Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@20:28:35 GMT

رقابت 28 هزار و 715 داوطلب کنکور سراسری 1400 در استان

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۸۲۴۲۸

رقابت 28 هزار و 715 داوطلب کنکور سراسری 1400 در استان

ایسنا/همدان نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه بوعلی‌سینا گفت: 28 هزار و 715 داوطلب برای بزرگترین ماراتن علمی کشور در استان همدان به رقابت می پردازند.

سید مهدی مسبوق روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایسنا افزود: از این تعداد داوطلب، ۱۶ هزار و 823 نفر شامل 59 درصد زن و 11 هزار و 892 نفر شامل 49 درصد از شرکت کنندگان مرد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: آزمون ورودی دانشگاه‌های سال 1400 در پنج گروه آموزشی هنر، علوم انسانی، ریاضی و فنی، علوم تجربی و زبان‌های خارجی به مدت چهار روز در روزهای چهارشنبه 9 تا شنبه 12 تیرماه همزمان با سراسر کشور در استان برگزار می‌شود.

مسبوق با بیان اینکه این آزمون در 14 حوزه امتحانی برگزار می‌شود، عنوان کرد: داوطلبان در سطح استان همدان در دانشگاه بوعلی‌سینا، دانشگاه آزاد اسلامی، آموزش و پرورش، دانشگاه پیام نور همدان، بهار، اسدآباد، رزن، فامنین، کبودرآهنگ، تویسرکان، نهاوند، ملایر بخش خزل و درگزین به رقابت می‌پردازند.

نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه بوعلی‌سینا اضافه کرد: تعداد داوطلبان کنکور سال گذشته 29 هزار و 755 نفر بود که امسال تعداد داوطلبان یک‌هزار و 40 نفر کاهش داشته است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین تعداد داوطلبان استان همچون کشور متعلق به گروه تجربی است، افزود: گروه تجربی با داشتن 45 درصد از داوطلبین با اختلاف معناداری پیشتاز است و گروه علوم انسانی، زبان‌خارجی، ریاضی و فنی و هنر در رتبه های بعدی قرار دارند.

وی با بیان اینکه فرآیند دریافت کارت ورود به جلسه از روز یکشنبه ۶ تیر با مراجعه به سامانه sanjesh.org آغاز شده و تا روز سه شنبه ٨ تیر ادامه دارد، خاطرنشان کرد: شروع فرآیند آزمون، ساعت ۸:۰۰ صبح است و داوطلبان توجه کنند که در روز برگزاری آزمون، یک ساعت قبل از شروع فرآیند، در حوزه امتحانی مربوطه حضور داشته باشند.

نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه بوعلی‌سینا بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی بیان کرد: تمامی پروتکل‌های بهداشتی برای برگزاری آزمون رعایت شده و صندلی ها با فاصله 5/1 تا 80/1 متری چیده شده، پذیرایی به صورت سلف سرویس خواهد بود، تمامی پرسنل با ماسک، دستکش و شیلد حاضر می‌شوند و همه حوزه‌های امتحانی قبل و بعد از برگزاری آزمون به طور کامل ضدعفونی و گندزدایی می‌شود.

وی عنوان کرد: داوطلبان لازم است در هنگام ورود به جلسه آزمون، پرینت کارت ورود به جلسه و شناسنامه عکس‌دار یا کارت ملی معتبر، مداد سیاه نرم پررنگ، مدادتراش، مدادپاکن و یک سنجاق و یا سوزن، به همراه داشته و از آوردن هرگونه وسایل اضافی از جمله تلفن همراه، ماشین حساب، کیف، کتاب، یادداشت و جزوه خوداری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کنکور سراسری منطقه همدان دانشگاه کنکور 1400 دانشگاه بوعلی سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۲۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین اجلاس سراسری گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.

مدیر اجلاس سراسری گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی در این اجلاس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اظهار کرد: «یکی از مراکز مهم تربیت قوه عاقله‌ کشور، دانشگاه است»، بنابراین در فرآیند ساختن و پرورش دادن قوه‌ی عاقله برای کشوراستاد یک نقش ویژه را ایفا می‌کند.

فرح حبیب اضافه کرد: دانشگاه نباید خود را از مسائل کشور جدا بداند و چالش‌های کشور برای دانشگاه مسائل واقعی، حقیقی و اصلی باشد و مسئله دیگر تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان بوده که فراتر از تعلیم مسئله تربیت است.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه جهت‌گیری اخلاقی و معنوی، تلطیف روحی و دمیدن روح احساس هویت در مجموعه جوان کشور را برعهده دارد، ادامه داد: کاربردی کردن پژوهش‌ها یکی از اولویت‌های پیش روی دانشگاه است و حوزه معماری و شهرسازی نقشی بسیار اساسی بر روی فرهنگ جوامع و سبک زندگی مردم دارد.

عضو کمیسیون نشریات دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه گزارشی از وضعیت تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجوی معماری و شهرسازی در سراسر کشور یادآور شد: گروه معماری و شهرسازی در سراسر کشور دارای ۷۸۶ عضو هیئت علمی و ۴۷ هزار و ۷۱۹ دانشجو بوده و با ۱۲ نشریه فعال، دو نشریه غیرفعال، چهار نشریه دارای نمایه وزارتین و هشت نشریه با رتبه A و A+ است.

حبیب افزود: این اجلاسیه با تشکیل چهار کارگروه مباحث مهم و اساسی گروه معماری و شهرسازی را بررسی می‌کند، کارگروه نخست «بهار دانش با تحلیل و بررسی علم و علم‌سنجی انتشارات، نشریات و منابع درسی»، کارگروه دوم «پژوهش و فناوری مثمر»، کارگروه سوم «آمایش تحولی و تعالی‌بخشی» و کارگروه چهارم «افق‌های نوین در آموزش ـ مهارت‌محوری» را دنبال می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در کارگروه بهار دانش، راهکار‌های بهبود ارتقای کیفیت، افزایش مجلات علمی و بین‌المللی، برنامه‌ریزی همایش‌ها و کنفرانس‌های علمی، حمایت از راه‌اندازی انجمن‌ها و قطب‌های علمی، برنامه‌ریزی برای برگزاری کرسی‌های علمی، تدوین کتب درسی و مراجع علمی موردنیاز پیگیری شد.

مدیرگروه معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بیان کرد: در کارگروه آمایش تحولی و تعالی‌بخشی، آمایش ملی رشته مقطع‌های معمار و شهرسازی، تشکیل کمیته تخصصی برای تعیین سطح دستیاران آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی و تخصصی به‌روز در راستای ارتقای مهارت‌های اعضای هیئت علمی و دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر اجلاس سراسری گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: در کارگروه پژوهش و فناوری مثمر، شناخت و شبکه‌سازی پژوهش و زیرساخت‌ها، ارتباط دانشگاه، صنعت و جامعه، کارخانه نوآوری و فناوری سکو‌ها (پلتفرم‌ها) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حبیب در ادامه توضیح داد: در کارگروه افق‌های نوین در آموزش، مهارت‌محور کردن حوزه‌های آموزش براساس نقشه راه مهارتی و بستر‌سازی دوره‌های آموزشی درباره بهبود پایان‌نامه‌ها در تحصیلات تکمیلی، بازبینی سرفصل‌های قدیمی براساس چهار محور روزآمدی، مهارت‌محوری، حکمی‌سازی، کارآمدسازی و تدوین رشته‌های میان رشته‌ای مورد تبادل‌نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • تشریح جزئیات برگزاری مجدد نوبت اول آزمون سراسری ویژه داوطلبان سیل‌زده شهرستان زیركوه
  • فرصت داوطلبان کنکور برای ویرایش دروس و ترمیم نمرات از ۲۱ اردیبهشت
  • جشنواره سراسری تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی فراخوان داد
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • حسینی در صدر ۶ داوطلب برتر جمعیت هلال احمر کشور در سال ۱۴۰۲
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود