های نو به مجلس دوازدهم راه پیدا کرده‌اند.

دهقان با اشاره به شعار سال گفت: امیدواریم با توجه به اولویت کشور که مسایل اقتصادی است و به خصوص با توجه به شعار سال که «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، نمایندگان مجلس آینده بتوانند نقشی ویژه در این زمینه ایفا کنند.

وی افزود: اگر بخواهیم مردم وارد صحنه شوند، طبیعتاً نمایندگان که به صورت روزانه با اقشار مختلف سر و کار دارند باید در جذب سرمایه‌گذاران مؤثر باشند؛ بین شهرهای کشور باید مسابقه برای جذب سرمایه‌گذاری ایجاد شود.

سرمایه بزرگ «۸ هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی» برای کشور

عضو هیأت‌رییسه مجلس نهم با اشاره به فرصت نقدینگی بالا در کشور اظهار کرد: ما نزدیک ۸ هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور داریم که سرمایه بزرگی است؛ بخشی از ایرانیان خارج از کشور هم سرمایه دارند و قطعاً حاضر هستند، در زادگاه خود آن را هزینه کنند و نامی نیک از خود به جا بگذارند.

معاون حقوقی رییس‌جمهور افزود: بنابراین اگر فرمانداران و نمایندگان مجلس از هر شهرستان، این افراد را شناسایی و از آن‌ها با احترام دعوت به کار و سرمایه‌گذاری کنند، دولت هم قطعاً از آن‌ها حمایت خواهد کرد.

دهقان با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در کشور اظهار کرد: با توجه به نیاز کشور، توقع مردم و فرمایشات رهبر معظم انقلاب، وظیفه دولت حمایت از سرمایه‌گذاران است. بنابراین بهترین کسانی که می‌توانند در جذب سرمایه‌گذاران استانی و شهرستانی، نقش ایفا کنند، نمایندگان مجلس دوازدهم خواهند بود.

معاون حقوقی رییس‌جمهور گفت: من از نمایندگان مجلس دوازدهم دعوت می‌کنم تا کمک کنند و تقاضا دارم وارد میدان شوند؛ دولت این آمادگی را دارد که سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را برای کار در کشور جذب کند.

کد خبر 6090344

دیگر خبرها

  • مادورو سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد
  • رئیس جمهور هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود