Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کارگروه ملی سازگاری با کم آبی گفت: به منظور برنامه ریزی لازم در خصوص ایجاد باور ملی و فرهنگ سازی در زمینه مصرف هوشمندانه آب و رعایت کامل اصل صرفه‌جویی و ایجاد هماهنگی هر چه بیشتر برای ساماندهی فعالیت‌های فرهنگی در این خصوص، کارگروه ملی ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب تشکیل می‌شود.

به گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، بنفشه زهرایی بعدازظهر امروز دوشنبه در نخستین نشست کارگروه ملی برنامه ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب که با حضور وزرای نیرو و ارشاد برگزار شد، افزود: گزارش عملکرد کارگروه ملی هر شش ماه یک بار به شورای فرهنگ عمومی کشور منعکس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اقدامات انجام شده در این کارگروه به تدوین برنامه ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب با حضور نمایندگان برخی از دستگاه‌ها و دریافت نظرات اعضای شورای فرهنگ عمومی و وزارت نیرو به عنوان مسئول کارگروه ملی برنامه ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب، ابلاغ ویرایش اول (مصوب جلسه 716 شورای فرهنگ عمومی کشور) برنامه ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب به تمامی دستگاه‌های وظیفه‌مند و ابلاغ ویرایش نهایی (مصوب جلسه 738 شورای فرهنگ عمومی کشور) برنامه ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب به شورای فرهنگ عمومی استان‌ها اشاره کرد.

زهرایی درباره چشم‌انداز طرح اظهار داشت: دستیابی به شرایط مناسب برای اعمال مدیریت مسئولانه و هوشمندانه عرضه و تقاضای آب در بخش‌های مختلف صنعت، کشاورزی، خدمات و مصرف خانگی، بر مبنای آگاهی عمومی در خصوص محدودیت منابع آب و احساس مسئولیت همگانی نسبت به حفظ و حراست از دارایی‌ها و ذخایر آبی کشور، به گونه‌ای که جایگاه و اهمیت آب به عنوان ارزتشمندترین ماده برای زیست سالم و بهداشتی و گرانبهاترین کالای اجتماعی و اقتصادی در باور آحاد جامعه ایرانی مورد توجه همگان قرار گیرد.

وی سیاست‌ها و راهکارهای اجرایی را اعم از ارائه آموزش به کشاورزان، فعالان و دست­‌اندرکاران عرصه صنعت، خانوارها، مسئولان مرتبط با خدمات شهری، برگزاری مسابقات، گنجاندن متون درسی با محوریت موضوع «صرفه­‌جویی در مصرف آب» برای دانش­‌آموزان و دانشجویان، افزایش برنامه­‌ها در زمینه مصرف صحیح آب از طریق رسانه­‌های جمعی، بهره­‌گیری بهینه از ظرفیت فضای مجازی و شبکه­‌های اجتماعی، تقویت و تشویق سازمان­‌های مردم نهاد فعال در زمینه مصرف بهینه آب، ارائه آموزش­‌های لازم به مردم و تشویق خانواده‌های کم‌مصرف برشمرد.

دبیر کارگروه ملی سازگاری با کم آبی از دیگر سیاست‌ها و راهکارهای اجرایی به تولید محصولات فرهنگی و هنری با موضوع آب، تلاش در راستای ایجاد ساز و کار لازم برای درج میزان مصرف آب مجازی بر کالاها، اعطای نشان ملی به افراد فعال در ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب، تشویق و گسترش شرکت­‌های دانش­‌بنیان فعال در زمینه تولید محصولات کم­‌آب­خواه ، ایجاد بسترهای لازم فرهنگی به­‌منظور شکل­‌گیری نظارت اجتماعی بر مصرف آب، به‌کارگیری ظرفیت­‌های فرابخشی نظیر شورای­‌عالی آب و کارگروه سازگاری با کم­‌آبی، برگزاری جشنواره­‌های فرهنگی و هنری با محوریت موضوع آب و مصرف بهینه آن و حمایت از پایان­‌نامه­‌های دانشجویی اشاره کرد.

وی درباره ۳۵ اقدام همکاری‌های بین بخشی برای ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب هم اظهار داشت: کارگروه‌های متناظر کارگروه ملی در سطح استان و شهرستان با حضور واحدهای استانی و شهرستانی دستگاه‌های مورد اشاره تشکیل و گزارش عملکرد کارگروه‌های استانی و شهرستانی هر سه ماه یک بار به کارگروه ملی منعکس می‌شود.

زهرایی، اقدام‌های صورت گرفته در زمینه تولید محتوا هم به ارتقای سواد آبی جوامع شهری و روستایی، تعریف و تعیین مناسبت­‌ها برای جلب توجه افکار عمومی همچون (روز ملی آب، روز جهانی آب، هفته ملی صرفه­‌جویی آب)، تهیه مستند از تجربه­‌های موفق داخلی و خارجی در زمینه مصرف صحیح آب و حفاظت از منابع آب، بحث و گفت­ وگوی اجتماعی با جامعه مصرف­‌کننده با هدف ضرورت سازگاری با کم‌­آبی و تغییر الگو و سبک ­زندگی افراد جامعه و فاصله گرفتن از فرهنگ مصرف­‌گرایی و تصور وفور منابع آب، تبیین اخلاق زیست محیطی و لزوم رعایت منافع جمعی و درازمدت کشور، تهیه مستند از وضعیت مناطقی که با مشکلات و معضلات کم­‌آبی مواجه شده­‌اند و معرفی مصادیق هدر رفت منابع آب و آموزش راه­‌های صرفه­‌جویی در بخش­‌های مختلف عنوان کرد.

وی در عین حال گفت: سازمان برنامه و بودجه کشور متناسب با ساز و کارهای اعتباری تعریف شده و در حد مقدورات بودجه­‌ای کشور، حداکثر همکاری ممکن را در جهت اجرای این برنامه به عمل می­‌آورد و شورای فرهنگ عمومی کشور با همکاری دستگاه­‌های ذیربط، نظارت بر حسن اجرای این مصوبه را به عهده خواهد داشت.

وی با تشریح پیشنهادات وزارت نیرو برای ادامه فعالیت‌ها هم گفت: شرکت‌های آب و فاضلاب استان‌ها به عنوان نمایندگان وزارت نیرو و دبیر کارگروه‌های استانی برنامه ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب، هماهنگی و پیگیری اقدامات کارگروه‌های استانی و شهرستانی را بر عهده خواهند داشت.

زهرایی افزود: نمایندگان هر دستگاه موظفند گزارش عملکرد دستگاه مربوطه را هر شش ماه یکبار به شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به عنوان دبیرخانه کارگروه ملی برنامه ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب ارسال کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: گزارش عملکرد کارگروه‌های استانی و شهرستانی هر سه ماه یک بار به شرکت آب و فاضلاب استان مربوطه به عنوان دبیر کارگروه استانی برنامه ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب ارسال و گزارش عملکرد کارگروه ملی هر شش ماه یک بار از سوی دبیر کارگروه ملی برنامه ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب به شورای فرهنگ عمومی کشور ارسال خواهد شد.

برچسب هاایران بنفشه زهرایی پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون) وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران وزارت نیرو آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو شورای فرهنگ عمومی کشور استانی و شهرستانی گزارش عملکرد کارگروه کارگروه های استانی سازگاری با کم زمینه مصرف دبیر کارگروه وزارت نیرو ماه یک بار منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۳۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد

رئیس­ جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.   به گزارش ایسنا،  سیدابراهیم رئیسی، ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است را به این شرح برای اجرا به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شورای فرهنگ عمومی ابلاغ کرد:   «ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس مصوبه جلسه ۴۶۳ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی (به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) به تصویب رسیده است به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می­گردد:   «ماده واحده- با استناد به ماده ۲ آیین­‌نامه شورای فرهنگ عمومی (مصوب جلسه ۳۹۸ مورخ ۱۳۷۶/۰۳/۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی و اصلاحات بعدی آن)، خانم عاطفه خادمی به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی انتخاب می‌­شود».   عاطفه خادمی   عاطفه خادمی کیست عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود.   گفتنی است، خادمی متولد سال  ۱۳۶۳ شهرستان بروجرد و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ التحصیل این رشته در کشور است.   وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه  مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه  با محوریت زنان و خانواده نیز هست.   در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.   یادآور می‌شود، پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • اعضای شورای فرهنگ عمومی در خنثی سازی توطئه دشمنان هوشیار باشند