Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل ازایسنا، با توجه به مدت زمان کمی که برای اکران فیلم تا ماه محرم باقی مانده، ابتدای این هفته آخرین فرصت برای تعیین تکلیف اکران تابستان با فیلم‌های جدید عنوان شده بود، اما شورای صنفی نمایش برخلاف روال هفتگی خود روز گذشته جلسه‌ای نداشت و قرار است امروز دوشنبه، هفتم تیرماه به بررسی وضعیت فیلم «دینامیت»، تنها فیلمی که صاحبانش تا حدی به اکران رضایت داده‌اند، بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهیه‌کننده و پخش‌کننده فیلم «دینامیت» بارها در گفت‌وگوهای خود بیان کرده‌اند که به دلیل عدم استقبال مخاطب از سینما در روزهای کرونایی و برگشت‌ناپذیر بودن هزینه ساخت در شرایط فعلی سینماها، باید حمایت ویژه‌ای از اکران همراه با ضمانت اجرایی وجود داشته باشد، اما شرایط مدنظر آن‌ها تاکنون عملی نشده و این پرسش را مطرح می‌کنند که چرا برای زنده نگه داشتن سینما و رونق بخشی به سالن سینما، فقط تهیه‌کننده‌ و سرمایه‌گذار فیلم‌ باید ضرر دهند؟

از سوی دیگر سینمادارها معتقدند حمایت نسبی و خوبی برای اکران در این فصل پیشنهاد شده و راضی نشدن تهیه‌کننده‌ها به اکران باعث دلخوری‌شان شده است.

کش و قوس بر سر نمایش فیلم‌های جدید در تابستان مدت‌هاست که شروع شده چون گیشه سینماها برای ادامه اکران فیلم‌های نوروزی دیگر کشش ندارد و اگرچه میزان استقبال مخاطب در روزهای گذشته نسبتا بهتر شده، اما مدیران سینماها تاکید دارند که باید فیلم جدید روی پرده بیاید در غیراینصورت رکود فعلی سینما تا پایان ماه محرم و صفر و نیمه‌های پاییز ادامه خواهد داشت.

در این باره محمدقاصد اشرفی - مدیر سینما ماندانا- به ایسنا می‌گوید: ما ۴۰ سال است که رابطه دوستانه با تهیه‌کنندگان سینما داشته‌ایم و با هم کار می‌کردیم و انتظار داریم که در این بحران، همه دست به دست هم دهیم تا این شرایط را پشت سر بگذاریم.

او می‌گوید: ما سینمادارها خودمان پیگیر  ماجرای اکران بودیم و در جلسه ستاد کرونا (در سازمان سینمایی) و شورای صنفی نمایش پیشنهاد کردیم، سازمان سینمایی رقمی را برای حمایت از اکران دو فیلم در نظر بگیرد که سازمان هم قبول کرد، ولی متاسفانه تصمیم و خواسته‌های صاحبان فیلم‌ها مرتب تغییر می‌کند.  

اشرفی با بیان اینکه «آیا سینماها باید همینطور خاک بخورند و صاحبان فیلم‌ها راضی به اکران نشوند؟» ادامه می‌دهد: البته این حق آن‌هاست که نگران سرمایه خود باشند و ما هم نمی‌توانیم به آن‌ها زور بگوییم  ولی سازمان سینمایی هم یا اجازه تغییر کاربری به سالن‌های ما را هم بدهد تا کسب و کار دیگری در سالن داشته باشیم یا اجازه دهد فیلم‌ها خارجی بیشتر اکران شوند. اگر صاحبان فیلم‌ها حق دارند، ما (سینمادارها) هم حق داریم.

وی با اشاره به اینکه «امروز بالاخره تصمیم گرفته می‌شود که شرایط جدید آن‌ها چیست و سینمادارها فیلمی را اکران می‌کنند یا خیر»، اضافه می‌کند: سینمادارها قبول کردند که در تبلیغات کمک کنند و از آن طرف سازمان هم ۲.۵ میلیارد تومان به هر فیلم‌ بدهد. الان هر کسی دوست دارد، فیلم خود را اکران کند، اگر هم دوست ندارد اکران نکند. از این پس خواسته ما چیز دیگری است و اگر سازمان سینمایی می‌خواهد کمک کند باید به سینمادار کمک کند، چرا که صاحب فیلم‌ می‌تواند فیلم خود را در دفترش نگه دارد تا هر زمان شرایط مطلوب شد آن را اکران کند ولی منِ سینمادار الان باید حقوق پرسنل و هزینه جاری سینما را  بدهم.

او در عین حال خاطرنشان می‌کند که در روزهای گذشته وضعیت فروش بهتر شده و این امید است که از اکران فیلم جدید استقبال شود.

با این وجود به دلیل اینکه چند هفته بیشتر تا شروع ماه محرم باقی‌نمانده و برخی هم ضمانت پرداخت‌های مالی را برای اکران فیلم در روزهای پایانی این دولت چندان عملی نمی‌دانند و نیز نظر عده‌ای از جمله کارگردان فیلم «دینامیت» (مسعود اطیابی) بر اکران فیلم‌ها پس از واکسیناسیون عمومی ست، به نظر می‌رسد اکران یک فیلم جدید (دینامیت) خیلی محتمل نباشد بویژه آنکه جلسه ستاد کرونا در سازمان سینمایی برای تصمیم‌گیری نهایی هنوز تشکیل نشده است.

کد خبر 610764 برچسب‌ها سینمای ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای ایران سازمان سینمایی اکران فیلم فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۲۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است

محمدرضا فرجی تهرانی اظهار داشت: در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد بازار لپ تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود، این در حالی است که بازار کنونی نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

به گزارش ایلنا، براساس بخش‌نامه جدید وزارت صمت از این پس واردکنندگان لپ تاپ باید ۷۰ درصد کالای خود را فروخته باشند و این فروش را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و خریدار نیز تیک تایید را بزند تا واردکنندگان بتوانند تایید دوباره برای سفارش واردات کالا بگیرند و تخصیص ارز آن‌ها تایید شود.

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به مفاد این بخش‌نامه گفت: در صورت اجرای بخش‌نامه عرضه همه کالا‌هایی که واردات آن‌ها مشمول آن می‌شود در بازار کاهش می‌یابد و تعادل بازار در نیمه دوم سال بر هم می‌خورد، این بخش‌نامه به یکباره و از حدود ۱۰ روز پیش به بازار لپ تاپ ارائه شده در حالی که اجرای آن باید به طور تدریجی صورت بگیرد.

وی افزود: صدور چنین بخش‌نامه‌ای نشانگر این است که مسئولان دولتی بار دیگر بدون مشورت با بخش خصوصی تصمیماتی برای این بخش گرفته‌اند در حالی که براساس قانون بخش دولتی باید در ابلاغ بخش‌نامه‌های اجرایی از بخش خصوصی ذینفع نظرخواهی کند. با این حال هیچ یک از سازمان‌های دولتی تاکنون از نهاد‌های خصوصی ماندن اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون برای ابلاغ بخش‌نامه‌ها مشورت نگرفته‌اند.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در ادامه از وضعیت کنونی بازار لپ تاپ گفت و اظهار کرد: متقاضیان خرید لپ تاپ هنوز در یک وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌برند.

وی درباره تاثیر نوسانات ارزی اخیر بر بازار لپ تاپ خاظرنشان کرد: واردکنندگان لپ تاپ با ارز نیمایی واردات را انجام می‌دهند به همین دلیل نمی‌توانند قیمت خود را از محدوده تعیین‌شده بالاتر ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت نوسانات قیمت ارز بازار لپ تاپ را چندان تحت تاثیر قرار داده است. با این حال بازار در رکود عجیبی فرو رفته و به نظر می‌رسد نقدینگی موجود در دست مردم کم است و از قدرت خرید آن‌ها کاسته شده در چنین شرایطی تاثیرات رکود بیشتر از پیامد‌های نوسانات ارزی در بازار مشهود است و در صورتی که این رکود از بین برود قیمت کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند.

فرجی تهرانی یادآور شد: در حال حاضر کالا‌های استوک که بخشی از آن از مسیر‌های قاچاق و بخشی دیگر از طریق مزایده‌های سازمانی تامین می‌شوند بازار خوبی دارند و تقاضا برای این دسته از کالا‌ها برقرار است، همچنین کاهش قدرت خرید مردم به افزایش تقاضا برای تعمیرات انجامیده است.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • آمار فروش فیلم‌های سینمایی در اولین هفته اردیبهشت/ «مست عشق» از «تمساح خونی» سبقت گرفت
  • تمساح خونی و سال گربه زیر سایه مست عشق
  • استقبال مخاطبین سینما از «مست عشق»
  • دلخوری مدافع محبوب پرسپولیس از درویش: جدا می‌شوم!
  • واکنش پیمان یوسفی به ماجرای دلخوری علیرضا دبیر