Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از توزیع 200 هزار واکسن کُوو ایران برکت از دیروز در کشور خبر داد و گفت: تا پایان تیر حدود 3 میلیون دُز این واکسن برای استفاده هموطنان در سراسر کشور توزیع می شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر علیرضا رئیسی در حاشیه افتتاح سامانه ترک اعتیاد و سامانه روانشناختی خودشناختی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: تا ظهر امروز حدود 30 هزار واکسن کووایران برکت به گروه‌های هدف در مراکز واکسیناسیون تزریق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: براساس پیش بینی‌ها و برنامه ریزی‌ها مطمئناً از شهریور به بعد ماهانه 10 میلیون دُز واکسن "کووایران برکت" در کشور تولید و توزیع خواهد شد چرا که روند تولید از مرداد و شهریور شتاب بیشتری به خود می‌گیرد.
دکتر رئیسی ادامه داد: علاوه بر واکسن "کووایران برکت"، واکسن " پاستور" نیز به احتمال بسیار زیاد در صورت صدور مجوز از هفته آینده مورد استفاده قرار خواهد گرفت این در حالی است که تولید واکسن‌های دیگر مشترک اسپوتنیک ایران و روسیه نیز در دستور کار قرار دارد بنابراین پیش بینی ما این است که قطعاً تا پایان سال همه گروه‌های هدف با سبدی از مجموعه واکسن‌های تولید داخل و وارداتی واکسینه خواهند شد.
وی با بیان اینکه پیش از این اولویت تامین واکسن از طریق واردات بود تاکید کرد: از این پس تامین واکسن بر اساس تولید داخل است و ما برای هموطنان مجموعه‌ای از سبد واکسن‌ها را در نظر گرفته ایم این در حالی است که واکسن‌های وارداتی ابتدا به تایید وزارت بهداشت می‌رسند و بعد برای استفاده در نظر گرفته می‌شوند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: تا چهارشنبه هفته آینده همه افراد مشمول بالای 70 ساله‌ها تزریق واکسن آن‌ها به پایان خواهد رسید علاوه بر آن از هفته آینده تزریق واکسن بالای 65 سال در روستا‌ها و هفته بعد از آن تزریق واکسن 65 سال به بالا‌های سراسر کشور آغاز خواهد شد.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: ما قطعاً وارد موج پنجم کرونا نشده ایم و این مهم بستگی به میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در سراسر کشور دارد.
دکتر علیرضا رئیسی در حاشیه افتتاح سامانه ترک اعتیاد و سامانه روان شناختی خودشناختی در مصاحبه با خبرنگار ما، افزود: وارد شدن به یک موج جدید بر اساس سنجش شاخص‌هایی صورت می‌گیرد که این شاخص‌ها نشان می‌دهد که ما وارد موج جدید نشده ایم البته روند نزولی ابتلا به کرونا در برخی استان‌های جنوبی و شرقی متوقف شده و در بعضی استان‌ها همچون بوشهر، کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان روند ابتلا صعودی است.
وی تصریح کرد: هم اکنون میزان رعایت شیوه نامه‌ها در کشور 71 درصد است که اگر این میزان به 85 درصد برسد بسیار خوب است و در پیشگیری از ورود به موج جدید موثر خواهد بود.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین درخصوص استمرار تامین واکسیناسیون نیز گفت: از این پس روند تامین واکسن پایدار خواهد بود و بعید است که در تامین آن دچار کندی شویم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: واکسن کرونا سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا سراسر کشور واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۴۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است

در برنامه بالاتر موضوع واردات یا تامین لوکوموتیو از داخل کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات موافق و مخالف بررسی شد. آقای اسلامی مدیرعامل مپنا لوکوموتیو و آقای رستمی رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران به سوالاتی پاسخ دادند.

اسلامی گفت: ما در حال حاضر کمبود لوکوموتیو داریم که از سال‌های گذشته این کمبود رسوب کرده است. ما در کشور بین ۲۵ تا ۳۰ دستگاه لوکوموتیو نیاز داریم، به شرط اینکه تعمیرات لوکوموتیو‌های موجود در کشور را هم انجام دهیم. ظرفیت تولید داخل کشور برای پاسخگویی به این نیاز کافی است و حتی بیشتر از این نیاز را هم می‌توانیم پاسخ دهیم.

او افزود: به طور متوسط سالانه ۳۰ دستگاه لوکوموتیو در بخش باری نیاز داریم. در بخش مسافری اگر تمام لوکوموتیو‌هایی که در کمتر از ۱۵ سال اخیر خریداری شده است وارد خدمت رسانی شوند، فعلا پاسخگوی نیاز خواهد بود و اگر کمبودی وجود داشت می‌توان از بخش‌های دیگر استفاده کرد. کل لوکوموتیو‌های راه آهن که اکنون در بخش باری فعال هستند، ۵۰۶ مورد است.

رستمی گفت: ما یک هزار دستگاه لوکوموتیو در کشور داریم که از این تعداد ۸۰۴ دستگاه متعلق به دولت است و ۱۹۷ دستگاه مربوط به بخش خصوصی است. تعداد ۵۲۴ لوکوموتیو در حال فعالیت است و ۵۰ درصد از ظرفیت لوکوموتیو ما عملا زمین گیر است. برای جایگزینی این میزان از لوکوموتیو فرسوده هم نیاز است که از ظرفیت تولید داخل استفاده کنیم و هم به بخش خصوصی اجازه دهیم که واردات انجام بگیرد.

اسلامی در پاسخ گفت: بسیاری از این لوکوموتیو‌های فرسوده، با یک سرمایه جزئی می‌توانند مورد بهره برداری قرار بگیرند. هزینه واردات یک لوکوموتیو به اندازه تعمیر ۳ لوکوموتیو است. اگر سرمایه‌ای که می‌خواهیم برای واردات هزینه کنیم، برای تعمیرات صرف کنیم این لوکوموتیو‌ها به چرخه خدمت رسانی اضافه خواهند شد. تاکنون هر وارداتی هم از طرف بخش خصوصی انجام شده، لوکوموتیو‌های دست دوم و ۳۵ ساله وارد کرده است. هیچ بخش خصوصی لوکوموتیو نو وارد نکرده است. دولت می‌تواند این لوکوموتیو‌های فرسوده را به بخش خصوصی واگذار کند تا آنها با هزینه‌های اندک دوباره آنها را وارد مدار خدمت رسانی کند.

رستمی گفت: دولت تمایلی ندارد لوکوموتیو‌هایی که فرسوده هستند را به مزایده بگذارد و هر شرکتی میزانی آن را بگیرد و به جای واردات، تعمیرات آن را انجام دهد و در خط سرویس دهی قرار بگیرد. بر اساس ظرفیت هایی که برای ما انجام می‌شود می‌توانیم واردات را انجام دهیم. در حال حاضر شرکت‌های ما آمادگی دارند، از شرکت‌های چینی لوکوموتیو‌های صفر را وارد کنند، اما در این زمینه محدودیت برای ما از طرف دولت ایجاد شده است.

اسلامی در ادامه گفت: در برنامه هفتم پیش بینی شده که ۵۵۰ لوکوموتیو طی سال‌های برنامه تامین شود که سالی ۱۱۰ دستگاه می‌شود. از این تعداد نصف آن مربوط به بازسازی لوکوموتیو‌های موجود است. اولویت تامین واردات هم با بخش داخلی است، حتی مصوبه مجلس هم این امکان را فراهم کرده که لوکوموتیو دسته دوم با عمر کمتر از ۱۵ سال وارد شود. پس محدودیت و ممنوعیتی برای واردات وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • شکل‌گیری بیداری انسانی در سراسر دنیا به برکت خون‌های ریخته شده در غزه
  • اپل آی‌دی بسیاری از کاربران در سراسر جهان غیر فعال شده است