Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از واکسیناسیون افراد بالای ۵۰ سال عشایر علیه کرونا تا پایان مرداد ۱۴۰۰ خبر داد.

قدس آنلاین: علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در سی و سومین آیین پویش ره سلامت و اعزام ٩٢ خانه بهداشت سیار عشایری به سراسر کشور اظهار کرد: وزیر بهداشت وقتی این کار کلید خورد اعلام کردند ما در این حوزه هیچ محدودیتی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه جلسات کارشناسی بسیاری برگزار شد و اعلام کردیم که از نظر تعداد کانکس و جذب نیرو و استخدام مشکلی نداریم.

او افزود:  اگر یک هزار کانکس هم نیاز باشد برای تامین آن و نیروهای مورد نیاز مشکلی نداریم. بیش از ۴۵ سال است که پوشش سراسری سلامت وجود دارد. در کل کشور نمی‌توان جمعیت هزار نفری پیدا کرد که خانه بهداشت نداشته باشند و این گستردگی نظام شبکه بهداشت از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است.

رئیسی ادامه داد: یکی از نقاط قوت در ایران شبکه گسترده بهداشت است و ما اگر می‌خواستیم مانند کشورهای ثروتمند به درمان اکتفا کنیم، نمی‌توانستیم کرونا را مدیریت کنیم ما به ازای هزار نفر، ١.۵ تخت داریم، در حالیکه کشورهایی که در برابر کرونا زانو زدند، به ازای هزار نفر تنها ٧ تخت دارند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: خدمت رسانی به عشایر اقدام تازه‌ای نیست، این قشر تا کنون همه خدمات را به صورت تیم‌های سیار خدمات ارائه می‌کردند. کانکس‌ها جای ثابتی ندارند و همراه عشایر حرکت می‌کنند. به تاکید وزیر بهداشت انتخاب بهورزان از دل عشایر خواهد بود. این عزیزان پس از گذراندن آموزش‌های لازم، مشغول به فعالیت خواهند شد.

او تصریح کرد: تمام استانداردهای خانه‌های بهداشت بی هیچ کم و کاستی در این خانه‌های بهداشت سیار وجود دارد، همچنین برخی داروها و سرم‌ها مانند سرم ضد عقرب گزیدگی در این خانه‌ها موجود است.

رئیسی بیان کرد: یک میلیون و ۱۸۰ هزار نفر در قالب بیش از ۱۲ هزار خانواده عشایر در کشور وجود دارد که باید تحت پوشش بهداشتی قرار بگیرند. برای استخدام ۲۱۶ بهورز، مجوز گرفتیم. گزینش و آموزش این افراد با دقت زیادی صورت می‌گیرد. در حال حاضر ۹۲ بهورز جدید جذب شده‌اند که در این ۹۲ کانکس مستقر خواهند شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون عشایر گفت: ما تا پایان مرداد تمام گروه‌های بالای ۵٠ سال عشایر و تا پایان شهریور بالای ۴٠ سال را زودتر از سایر افراد و روال عادی واکسینه می‌کنیم. تا پایان آبان هم تمام افراد بالای ١٨ سال عشایر را واکسن دریافت خواهند کرد.

رئیسی درباره خانه‌های بهداشت سیار عشایر توضیح داد: در دنیا کمتر کشوری این چنین خدماتی در حوزه بهداشت ارائه می‌کند، حتی می‌توان گفت که نمونه آن وجود ندارد.

او  یادآوری کرد: با وجود کرونا خدمات بهداشتی ما مانند یک واکسیناسیون روتین کودکان عقب نیفتاد و مراقبت از مادران باردار کم نشد، این یکی از اقدامات خوبی است که باوجود کرونا انجام شد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا علیرضا رئیسی تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۲۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند

شرکت آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کرونا، این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت انگلیسی ـ سوئدی آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کووید19 این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند.

این شرکت اعلام کرده که از زمان آغاز همه‌گیری کرونا چندین نسخه به‌روز شده از واکسن‌هایی که برای مقابله با ویروس کرونا ساخته شده از سوی شرکت‌های مختلف راهی بازار شده و همین مسئله موجب پدید آمدن مازاد واکسن‌ برای بیماری کرونا شده است.

اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون

براساس گزارش گاردین، در 7 می، آژانس دارویی اروپا اطلاعیه‌ای صادر کرد مبنی بر اینکه این واکسن دیگر مجاز به استفاده نیست. AstraZeneca در بیانیه‌ای گفت که این تصمیم به این دلیل گرفته شده است که در حال حاضر انواع واکسن‌های جدیدتری در دسترس هستند که برای هدف قرار دادن انواع کووید-19 سازگار شده‌اند.

با وجود این، چند روز پیش در پی شکایت دسته‌جمعی گروهی از شهروندان بریتانیایی، این شرکت اعتراف کرده بود که موارد نادری از واکسن‌های کرونای شرکت آسترازنکا به ایجاد لخته خون و مرگ بیماران منجر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • نجاتم دهید، دیگر به پایان خط رسیده‌ام!
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • پیام جالب یک مستاجر به صاحب خانه اش | چرا فکر می‌کنی مقصر همه مشکلات اقتصادی‌ات من هستم؟ | ببینید
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • آلگری: فقط در خانه‌ از من درباره آینده سوال نمی‌کنند!
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود