Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی با اشاره به اجرا نشدن کامل طرح نسخه الکترونیکی در این استان گفت: تا زمانی که این طرح به صورت کامل اجرائی نشود، هیچ مبلغی بابت حق بیمه به دانشگاه و دانشکده‌های علوم پزشکی استان پرداخت نخواهیم کرد.

علیرضا حسینی دوشنبه هفتم تیرماه در همایش تجلیل از خیرین سلامت بیمارستان تامین اجتماعی شهید چمران ساوه که در سالن سلمان ساوجی برگزار شد اظهار کرد: با اینکه از اسفند ۹۸ پرداختی تامین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی به روز شده، اما آن طور که انتظار می‌رفت همکاری لازم صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه چند ماهی است که از دانشگاه علوم پزشکی اراک و ساوه درخواست می‌کنیم که طرح نسخه الکترونیکی را اجرا کنند، افزود: متاسفانه این طرح به طور کامل اجرا نمی شود و سازمان تامین اجتماعی استان تا زمانی که این طرح به صورت کامل اجرایی نشود، هیچ گونه پولی را به این مراکز پرداخت نخواهد کرد چرا که با این شرایط مردم و بیمه شدگان کارگر و بازنشسته آسیب جدی خواهند دید و می‌بینند و حتی با وجود برخورداری از بیمه، ناچار هستند به دلیل نبود زیرساخت الکترونیکی به صورت آزاد مبلغ خدمات را پرداخت کنند.

حسینی با اشاره به تلاش سازمان تامین اجتماعی و معاونت درمان برای اجرایی شدن طرح نسخه الکترونیکی اظهار کرد: در حال حاضر با اجرای این طرح شرایط به گونه‌ای شده است که از چاپ ماهانه ۴۰ هزار دفترچه تامین اجتماعی بابت اجرای این طرح جلوگیری می‌شود و در روند اجرای آن باید طوری عمل شود که نارضایتی نباشد.

وی در ادامه گفت: در شرایط سخت دوران شیوع ویروس کرونا، افزون بر ۴۳۰۰ نفر از مبتلایان به کرونا در بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان مرکزی تحت مراقبت و مداوا قرار گرفتند و لازمه تداوم ارائه این حجم خدمات درمانی مشارکت خیرین و صنعتگران است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی با اشاره به اینکه درآمد سازمان تامین اجتماعی از محل دریافت حق بیمه، جرائم و خسارات، وجوه حاصل از سرمایه گذاری و هدایاست، گفت: افزون بر ۸۰ درصد از درآمدهای تامین اجتماعی از محل حق بیمه است و در حوزه سرمایه‌گذاری نیز شرکت‌های بزرگ مانند شستا کمتر از چهار درصد سهم دارند و بخش هدایا به عنوان یکی از منابع درآمدی مغفول شده است.

وی افزود: از سال ۹۰ تعادل هزینه و درآمد این سازمان برهم خورد و بازنشستگی‌های پیش از موعد نیز از دلایل این مشکلات است با این حال خدمات را همچنان ادامه دادیم هرچند از دولت نیز مطالباتی داریم اما واقعیت آن است که دولت هم محدودیت منابع دارد به همین دلیل نیازمند کمک صنعتگران در حوزه سلامت هستیم.

حسینی افزود: میزان پرداختی تامین اجتماعی استان مرکزی در ماه‌های فروردین و اردیبهشت امسال ۹۳۳ میلیارد تومان بود در حالی که درآمدهای این سازمان کمتر از ۶۰۰ میلیارد تومان بوده است اما با این میزان کسری کلیه مطالبات پرداخت شده است.

وی بیان کرد: ضریب پوشش بیمه‌ای در سطح استان مرکزی ۶۸ درصد است و در ساوه هم حدود ۷۰ هزار نفر تحت پوشش داریم. وظیفه ما این است با این حجم بیمه شده خدمات درمانی را به بیمه شدگان ارائه دهیم.

رئیس انجمن مدیران صنایع نیز گفت: صنایع همانند کادر درمان در مقاطع بحرانی پای کار بودند و در جنگ اقتصادی و مبارزه با کرونا خوش درخشیدند.

سعید رضوانی افزود: تحریم اقتصادی جزو تحریم‌هایی است که اقتصاد کشور را دچار چالش کرده است و خلاء زیرساخت‌های لازم نظیر برق، جامعه صنعتی و اقتصادی را با مشکل مواجه کرده است اما با این وجود طی این سال ها شاهد بودیم که رونق در تولید صورت گرفته و کشور از تامین کالا بی نیاز بود.

وی بیان کرد: صنعتگران با همدلی و همکاری برای توسعه کشور تلاش می‌کنند و در این میان سهم عمده‌ای در تامین نیازهای حوزه سلامت داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس سازمان تامین اجتماعی استانی اجتماعی استانی شهرستانها ساوه تامین اجتماعی استان مرکزی نسخه الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۳۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود

 

به گزارش تابناک، رئیس کل بیمه مرکزی از ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه، خبر داد.

علی استادهاشمی، رئیس کل بیمه مرکزی به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث هشدار داد، در صورت پرداخت نشدن حق بیمه، کارت سوخت وسیله نقلیه آن‌ها متوقف می‌شود.

او با اشاره به اختلاف نظر درباره وصول و هزینه کرد حق بیمه ۱۰ درصدی بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت، گفت: طبق قانون افرادی که در تصادفات رانندگی دچار حادثه می‌شوند در زمان انتقال به بیمارستان، نباید هیچ وجهی پرداخت کنند، چراکه از حق بیمه آن‌ها رقمی قبلا برای استفاده از خدمات رایگان پزشکی واریز کرده اند.

رئیس کل بیمه مرکزی افزود: موضوعی که وجود دارد اختلاف بین بیمه مرکزی و وزارت بهداشت بر سر پرداخت نشدن هزینه ۱۰ درصدی حق بیمه شخص ثالث است که کمیسیون بهداشت مجلس امروز به این موضوع ورود و آن را بررسی کرد.

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: امروز در کمیسیون بهداشت مجلس بحث‌های خوبی مطرح شد و ما هم گزارش مبالغی که سال‌های گذشته پرداخت کرده بودیم را به صورت شفاف ارائه کردیم. ما در بیمه مرکزی مدعی هستیم که طبق قانون عدد مشخص شده در سال‌های گذشته را پرداخت کرده ایم، دیوان محاسبات کشور هم که در این جلسه حضور داشت، ادعای ما را تأیید کرد.

استاد هاشمی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۵.۸ همت به حساب وزارت بهداشت واریز کردیم، گفت: وزارت بهداشت معتقد است که این عدد به این وزارتخانه واریز نشده است.

او افزود: تکلیف کمیسیون بهداشت این است که این عدد به طور کامل در اختیار وزارت بهداشت و بیمارستان‌ها قرار بگیرد تا آن‌ها بتوانند خدمات لازم را در اختیار بیماران سوانح رانندگی ارائه دهند. بر این اساس، مقرر شد کمیته‌ای متشکل از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و کمیسیون بهداشت مجلس برای بررسی علت واریز نشدن حق بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت تشکیل و با نظارت، پرداخت حق بیمه شخص ثالث را راستی آزمایی کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه متأسفانه بیش از ۸۰ درصد موتورسیکلت‌ها فاقد بیمه شخص ثالث هستند، تصریح کرد: پارسال افراد می‌توانستند یک روزه، دو روزه یا یک ماهه برای نقل و انتقالات وسیله نقلیه خود بیمه خریداری کنند که ما مانع از این کار شدیم و مدت بیمه را یک ساله کردیم. همچنین در کنار این اقدام افرادی که موتورسیکلت‌های صفر را خریداری کردند مشمول تخفیف ۲۰ درصدی بیمه شدند.

استاد هاشمی ادامه داد: با همکاری پلیس راهور فراجا و موافقت وزیر اقتصاد به عنوان رئیس مجمع بیمه مرکزی برای کمک به افرادی که بیمه خریداری نکرده اند مقرر کردیم جریمه آن‌ها مشمول بخشودگی قرار بگیرد.

او همچنین ضمن هشدار به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث گفت: ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی ماه گذشته در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شد؛ لذا طبق قانون بناست خودرو‌های فاقد بیمه شخص ثالث کارت سوختشان متوقف شود.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل