Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ناسا؛ سازمان فضایی ناسا ساعتی پیش با انتشار تصویری در حساب خودش نوشت: " از موقعیت مکانی مریخ نورد استقامت در مریخ باخبر شوید. " علاقه‌مندان به نجوم می‌توانند به سایت رسمی ناسا رفته و نقشه‌ای که در این سایت منتشر شده را ببینند و از موقعیت این مریخ نورد اطلاع پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناسا در توضیح این نقشه نوشت: " با این نقشه آخرین محل و مسیری که مریخ نورد استقامت در دهانه جزرو پیموده را مشاهده کنید. "

بیشتر بخوانید

مریخ نورد استقامت اولین ماموریت علمی خود را در دهانه Jezero آغاز کرد ماموریت مریخ نورد استقامت در سیاره سرخ

مریخ نورد استقامت، پیشرفته‌ترین و جدیدترین مریخ نورد ناسا است که توسط محققان و مهندسان این سازمان فضایی و با هدف انجام ماموریت‌های علمی ساخته شده است. این مریخ نورد به منظور انجام این ماموریت‌های ابزار‌های علمی بسیاری را با خود به مریخ برده که همه این تجهیزات از پیشرفته‌ترین ابزار‌های ناسا برای تحقیق و کاوش در سیاره‌های دیگر است.

تجهیزاتی که توسط استقامت به فضا رفته شامل رادار زمین نفوذ، طیف سنج برای بررسی ترکیبات خاک، دوربین‌های پانوراما و کلوزآپ برای ثبت تصاویر از سطح سیاره سرخ و ابزاری برای تولید اکسیژن از دی اکسید کربن اشاره کرد. همه این ابزار‌ها به منظور اکتشافات آینده توسط ربات و انسان به صورت ساده‌تر و کارآمدتر طراحی شده اند.

ماموریت استقامت در مریخ دو هدف را دنبال می‌کند. یکی از این اهداف تحقیق علمی برای درک محیط مریخ و همچنین بررسی قابل سکونت بودن این سیاره است. هدف دوم نیز جمع آوری نمونه از خاک مریخ و آوردن آن به زمین است. ماموریت دیگری هم توسط ناسا در مریخ برای سال ۲۰۲۶ تدارک دیده شده که قصد دارد لوله‌های آزمایشی جمع آوری شده توسط استقامت را به زمین بیاورد تا تحقیقات بیشتری روی آن‌ها انجام بگیرد.

در حال حاضر استقامت در دهانه جزرو در سیاره مریخ قرار دارد که ۲۸ مایل است و رسوبات رودخانه خشک شده قدیمی را نیز در خود دارد. محققان معتقدند که ۳.۵ میلیارد سال قبل دهانه جزرو دریاچه‌ای بزرگ با دلتا بود. آن‌ها می‌گویند گرچه آب دریاچه مدت‌ها قبل خشک شده، اما شاید جایی در دهانه یا دیواره ۲ هزار فوتی آن، نشانه‌هایی از حیات در گذشته وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ماموریت فضایی سیاره مریخ فضانوردان ناسا فضاپیمای ناسا مریخ نورد ناسا مریخ نورد استقامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۶۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، چین قرار است طی روز‌های آینده یک فضاپیمای رباتیک را در یک سفر رفت و برگشت به سمت دور ماه پرتاب کند؛ این ماموریت نخستین مرحله از سه ماموریت فنی سختی است که قرار است راه را برای فرود اولیه خدمه چینی و ایجاد پایگاه در قطب جنوب ماه هموار می‌کند.

از زمان اولین ماموریت چانگ‌ای که در سال ۲۰۰۷ انجام شد، چین در اکتشاف ماه جهش‌هایی رو به جلو داشته و شکاف فناوری‌های خود در اکتشاف قمر را نسبت به ایالات متحده و روسیه پر کرده است.

این کشور در نخستین بازیابی نمونه‌های ماه در بیش از چهار دهه، توانست نمونه‌های قمر زمین را به سلامت به آزمایشگاه‌های داخلی بازگرداند و برای اولین بار تأیید کرد که می‌توان با خیال راحت فضاپیمای بدون خدمه را از سطح ماه به زمین رساند.

چانگ‌ای ۶ باید در طول ماموریت ۵۳ روزه خود با ماهواره رله‌ای که اخیراً مستقر شده و به دور ماه می‌چرخد ارتباط بگیرد و با پشتیبانی آن به کاوش هدف تعریف شده خود بپردازد. فضاپیما‌های چانگ‌ای۷ و چانگ‌ای۸ نیز به ترتیب در سال‌های ۲۰۲۶ و ۲۰۲۸ به قمر زمین می‌روند تا دوره ماموریت چانگ‌ای‌ها ادامه یابد. چین قصد دارد تا سال ۲۰۲۳۰ فضانوردان خود را روی ماه و در پایگاهی که با همکاری روسیه احداث کرده قرار دهد.

طرح‌های پکن برای کشف قمر زمین سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا را نگران کرده، با این حال، ناسا طبق قوانین ایالات متحده از هرگونه همکاری مستقیم یا غیرمستقیم با چین منع شده است.

این ماموریت قرار است سمت پنهان ماه را کاوش کند و اطلاعات مهمی از این منطقه جدید به دست آورد که داده‌های آن فرصت عظیمی است برای محققان تا به بررسی ساختار‌های سنگی و معدنی و مطالعه ریزساختار‌های سمت دور ماه بپردازند.

ماموریت مذکور می‌تواند به توسعه‌های بیشتری در زمینه مطالعه و پژوهش‌های ماه منجر شود و اطلاعات مهمی برای تمام علاقه‌مندان به علم و فضا ارائه دهد. کاوش سمت دور ماه همچنین یک مرحله مهم در مسیر پیشرفت فضایی چین است که به توسعه صنعت فضایی این کشور و اهداف آن در زمینه ساخت کاوشگر و اکتشاف ماه کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «وعده صادق» نتیجه صبر و استقامت است
  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود
  • مخالفت سوئد با تحقیقات بین‌المللی درباره انفجار «نورد استریم»
  • تلسکوپ فضایی هابل به زندگی برگشت
  • تصویر روز ناسا: کهکشانی مارپیچی با طراحی عظیم
  • ناسا برای طوفان‌های شدید خورشیدی در مریخ آماده می‌شود
  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود
  • انتقال پیام لیزری توسط ناسا به زمین
  • ناسا پس از نیم‌قرن نقشه آبی زمین را دوباره ترسیم کرد/ عکس
  • چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟