Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رحیمی امروز در گفت‌و گو با خبرنگار فارس در سمیرم اظهار داشت: در سال جاری به دلیل خشکسالی شدید در مناطق گرمسیری و به تبع آن کوچ زود هنگام عشایر به شهرستان سمیرم که همراه با خشکسالی بهاره در این مکان بود، زندگی عشایر با مشکلات زیادی مواجه شده است.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان سمیرم افزود:کمبود علوفه دامی و آب آشامیدنی از مهم‌ترین مشکلات عشایر در خشک‌سالی سال جاری است که با پیگیری انجام  شده ناوگان آبرسانی سیار با چهار دستگاه تانکر به نخو شایسته انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد:  توزیع نهاده‌های دامی از قبیل جو و کنسانتره  توسط شرکت‌های تعاونی و همین‌طور اداره امور عشایر نیز بصورت مداوم  صورت می پذیرد و امیدواریم با تأمین منابع کافی و کمک های مدیر کل امور عشایر استان بتوانیم از مشکلات عشایر برای رونق تولید و عرضه گوشت قرمز بکاهیم.

رحیمی خاطرنشان کرد: بیشترین نیاز آب در بخش مرکزی، وردشت و قسمتی از بخش پادنا سفلی است که حدود ۴۰۰ خانوار می باشد و مسافت‌های دور، جاده های پر پیچ و خم و کمبود امکانات کار آبرسانی به عشایر را سخت کرده است.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان سمیرم بیان کرد: عشایر قشقایی پنج ماه از سال در ۴۵۵ هزار هکتار از مراتع ییلاقی سمیرم هستند و برای تامین علوفه مورد نیاز دامهایشان از این مراتع استفاده می کنند.

به گزارش فارس، شهرستان سمیرم با چهار هزار و ۷۰۰ خانوار عشایری از چهار طایفه دره شوری، عمله، فارسیمدان و شش بلوکی ایل بزرگ قشقایی به ییلاق کوچ و مدت چهار ماه از سال میهمان مراتع ییلاقی سمیرم هستند.

انتهای پیام /۶۳۱۱۱/ج۱۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: عشایر آب سمیرم خشکسالی شهرستان سمیرم امور عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۷۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر سه شنبه کارشناسان اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان تهران و دامپزشکی پردیس طی یک برنامه‌ریزی مدون و با هماهنگی صورت گرفته با اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه یک واحد غیر مجاز و زیرزمینی تولید مکمل‌ها و افزودنی‌های خوراک دام و طیور را در شهرستان پردیس شناسایی کردند.

قابل ذکر است در این عملیات که با اخذ حکم قضایی و با همکاری پلیس امنیت انجام گرفت بیش از ۳۰ تن انواع مکمل و افزودنی‌های غیر مجاز که در مکانی مجهول و با مواد اولیه فاقد هویت تولید می‌شد کشف و مکان مورد نظر پلمب شد.

دامداران و مرغداران گرامی جهت تامین نیازهای افزودنی و مکمل‌های دامی می بایست مواد مورد نیاز خود از واحدهای تحت نظارت سازمان دامپزشکی خریداری و جهت احراز اصالت محصول می‌توانند از قسمت رهگیری مجوز از سامانه صدور پروانه‌های دامپزشکی به آدرس((cert.ivo.ir)) استفاده کنند.

کد خبر 6093227

دیگر خبرها

  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق
  • جلوه گری دریاچه سد حنا در شهر هزار چشمه + فیلم
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • بررسی مشکلات اتباع شهرستان برخوار 
  • تشکیل شوراها به منزله مشارکت مستقیم مردم در اداره امور شهرها است