Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهنام بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، به فعالیت ۹۴ مرکز درمانی سو مصرف مواد مخدر در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: در این مراکز بیش از ۲۰ هزار و ۷۰۷ نفر تحت درمان قرار گرفتند.

وی اظهار کرد: در مراکز بهبود اقامتی و کمپ‌ها به تعداد ۱۱ مرکز و هفت کمپ و دو مرکز تی. سی که همان درمان اجتماع محور است، زنان و مردان معتاد تحت مداوا قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل تصریح کرد: دو مرکز جامع درمان مردان و زنان، هشت مرکز خودمعرف برای بهبود اقامتی معتادان به تعداد ۸۱۴ نفر در سطح استان دایر شده و فعالیت می‌کنند.

بهشتی تعداد معتادان حاضر در مراکز اقامتی را یک‌هزار و ۱۷۸ نفر اعلام کرد و افزود: تنها مرکز اقامتی زنان معتاد در اردبیل با پذیرش ۲۷ نفر ارائه خدمات می‌کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در مرکز درمان سو مصرف مواد مخدر تعداد ۵۷۱ نفر خدمات دریافت می‌کنند و معتادانی که از مراکز سرپایی شبانه خدمات دریافت می‌کنند در مجموع ۹۸ نفر هستند.

بهشتی فعالیت تیم‌های سیار دانشگاه علوم پزشکی را در ارائه خدمات به ۱۴۳ نفر یادآور شد و اضافه کرد: تعداد معتادان متجاهر در استان اردبیل ۷۰۰ نفر هستند که بخشی از آنها با همکاری خانواده‌ها در منزل نگهداری می‌شوند.

وی تعداد معتادان زندانی را نیز دو هزار و ۵۶۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: ۱۲ نفر از اینها زن هستند.

بهشتی از همکاری خوب دستگاه قضائی، نیروی انتظامی، بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی در پروسه دستگیری و درمان معتادان قدردانی کرد و گفت: بیش از یک میلیارد تومان منابع در این فرآیند توزیع شده و در کنار آن از ظرفیت خیرین برای کمک به بهبود معتادان استفاده می‌شود.

وی از راه‌اندازی و تجهیز کتابخانه اعتیاد پژوهی و ارائه خدمات به علاقمندان پژوهش با دو هزار جلد کتاب و سایر منابع مورد نیاز خبر داد و خاطر نشان کرد: در حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد تا ۳.۵ میلیون و دکترا تا هفت میلیون تومان به دانشجویان کمک می‌شود تا پایان‌نامه خود را با محوریت مواد مخدر به سرانجام برسانند.

بهشتی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: با هدف توسعه مشارکت‌های مردمی ۵۹ سازمان مردم نهاد در پیشگیری، درمان و کاهش آسیب‌های مواد مخدر با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همکاری دارند که به دلیل شرایط کرونایی امکان حضور و تجلیل از فعالان این عرصه را در سال‌های اخیر پیدا نکردیم.

وی بیان کرد: با تدابیر سنجیده و در حمایت از بهبود یافتگان امر اعتیاد خدمات مهارتی و فنی و حرفه‌ای به صورت رایگان به آنها ارائه می‌شود تا با پرداخت تسهیلات بدون بهره بانکی بتوانند وارد بازار کار شوند.

بهشتی به همراهی ورزشکاران و هنرمندان به عنوان سفیران اجتماعی مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: تلاش می‌کنیم تا برای اولین بار در استان اتاق فکر خبرنگاران را در این زمینه راه‌اندازی کنیم تا از ظرفیت رسانه‌ها در جهت بهبود شرایط آگاهی‌بخشی استفاده کنیم.

وی تعداد بهبود یافتگان از دام اعتیاد را دو هزار نفر اعلام کرد و افزود: بهبودی و پاک شدن از اعتیاد کار بسیار سختی است که بدون همراهی خانواده‌ها امکان تحقق آن وجود ندارد و امیدواریم در کنار خانواده‌ها، تک تک افراد گرفتار در دام اعتیاد با استفاده از مشاوره‌های رایگان به این چرخه بپیوندند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل تصریح کرد: در صورتی که امکان اشتغال و کارآفرینی برای بهبود یافتگان اعتیاد فراهم نیاید، امکان بازگشت مجدد آنها به چرخه مصرف مواد مخدر وجود دارد که انتظار می‌رود در این زمینه تدبیری مناسب در استان اندیشیده شود.

بهشتی در مورد جمع‌آوری معتادان متجاهر با همکاری نهادها و دستگاه‌های مرتبط خاطر نشان کرد: تمام تلاش ما بر این است تا در این زمینه موفق عمل کنیم اما گاه کم کاری برخی نهادها مانع از تحقق کامل اهداف می‌شود که امیدواریم در این زمینه مردم نیز از طریق خط ملی اعتیاد به شماره ۰۹۶۲۸ ما را کمک کنند.

کد خبر 5245797

منبع: مهر

کلیدواژه: اعتیاد بیمه درمان معتادان اردبیل بهنام بهشتی ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر انتخابات 1400 آمار کرونا گرگان قوه قضاییه خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا اردبیل هفته قوه قضاییه واکسن کرونا ایلام واژگونی اتوبوس مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۴۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهدبا بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود،گفت: برهمین اساس، طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در دستورکار خود داریم.

مهدی ابراهیمی  افزود: در سال گذشته بیش از ۴۷۰۰ نفر متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند. ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد نیز کودکان زیر ۱۸ سال هستند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهدگفت: متاسفانه تست اعتیاد بیش از ۱۸۹۰ نفر از متکدیان مثبت بوده که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

ابراهیمی افزود: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته در همین قالب، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

وی گفت: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سوءاستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، تکدی‌گری می‌ کنند.

 

دیگر خبرها

  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • انهدام ۸ باند قاچاق مواد مخدر در کردستان
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر در کلاله
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند