Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از میزان ، روز شنبه پنجم تیر ماه از واکسن اسپوتنیک وی تولیدی در ایران رونمایی شد و این در حالی است که سخنگوی سازمان غذا و دارو بهمن ماه از آغاز مذاکره با روسیه برای تولید این واکسن در ایران خبر داده بود و به نظر می‌رسد، این فاصله ۵ ماهه مدت زمان نسبتا قابل توجهی باشد و حال این سوال مطرح می‌شود که دلیل طی شدن این مدت زمان برای تحقق این امر بدقولی روس‌ها بوده یا مشکلاتی در زمینه تامین مواد اولیه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیانوش جهانپور  در این خصوص بیان کرد: در مورد این واکسن کشور ما دو مسیر را طی کرده است که یکی از آن‌ها واردات بوده که البته با تاخیر در ایفای تعهدات از جانب طرف روس همراه بوده است که به کندی روندی تولید در کشور آن‌ها برمی‌گردد و مسیر موازی که کشور به طور همزمان با واردات واکسن اسپوتنیک دنبال می‌کرد، بحث تولید مشترک این واکسن در ایران بود.

سخنگوی سازمان غذاو دارو ضمن اشاره به اینکه حداقل ۴ شرکت کاندیدای تولید مشترک واکسن اسپوتنیک شده بودند و از جانب شرکت روسی حداقل دو شرکت مورد تایید قرار گرفتند که اکتوور اولین شرکت ایرانی است موفق شد تولید این واکسن را به ثمر برساند، ادامه داد: تولید این واکسن در کشور حاصل تلاش فناوران ایرانی در انتقال دانش فنی بوده است.

وی افزود: ما طی دو ماه گذشته فراز و فرود‌های فراوانی را در زمینه تامین مواد اولیه و جانبی از بازار‌های مختلف بین‌المللی به دلیل تحریم‌های و البته نایاب بودن این مواد با توجه به تقاضای شرکت‌های واکسن سازی در دنیا تجربه کردیم و در کنار آن بحث‌های فنی بود، ولی خوشبختانه با وجود همه این مشکلات و فراز و فرود‌ها فناوران کشور توانستند این مسیر را پشت سر بگذرانند و از این به بعد شاهد رشد تدریجی و پلکانی تولید واکسن اسپوتنیک در کشور هستیم که پس از طی مراحل مختلف فنی وارد بازار جهانی و سبد عمومی واکسیناسیون عمومی در داخل می‌شود.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به این سوال که اسامی واکسن‌ها در کشور و سایر نقاط جهان چکونه انتخاب می‌شود؟، گفت: نام واکسن‌ها بیشتر یک نشان تجاری است و عموما بر عهده شرکت‌های سازنده است و با انگیزه‌های مختلفی صورت می‌گیرد، برای مثال نام اسپوتنیک وی برای واکسن روسی از این جهت انتخاب شده است که به نوعی روسیه معتقد است که این واکسن، اولین واکسنی بود که در دنیا برای کووید ثبت شد و برای روس‌ها تداعی کننده خاطره خوب فضا پیمای اسپوتنیک است و وی آن هم از کلمه ویکتوریا به معنی پیروزی گرفته شده است و یک نوع نماد غرور ملی برای آن‌ها است.

سخنگوی سازمان غذا‌ و دارو ضمن اشاره به اینکه نام گذاری واکسن‌ها در دنیا مبناهای مختلفی دارد، ادامه داد: در کشور ما نام‌گذاری واکسن فخرا با الگو گیری از نام زنده یاد شهید فخری زاده انجام شده است و واکسن پاستوکوک هم بر این اساس نام گذاری شده است که مخفف پاستور، کووید و واکسن در آن وجود داشته باشد.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این باره با بیان اینکه نام گذاری واکسن کوو ایران برکت هم به نوعی در بردارنده ذهنیت شرکت‌ سازنده آن است، افزود: به طور کلی نام گذاری بر عهده شرکت‌ها است و با انگیزه‌های مختلف در حوزه برندینگ، مارکتینگ و البته نمادهای ملی که در کشورهای مختلف وجود دارد، صورت می‌گیرد.

آیا وزارت بهداشت کمیته‌ای برای نام گذاری واکسن‌ها دارد؟

وی در پاسخ به این سوال که آیا در وزارت بهداشت کمیته‌ای برای نام گذاری واکسن‌ها وجود دارد؟، توضیح داد: برای واکسن‌های تولید داخل هنگامی که محصول در حال ثبت شدن است، نظارتی از سوی سازمان غذا‌ و دارو بر آن صورت می‌گیرد که نام مشابه آن وجود نداشته باشد و به نوعی تعابیر متفاوت و نادرستی از اسامی آن‌ها نشود و در آنجا مسائل اخلاقی، صنفی و نظامات دارویی لحاظ می‌شود اما در دنیا لزوما این چنین نیست و شرکت‌ها در این زمینه مستقل هستند و آنچه تصویب می‌شود پیشنهاد شرکت‌ها است.

پربیننده ترین نیروی انسانی؛ چالش بزرگ آموزش و پرورش کدام گروه از معلمان شامل مزایای رتبه بندی می شونـد؟ مراسم ختم ریحانه یاسینی و مهشاد کریمی + عکس آخرین سخنان رهبر معظم انقلاب قبل از ترور در تیرماه سال۶۰ + فیلم آغاز پرداخت وام ۱۰ و ۲۰ میلیونی به تاکسیرانان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونای ایرانی نام گذاری واکسن ها واکسن اسپوتنیک وزارت بهداشت صورت می گیرد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۲۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا

برخی همچنان بر این باور هستند که واکسن‌های ویروس کرونا، عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته است. 

فرانسوا ژاویه فومو تاموزو، فوتبالیست سابق اهل فرانسه و کنگو، علیه شرکت‌های فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او معتقد است این شرکت‌ها که سازنده واکسن کووید-۱۹ هستند، بر حرفه او تأثیر گذاشته‌اند.

طرفداری | به گزارش اکیپ، فومو تاموزو در حالی که حالا در سن ۲۹ سالگی بازنشسته شده است، علیه شرکت‌های داروسازی فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او می‌خواهد مشخص شود که آیا واکسن کووید-۱۹ نقش مهمی در مصدومیت‌های او داشته که به شدت بر حرفه وی تأثیر گذاشته است. فومو تاموزو که پیش از خداحافظی از فوتبال در تیم‌های اوسر، یو اس کویوی-روئن، ماریتیمو و استاد لاوال بازی می‌کرد، همچنین از فدراسیون فوتبال فرانسه به دلیل تحت فشار گذاشتن بازیکنان زیر نظر خود برای واکسینه شدن، شکایت کرده است.

به گفته‌ این بازیکن، از زمان واکسیناسیون، مصدومیت‌های پی در پی باعث آسیب به دوران حرفه‌ای او شده است: درد زانو (گونالژی)، تاندونوپاتی و پارگی تاندون آشیل، او را ماه‌ها از زمین دور نگه داشته‌ است. این مصدومیت‌ها اکنون بر زندگی روزمره او نیز تأثیر می‌گذارد:

راه رفتن طولانی مدت به سختی قابل تحمل است، از طرف دیگر دویدن هم برایم غیرممکن است. به محض اینکه می‌خواهم به خودم فشار بیاورم، مثلاً از پله‌ها بالا بروم یا چیزی از قفسه بردارم یا حتی پایین بیایم، درد شدیدی احساس می‌کنم.

دادگاهی برای تعیین ارتباط احتمالی بین واکسن و مصدومیت‌های فومو تاموزو در نظر گرفته شده است. دادگاه پاریس در تاریخ ۲ جولای جلسه‌ای برای این پرونده برگزار خواهد کرد تا در مورد لزوم تشکیل هیئت کارشناسان که وظیفه آن‌ها تعیین ارتباط (یا عدم ارتباط) بین دوزهای واکسن و مصدومیت‌های این بازیکن ۲۹ ساله است، تصمیم‌گیری کند.

 

از دست ندهید ????????????????????????

درخواست دروسی: سردار را در رم حفظ کنید اختلاف علنی رئیس فدراسیون با مجری تلویزیون اعتراض هوادار بارسلونا: ژاوی، مرد سر حرفش می‌ماند! رد پای آرتتا؛ اورتون بعد از 14 سال لیورپول را در خانه شکست داد!

دیگر خبرها

  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • «نیست‌وَش» افتتاح شد/ تخیلی که بر مبنای خیال صورت می‌گیرد
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • سندروم فتوشاپ‌سازی از سلبریتی‌ها
  • سندروم فتوشاپ سازی از سلبریتی‌ها