Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین؛ ماشاالله عظیمی، کارشناس بازار سرمایه و عضو سابق شورای عالی بورس در گفت‌وگو با اقتصادآنلاین با اشاره به آسیب عدم وجود چشم‌انداز به بازار سهام گفت: ثبات نرخ ارز بر صنایعی که صادرات محور هستند، اثرگذار خواهد بود و یکی از راه‌های به ثبات رساندن اقتصاد، رونق بازار سرمایه است. 

وی افزود: درمجموع، هر موضوعی که منافع کشور را تضمین کند و مطالبات ایران از برجام را به حاکثر برساند، ممکن است بر روی برخی از بازارها و جابجایی سرمایه‌ها در کشور، اثر وضعی بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به ثبات رساندن بازارها، خود به عنوان یک پیام مثبت محسوب می‌شود.

این کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: با رفع تحریم‌ها و احیای برجام می‌توانیم صادرات کشور را رسمی‌تر از شرایط فعلی به انجام برسانیم، بر ظرفیت‌ سازی‌ها با نگاه بر صادرات کار کنیم، جابجایی پول‌ها را راحت‌تر انجام دهیم و قیمت تمام‌شده انتقال پول را که در برخی از موارد بسیار زیاد است، کاهش دهیم. بنابراین این احتمال وجود دارد که با کاهش نرخ ارز، درآمد صنایع صادرات محور کاهش یابد، اما فواید مثبت نیز دارد.

عظیمی تصریح کرد: به تبع این فواید مثبت، صادرات، ظرفیت‌ها و تولید بیشتر خواهد شد و محدودیت‌ها کاهش خواهند یافت. زیرا در حال حاضر بسیاری از فعالیت‌ها مانند حمل و نقل، بیمه، بانک، نقل و انتقال پول، فروش و... تحریم هستند و با رفع موانع، کشور به رونق و ثبات خواهد رسید.

وی اضافه کرد: من اطمینان دارم که یک اقتصاد پایدار و توسعه یافته، بازارهای شفاف و قابل اعتماد را برای مردم ایجاد خواهد کرد. اگر قصد دسترسی به این هدف را داریم، رفتار و سیاست‌گذاری مسئولان علاوه بر موضوع برجام نیز بسیار اثرگذار است. زیرا بسیاری از رخدادها در بازار سرمایه که به آن فشار وارد کرد، به برجام ارتباطی نداشت و موجب ترس و از بین رفتن اعتماد مردم شد. بنابراین مجموعه ناهماهنگی‌ها که رتبه اول را در از بین رفتن نظم بازار دارد، نباید تکرار شود.

پربیننده ترین غیرقانونی بودن ممانعت سازمان بورس از فروش سهام توسط سهامداران بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بورس(۶تیر) / روند ورود پول حقیقی متوقف می شود؟ ارزش سهام عدالت من (۶ تیرماه) نمای پایانی بورس (۶تیر۱۴۰۰) / شاخص کل با رشد حدود پنج هزار واحدی همراه شد اولتیماتوم برای واریز سود سهام عدالت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس برجام بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۳۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین

ناصر سودانی کارشناس انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره معضل ناترازی بنزین در کشور گفت: کشور ما از ابتدا در موضوع بنزین وابستگی قابل توجهی را به خارج داشته است و جز در مقاطع کوتاهی نتوانسته به خودکفایی بایسته ای برسد.

وی ادامه داد: عمده ترین دلیل ناترازی بنزین در کشور بالا بودن مصرف این فرآورده سوختی است و هم عدم تعادل بین تولید و مصرف باعث شده که با ناترازی بنزین در کشور مواجه شویم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: عمده ترین تلاشی که باید در کشور صورت بگیرد کاهش مصرف و افزایش تولید است به نحوی که تولید بنزین از مصرف آن بیشتر باشد.

سودانی افزود: کاهش مصرف بنزین به عوامل متعددی وابسته است، ابتدا اینکه باید استاندارد خودروهای تولید داخل را به استانداردهای جهانی نزدیک کنیم که متاسفانه تا این استانداردها فاصله قابل توجهی داریم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع دیگر که باعث مصرف بالای بنزین شده تردد ماشین های تک نفره است، این تردد های نامتعارف تقریباً در کشور ما خیلی زیاد است و از سوی دیگر جاده ها و خیابان های ما هم شرایط مطلوبی را ندارد و همین امر بر افزایش مصرف بنزین تاثیر گذار است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر ما نتوانسته ایم که سبد سوختی را متنوع کنیم و جایگزینی را برای بنزین در نظر بگیریم. باید برای کاهش مصرف بنزین از گاز و برق و سایر سوخت های فسیلی هم استفاده می کردیم تا مصرف بنزین در کشور و تقاضا برای آن کاهش پیدا کند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: متاسفانه تولیدات خودروسازان ما به سمت خودروهای هیبریدی و با سوخت های سبز پیش نرفته است. با وجود گشایش پالایشگاه خلیج فارس هنوز نتوانسته ایم پا به پای مصرف تولید را افزایش دهیم و این امر باعث شده که به واردات بنزین تن دهیم.

سودانی گفت: البته سیاست های دیگری وجود دارد که عمده این سیاست ها به مصرف کننده آسیب می رساند و اگر سیاست گذاران مجموعه تولید و مصرف بنزین یعنی وزارت نفت، وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی و صنعت و معدن یک قرارگاه واحدی را تشکیل دهند و راهکارهای علمی و به روز را با استفاده از تجارت جهانی و همین طور متخصصان داخلی و خبرگان و نخبگان برای متنوع کردن سبد سوخت خودروهای داخلی استفاده کنند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: باید از توان نخبگان موجود در کشور برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده کنیم و اقدام به پروراندن این اندیشه ها و ایده های جوانان کشورمان کنیم. البته باید به این نکته توجه کنیم که بنزین خودش مافیایی است که همواره سعی کرده به واردات این فرآورده سوختی دامن بزند تا خودشان به نان و نوایی برسند.

کد خبر 6093837 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟