Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس گفت: با پیگیری مجمع نمایندگان استان قزوین، بودجه بهداشت و درمان استان در سال جاری ۱۲۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش پیدا کرده است. - اخبار استانها -

رجب رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین درباره وضعیت بودجه بخش بهداشتی و درمانی استان قزوین در قانون بودجه 1400 اظهار داشت: با توجه به مطالبه‌گری جدی مجلس یازدهم بودجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مقایسه با سال قبل 157 درصد افزایش یافته که بیشترین میزان رشد بودجه میان همه وزارت‌خانه‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: همچنین با توجه به مطالبه‌گری صورت‌گرفته از سوی مردم و با پیگیری مجمع نمایندگان استان قزوین از وزرات بهداشت و همچنین سازمان برنامه و بودجه اعتبار بخش بهداشت و درمان استان قزوین در سال جاری 120 درصد نسبت به سال قبل افزایش پیدا کرده و امیدواریم امسال دیگر انتقاد و گلایه‌ای برای کمبود بودجه و اعتبار از سوی مدیران این بخش نشنویم.

رحمانی با اشاره به لزوم توزیع عادلانه بودجه و اعتبارات بهداشتی و درمانی در سطح استان قزوین ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی قزوین باید تلاش مجمع نمایندگان مردم استان قزوین را مد نظر داشته باشد و بودجه را بر اساس شاخص‌های محرومیت در استان توزیع کند تا فاصله بخش‌های محروم و مرکز استان در زمینه برخورداری از امکانات و تجهیزات پزشکی به حداقل برسد.

بار سنگین درمانی روی دوش بیمارستان تاکستان

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از این گفت‌وگو در رابطه با وضعیت زیرساخت‌های درمانی در شهرستان تاکستان گفت: معضل اصلی درمانی در تاکستان کمبود تخت بیمارستانی و تجهیزات پزشکی به ویژه دستگاه‌های ام‌آرآی، سیتی‌اسکن و دیالیز است که در فقدان آنها در این شهرستان به شدت احساس می‌شود.

رحمانی با اشاره به بار سنگین خدماتی روی دوش بیمارستان دولتی شفای تاکستان افزود: این بیمارستان فقط به تاکستانی‌ها خدمات نمی‌دهد، بلکه خدمات‌دهی به مردم شهرهای شال، اسفرورین، آبگرم، آوج و سایر شهرهای محروم جنوب استان را به عهده دارد و در ضمن به بیماران و مصدومانی که از آزادراه تاکستان گذر می‌کنند هم خدمات می‌دهد.

وی ادامه داد: با وجود اینکه جمعیت شهرستان تاکستان 180 هزار نفر عنوان می‌شود، اما با یک حساب سرانگشتی متوجه می‌شویم که بیمارستان شفای تاکستان به 450 هزار نفر از مردم استان قزوین و شهرهای اطراف خود در استان‌های همجوار خدمات درمانی ارائه می‌دهد و به این خاطر باید تخت‌های بیمارستانی آن همه به همین نسبت افزایش پیدا کند. بنابراین توقع جدی داریم که دانشگاه علوم پزشکی کمبودهای تاکستان را ببیند و برای رفع آنها اقدام عاجل کند. 

تاکستان به 45 تخت بیمارستانی نیاز دارد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با یادآوری اینکه در حال حاضر 103 تخت بیمارستانی در بیمارستان تاکستان وجود دارد، تصریح کرد: همچنان که در نامه‌نگاری‌های متعدد به وزیر بهداشت و درمان هم اعلام کردیم، باید حداقل 45 تخت بیمارستانی جدید به بیمارستان تاکستان اضافه شود تا از انتظار بیش از حد بیماران و آسیب‌های ناشی از این انتظار پیشگیری شود.

80 درصد از امکانات پزشکی استان قزوین فرسوده استتخت های فرسوده باید از آمار سرانه تخت‌های بیمارستانی قزوین در وزارت بهداشت حذف شوداستاندار قزوین: بیمارستان‌های استیجاری را به‌زور حفظ کردیم

رحمانی اضافه کرد: اگر دانشگاه علوم پزشکی زیرساخت‌های درمانی در تاکستان را توسعه دهد، با توجه به بازه پوشش بیمارستان و مراکز درمانی تاکستان از میزان انتقال بیماران به بیمارستان‌های قزوین هم کاسته شده و از بار سنگین این بیمارستان‌ها کاسته می‌شود. بنابراین مسئولان علوم پزشکی کمک به توسعه امکانات درمانی تاکستان را به مثابه کمک به قزوین ببینند.

وی ادامه داد: با توجه به اعتباراتی که امسال در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قزوین قرار گرفته، این دانشگاه باید نسبت به گسترده کردن مراکز و پایگاه‌های جامع واکسیناسیون اقدام کرده و نسبت به عدم تشکیل صف مردم و سالمندان در پایگاه‌های تزریق واکسن متعهد باشد و در این زمینه از همه امکانات و نیروی انسانی خود هم به شکل جدی استفاده کند.

انتهای پیام/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بهداشت و درمان وزارت بهداشت بیمارستان ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بهداشت و درمان وزارت بهداشت بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی تخت بیمارستانی بهداشت و درمان استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۳۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد: هیچیک از کارکنان این مرکز غیرقانونی، تخصص پزشکی نداشتند.

با پیگیری و تلاش کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه و همکاری دادستانی و پلیس اماکن، پس از طی مراحل قانونی، پلمب انجام شده و مدارک موجود به مقامات قضائی و همچنین دفتر حقوقی دانشگاه ارائه شد.

یکی از وظایف حوزه معاونت درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی حفظ سلامت آحاد جامعه است و برخورد با مراکز غیرمجاز و مداخله گر در امور درمانی در حوزه پزشکی با جدیت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6093902

دیگر خبرها

  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • پلمب یک رستوران متخلف در آستانه اشرفیه
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه