Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-محمد صراف رئیس انجمن شرکت‌های نمایش ویدئوی آنلاین بیان کرد که در اکران آنلاین، پلتفرم سهم ناچیزی از درآمد حاصل از فروش بلیت دارد و 90 درصد این درآمد به تهیه‌کننده تعلق می‌گیرد.
به گزارش آریا، محمد صراف رئیس انجمن «شرکت‌های نمایش ویدئوی آنلاین» درباره شرایط نامناسب «اکران آنلاین» و عدم عرضه فیلم‌های سینمایی جدید در این بستر گفت: این شرایط دو دلیل دارد، یکی اینکه تهیه‌کنندگان به واسطه رونق نسبی سینماها و امید به اکران فیلم‌های خود بر پرده دیگر رغبتی به ارائه فیلم‌های خود در بستر آنلاین ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به‌خصوص که خبرها حاکی از رونق سینماها در کشورهای پیشرفته، پس از تزریق واکسن منتشر شده و بسیاری را به آینده امیدوار کرده است. در این موقعیت تهیه‌کنندگان ترجیح می‌دهند جلوی اکران آنلاین آثار خود را بگیرند و منتظر اکران عمومی بمانند.
وی ادامه داد: نکته دیگر این است که اکران آنلاین، برای پلتفرم‌ها هم سودی ندارد. در اکران آنلاین، پلتفرم عرضه‌کننده فیلم، سهم ناچیزی از درآمد حاصل از فروش بلیت دارد و به منظور حمایت از فیلم‌های سینمایی نزدیک به 90 درصد این درآمد به تهیه‌کننده فیلم تعلق می‌گیرد.
این در حالی است که طبیعتاً اکران آنلاین یک فیلم، هزینه‌هایی مانند تبلیغات محیطی و نصب بیلبورد برای یک پلتفرم دارد و به واسطه بالا بودن هزینه تبلیغات، عملاً اکران آنلاین هیچ سودی برای پلتفرم‌ها ندارد.
صراف درباره نقش سازمان سینمایی در زمینه ترغیب فیلمسازان به عرضه آثار خود در بستر اکران آنلاین هم گفت: شاید دست سازمان سینمایی در این حوزه بسته است چراکه تصمیم‌گیر نهایی تهیه‌کننده فیلم است.
به‌خصوص که در ایران برخلاف کشورهای پیشرفته اگر فیلمی حین اکران آنلاین کپی یا قاچاق شود، بستر قانونی لازم برای حمایت از صاحب اثر وجود ندارد. زیرساخت‌های شبکه‌ای در کشورهای پیشرفته، کمک بسیار زیادی در جلوگیری از این تخلف می‌کند.
وی افزود: در ایران به واسطه مباحث مرتبط با تحریم نمی‌توانیم با پخش آثار ایرانی در ماهواره‌ها و یا پلتفرم‌های خارجی، با سرعت مطلوب برخورد کنیم. در این شرایط طبیعتاً تهیه‌کننده می‌ترسد که سرمایه‌اش به‌واسطه اکران آنلاین به باد برود.
رئیس انجمن «شرکت‌های نمایش ویدئوی آنلاین» در ادامه تأکید کرد: ما آمادگی کامل برای اکران آنلاین فیلم‌های روز سینما را داریم اما این تهیه‌کننده است که باید حاضر به این عرضه شود. تهیه‌کننده است که باید تصمیم بگیرد فیلمش روی پرده سینما اکران شود، یا در بستر اینترنت.
وضعیت کووید 19 و بحران کرونا تصمیم‌گیری تهیه‌کننده‌ها در این زمینه را تحت تأثیر خود قرار داده است و به محض اینکه کمی شرایط ایمن می‌شود، تهیه‌کننده‌ها از بستر آنلاین فاصله می‌گیرند.
وی عنوان کرد: آنچه امروز شاهدش هستیم امید تهیه‌کنندگان به بازگشایی و رونق مجدد سالن‌های سینمایی در آینده نزدیک است و در این شرایط، طبیعی است که تن به اکران آنلاین نمی‌دهند. به‌خصوص که با تهدید سوخت شدن سرمایه نیز مواجه هستند.
صراف در ادامه درباره تسهیلات ارائه شده از سوی پلتفرم‌ها برای اطمینان خاطر بیشتر تهیه‌کنندگان گفت: ما کارهای بسیاری برای جلب این اطمینان کرده‌ایم. همین امروز مسیر عرضه فیلم‌های سینمایی در کانال‌های تلگرامی به واسطه پیگیری‌هایی که ما داشته‌ایم، تا حدودی محدود شده است. از نظر مالی هم 80 تا 90 درصد درآمد بلیت را هم به تهیه‌کننده می‌دهیم و این نهایت تلاش و همکاری ما در این زمینه است. سود ما در این زمینه تقریباً صفر است.
وی در پایان با اشاره به تعدد تولید سریال با سرمایه‌گذاری پلتفرم‌ها ادامه داد: امروز بالغ بر 80 درصد تولید سریال با سرمایه پلتفرم‌ها صورت می‌گیرد. به همین دلیل هم پلتفرم‌ها برای زنده نگه داشتن خودشان و بازگشت سرمایه‌شان توجه بیشتری به سریال‌ها دارند.
در سینما اما شرایط فرق می‌کند، آنجا هنوز هم تهیه‌کننده با سرمایه شخصی کار می‌کند و به همین دلیل به راحتی راضی به عرضه آنلاین اثر خود نمی‌شود. در سریال‌سازی چون پلتفرم خودش هزینه می‌کند، سخت‌گیری کم‌تری هم وجود دارد تا بتوانند مخاطب خود را حفظ کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیس صنف وی اودی ها تهیه کنندگان اکران آنلاین اکران آنلاین تهیه کنندگان تهیه کننده پلتفرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۴۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر

به گزارش قدس آنلاین، فیلم سینمایی «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی و تهیه‌کنندگی مشترک مهران برومند و حسن علیزاده با یک هفته تاخیر اکران خود را از ۵ اردیبهشت ماه در سینماهای ایران آغاز کرد و علت این تاخیر در اکران اثر، مذاکره برای اکران هم‌زمان «مست عشق» در سینماهای ترکیه اعلام شد.

حال با گذشت چهار روز از آغاز اکران این فیلم در سینماهای ایران (که با استقبال گسترده مخاطب، فروش ۱۸ میلیاردی در سه روز و رکوردشکنی همراه بوده)، همچنان اکران آن در سینماهای ترکیه آغاز نشده است و بر اساس پیگیری‌های صبا، در اعلانات «برنامه‌ آینده» سینماهای ترکیه هم قرار ندارد.

میثم نورانی مدیرعامل فیلمیران پخش‌کننده این اثر، در پاسخ به این پرسش که با توجه به آغاز اکران «مست عشق» در ایران، چرا همچنان فیلم در سینماهای ترکیه روی پرده نرفته، در گفت وگویی گفت: درحال حاضر مشغول مذاکرات برای اکران «مست عشق» در ترکیه هستیم و مهران برومند یکی از ۲ تهیه‌کننده اثر در ترکیه حضور دارد تا برنامه اکران این فیلم را مشخص کند.

او ادامه داد: از آن جایی که برنامه اکران این فیلم در سینماهای ایران نیز با تغییر رو به رو شد، در ترکیه نیز زمان اکران آن تغییر کرد. به هرحال در سینماهای ترکیه هم فراتر از ایران، آثار داخلی و خارجی زیادی در صف اکران قرار دارند و  ما در تلاش هستیم تا «مست عشق» در بهترین زمان‌بندی به اکران برسد.

نورانی گفت: قرار است اقدامات به انجام برسد و برنامه دقیق اکران «مست عشق» در سینماهای ترکیه تا یک الی دو هفته آینده مشخص شود.

مدیرعامل فیلمیران در پایان درباره سایر اکران‌های بین‌المللی «مست عشق» نیز بیان کرد: برای اکران‌های دیگر این اثر و حضور بین‌المللی آن نیز درحال مذاکره با شرکت‌های پخش کننده معتبری هستیم که به زودی اطلاعات آن را نیز منتشر خواهیم کرد.

شهاب حسینی در نقش (شمس تبریزی)، پارسا پیروزفر در نقش (مولانا)، حسام منظور در نقش حسام ‌الدین چلبی (همنشین و شاگرد مولانا)، ابراهیم چلیکول (اسکندر) هانده ارچل در نقش (کیمیاخاتون)، بنسو سورال در نقش (مریم)، سلما ارگچ (همسر مولانا) ، بوراک توزکوپاران در نقش سلطان ولد (فرزند بزرگ مولانا)، هالیت ارگنچ ( پدر مولانا) و بوران کوزوم در نقش علاءالدین (پسر مولانا) در «مست عشق» بازی کرده‌اند.

از سایر عوامل اصلی فیلم می‌توان به تهیه کننده: مهران برومند، فیلمنامه‌نویسان: حسن فتحی و فرهاد توحیدی، جانشین تهیه کننده: شهرام زاهدی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی پورصمدی، مدیر هنری: نیلوفر چامور، طراح گریم: ایمان امیدواری، سرپرست گروه کارگردانی: محمدرضا رستمی، دستیار اول و مدیربرنامه ریزی: فاتیح کُجا، مدیرتولید: تولگا توسون، طراح جلوه های ویژه میدانی: آیتکین یالچین، مدیرصدابرداری: جیهان آلینگان، طراح بدلکاری: شاهین کاراکوش، عکاس: مرتضی اتابکی، طراح کانسپت: رضا همتی راد، تهیه کننده اجرایی: فریده اوزال، مدیر پست پروداکشن: رضا اوزال، سرمایه‌گذاران: شرکت سیماریا و شرکت ای. ان. جی اشاره کرد.

منبع: پایگاه خبری صبا خبر

دیگر خبرها

  • «عینک قرمز»ِ حامد بهداد با «تگزاس۳» اکران می‎‌شود
  • «عینک قرمز» و «تگزاس۳» اکران می‎‌شوند
  • عکس | حامد بهداد با عینک قرمز به سینما می‌ِآید!
  • اکران آنلاین فیلمی با بازی هدیه تهرانی
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • ۳ فیلم در راه اکران
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • اکران آنلاین «روز مبادا» با حضور هدیه تهرانی
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر